Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی کیانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیست و پنجمین سفر پزشکان عضو مؤسسه ملی مرهم در قالب سفر چهار روزه به نیشابور برای معالجه کودکان مبتلا به ناهنجاری‌های مادرزادی شکاف کام و لب، دردهای اسکلتی، عضلانی و مفاصل و بیماری‌های فوق تخصصی شبکیه و قرنیه چشم تا ۳۱ تیر ماه ادامه دارد.
وی اظهار داشت: در این سفر ۱۵۰۰ بیمار شامل ۷۵۰ بیمار مبتلا به شکاف کام و لب و ناهنجاری‌های مادرزادی جمجمه، سر و صورت، ۶۰۰ بیمار مبتلا به دردهای اسکلتی، عضلانی و مفاصل و همچنین ۱۵۰ بیمار مبتلا به بیماری‌های قرنیه و شبکیه چشم که پیش از این به صورت اینترنتی ثبت نام کرده‌اند، معاینه و درمان می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در سفر اعضای این مؤسسه به نیشابور ۶۲ نفر از اعضای تیم پزشکی شامل گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی جراحی پلاستیک و ترمیمی، بیهوشی اطفال، طب فیزیکی و توان بخشی، پرستاری، فناوری اطلاعات، سلامت و آموزش و ارتقای سلامت حضور دارند.
کیانی افزود: در این مدت علاوه بر درمان و جراحی‌های رایگان بیماران، هفت کارگاه آموزشی با موضوعات مختلف نظیر پیشگیری از دیسک کمر و آموزش‌های خود مراقبتی بر پا می‌شود که حدود یک هزار نفر در آنها شرکت دارند.
وی اظهار داشت: مؤسسه ملی مرهم فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ با درمان رایگان کودکان مبتلا به شکاف کام و لب آغاز کرده و اعضای آن تاکنون ۲۴ سفر به مناطق محروم کشور از جمله بیرجند، دزفول، گچساران، کرمانشاه، بوشهر، رامهرمز، زابل، بیجار، یاسوج و بندرعباس داشته‌اند.
این مؤسسه توسط پروفسور 'عبدالجلیل کلانتر هرمزی' معروف ترین دانشمند ایرانی در حوزه جراحی پلاستیک و ترمیمی با هدف درمان ناهنجاری‌های مادرزادی از قبیل شکاف لب و کام، جمجمه، سر و صورت فعالیت خود را آغاز کرده و در سال‌های بعد سایر رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی نیز به فعالیت آن افزوده شده است.
این مؤسسه در سال ۱۳۹۶ از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان شاخص ترین مؤسسه ملی ایران در حوزه سلامت انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت.
مؤسسه ملی مرهم دارای ۷۰۰ عضو شامل پزشک، پیراپزشک، دندانپزشک و سایر گروه‌های تخصصی است که ۲۰۰ نفر آنان فوق تخصص جراحی پلاستیک، چشم پزشکی، بیهوشی و متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، آموزش و ارتقای سلامت و فناوری اطلاعات سلامت هستند.
تاکنون یک هزار و ۷۰۰ کودک مبتلا به شکاف کام و لب و ناهنجاریهای مادرزادی جمجمه و سر در مناطق محروم کشور توسط تیم پزشکی مؤسسه ملی مرهم به صورت رایگان جراحی شده‌اند که این تعداد با احتساب عمل‌های رایگان این تیم در تهران به بیش از ۴۶۰۰ نفر می‌رسد.

۳۰۲۷ / ‏‬ ۶۰۵۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!