Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، کوروش فتاحی با اشاره به آغاز بهره برداری از ترمینال سلام با حضور رئیس جمهوری اظهار کرد: در سال‌های قبل، گوشه چشم برخی از مسئولان به این بود که از طراحان و سازندگان خارجی و فرودگاه ساز دعوت به ساخت این ترمینال شود که این امر موجب کندی ساخت ترمینال شد، اما وقتی با تکمیل ظرفیت ترمینال شماره یک فرودگاه امام خمینی از یکسو و از سوی دیگر با تحریم‌های خارجی روبرو شدیم به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین منظور در گام نخست از طراحان دعوت کردیم که یک ترمینال فرودگاهی با ظرفیت 2.5 میلیون نفر برای پرواز‌های حج طراحی کنند که در گام‌های بعد این ظرفیت افزایش یافت و به 4.5  تا 5 میلیون پذیرش و اعزام مسافر در سال رسید.

وی ادامه داد: با افتخار اعلام می‌کنیم که ایران با ساخت ترمینال سلام خود را به عنوان سیزدهمین کشور سازنده فرودگاه مطرح کرد و تیم سازنده این ترمینال، به دانش فنی و توان ساخت ترمینال‌های با ظرفیت 5 تا 20 میلیون نفر دست یافته است.

عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام گفت:‌ در گام بعدی و بعد از افتتاح این پروژه بزرگ و مهم فرودگاهی کشور، ساخت ابرپروژه ایران شهر با ظرفیت پذیرش و اعزام 100 میلیون مسافر در سال در منطقه جنوب ترمینال شماره یک فرودگاه امام خمینی در دستور کار قرار خواهد گرفت و مقرر شده در فاز نخست، ظرف مدت پنج سال، ظرفیت اعزام و پذیرش 20 میلیون سفر فراهم شود.

فتاحی اظهار کرد: با هدف معرفی فرهنگ غنی و والای ایران و اسلام به مسافران خارجی، قرار شد زمینه (تم) این ترمینال فرودگاه، معرفی ظرفیت‌های هنری ایرانی - اسلامی باشد و برای همین هدف، 14 اثر فاخر هنری در زمینه تابلو خط، طراحی 7 شهر عشق، دیوار نگاره سیمرغ و چند اثر هنری دیگر از هنرمندان معروف کشور خریداری و در نقاط مختلف ترمینال نصب شد و به همین دلیل، ترمینال سلام به ترمینال - گالری سلام مشهور شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تامین زمین ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی کارگران خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ارسلان مالکی با اشاره به این‌که اراضی تامین شده برای کارگران در 10 استان کشور واقع شده‌اند، گفت: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به 5000 هکتار بوده که برای ساخت 140 هزار واحد مسکونی کافی است.

وی با اشاره به این‌که صنعت شهرها یکی از سیاست‌های موفق دولت سیزدهم برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور است، افزود: اجرا این طرح، مشارکت دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در احداث پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه‌ها توسط بخش صنعت از مزایای این مشارکت است. در این راستا دولت نیز تمامی امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات را به کار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان