Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@17:39:26 GMT

مسئولیت مدیریت اتاق اکو به ایران واگذار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۰۳۰۶

مسئولیت مدیریت اتاق اکو به ایران واگذار می‌شود


دبیر کل اتاق اکو گفت: در سال 2021 میلادی مدیریت اتاق اکو از استانبول ترکیه به تهران در کشور ایران منتقل خواهد شد.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، آدام کولا در مراسم آغازین دومین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در اردبیل اظهار کرد: خوشحال هستیم که اردبیل به عنوان دومین شهر میزبان این رویداد انتخاب شده که در مدت کوتاه اقامت در این استان با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شهر و مناطق همجوار آن آشنا شدیم و قطعا برای سرمایه‌گذاری فرصت و زمینه خوبی در این شهر در حوزه گردشگری سلامت فراهم و مهیا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ایران با همسایگی کشورهای عضو اکو به عنوان تاثیرگذارترین کشور در عرصه دیپلماسی سیاسی، فرهنگی و گردشگری می‌تواند در توسعه این بخش موثر باشد، خاطرنشان کرد: ما در این کنفرانس بین‌المللی نه تنها شاهد حضور اعضای اکو هستیم بلکه از کشورهای مختلف از آلمان، آمریکا و کانادا گرفته تا یونان میهمانانی در این کنفرانس حضور دارند تا سطح علمی این کنفرانس ارزشمند و وزین باشد.

دبیر کل اکو به فعالیت اتاق اکو در سطح جهانی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: برای همه کشورهای عضو اکو این اتاق مرجع رسمی برای توسعه روابط به شمار می‌رود به طوری که هم اکنون 10 کشور عضو اکو هستند و قرار است اتاق اکو که هم اکنون در استانبول مستقر است در سال 2021 به ایران منتقل شود.
آدام کولا سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه را از بنیانگذاران سازمان همکاری‌های مشترک اقتصادی اکو اعلام کرد و افزود: ما برای اولین بار شاهد راه‌اندازی کمیته اجرایی در تاشکند ازبکستان بودیم که در سال‌های آینده با محوریت کشورهای عضو اکو کمیته‌های تخصصی شکل گرفته و فعالیت خود را انجام می‌دهند.
وی به برخی عقب‌ماندگی‌های حوزه بهداشت و سلامت اعضای اکو اشاره و تصریح کرد: سلامت از محورهای اساسی توسعه جوامع به شمار می‌رود که در این بین امیدواریم توسعه کمی و کیفی را در بخش سلامت و در بین کشورهای عضو اکو شاهد باشیم.

دبیر کل اکو جمعیت کشورهای عضو اکو را بیش از 480 میلیون نفر اعلام و تصریح کرد: این خود ظرفیت بالقوه‌ای است که باید در تعاملات حوزه‌های بهداشتی و درمانی و گردشگری و فرهنگی استفاده کنیم که در این باب امیدواریم مدلی که ارائه می‌شود یک مدل کارآمد همراه با حفظ مالکیت مادی و معنوی برای اعضای این کشورها باشد.

در این مراسم دبیر دولت افغانستان نیز با بیان اینکه ایران از دیرباز کشوری قابل اتکا برای افغانستان به شمار می‌رود، اظهار کرد: ریشه‌های فرهنگی، اقتصادی و تجاری ایران و افغانستان به ویژه عبور از شاهراه جاده ابریشم زمینه تجارت و توسعه روزافزون را در آسیای شرقی و جنوبی فراهم کرده است.
عبدالجبار شولگری گفت: کشور افغانستان امروز به رغم تهدیدهای متعدد در سال‌های گذشته به یک کشور باثبات تبدیل شده و ما آماده بهره‌گیری از تجربیات موفق ایران در حوزه گردشگری و به ویژه گردشگری سلامت هستیم.

وی ادامه داد: ما برای اینکه بتوانیم در این حوزه بتوانیم به اهداف مورد نظر و تحول اقتصادی دست یابیم قطعا در کنار بهره‌گیری از توانمندی‌های فرهنگی، آداب و رسوم و توسعه حوزه‌های مختلف به راحتی می‌توانیم از تبادل تجربیات کشور ایران استفاده کرده و حرکت روزافزونی را در مسیر ارتقای سلامت و افزایش توانمندی‌ها رقم بزنیم.
دومین کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در حالی از امروز و با آئین افتتاح رسمی در سالن دانشگاه محقق اردبیلی کلید خورد که عصر امروز نیز بخش نمایشگاهی این کنفرانس فعالیت خود را آغاز می‌کند تا اردبیل در یک فرصت استثنائی بتواند در کنار میزبانی شایسته از میهمانان خارجی و داخلی توانمندی‌های خود را به رخ کشیده و بیش از گدشته در این عرصه موفق عمل کند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آداب و رسوم ایران ترکیه گردشگری مادی و معنوی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • چرا شهروند واگذار نمی شود
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • غافلگیرکننده؛ مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید