Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  چند روزی می‌شود که یک مولودی با عنوان «داره می‌ریزه، داره می‌ریزه...» به سرعت در فضای مجازی در حال انتشار است و البته جنجالی و حاشیه‌ساز هم شده است.

حاشیه‌های این مولودی به دلیل دابسمش‌هایی است که فضای مجازی را پر کرده و به طور عجیبی در حال زیادتر شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین، از ساختن دابسمش این مولودی با ریختن پلاسکو، ریختن آب و ریختن گل روی زمین بگیرید تا دابسمش‌هایی که متاسفانه برخی اهانت‌آمیز و خارج از شئونات اسلامی است. به همین بهانه به سراغ مداحی رفتیم که تقریبا همه ما صدایش را این روزها، بار‌ها و بار‌ها شنیده‌ایم و احتمالا باز هم خواهیم شنید!

خودتان را معرفی کنید و بگویید که از چند سالگی شروع به مداحی کردید؟

سیدمصطفی قدمگاهی هستم، متولد سال ۵۹ در مشهد. از دوران ابتدایی به مداحی علاقه‌مند شدم و سال ۷۴ بود که با موذنی و قرائت زیارت عاشورا در مسجد، مداحی را جدی‌تر پیگیری کردم.

سبک و روش شما در مداحی، همیشه مانند این مولودی منتشر شده از شما در این روزهاست؟

دوستان هیئتی‌ام بیشتر روی مولودی خوانی‌های بنده توجه دارند به لحاظ این‌که فضای مولودی خوانی راحت‌تر است و ارتباط با مستمع بیشتر برقرار می‌شود و گرنه بنده روضه‌خوان هستم و در بحث مداحی هم مولودی، هم روضه و هم شور می‌خوانم.

بیشتر بخوانید: واکنش مداح پیشکسوت به دابسمش‌های جنجالی با یک نوحه/ داره می‌ریزه از آسمون ستاره ملک می‌ریزه!

اگر موافق هستید، برویم سر اصل مطلب. چند روزی است که یکی از مولودی‌های شما حسابی معروف شده، آیا این شعر، جدید است؟

سال ۹۵، روز ولادت امام‌رضا (ع) در هیئتی به نام «دعای ندبه ۱۴ معصوم مشهد» این مولودی را خواندم. آن زمان اصلا دیده نشد و بازتابی نداشت و دوستان در یک کانال تلگرامی بارگذاری کردند، اما این‌که این روز‌ها رسانه‌ای شده است، واقعا جای سوال دارد. مشخص نیست چطوری و چه کسی این مولودی را از آن کانال برداشته و ظاهرا برای خانمی که در کاناداست، ارسال کرده است. او اولین نفری بود که این مولودی را تبدیل به دابسمش و در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد. ماجرا دقیقا از آن‌جا شروع شد و این ویدئو فقط بیش از ۵۰۰ هزار بازدید در این صفحه داشت و کم کم دابسمش‌های مختلفی در داخل هم برای این مولودی ساخته شد.

آیا متن این مولودی و سبک اجرایش، سلیقه خودتان بود؟

سبک خواندن این مولودی، برگرفته از آهنگ یکی از خواننده‌های مجوزدار داخلی است به نام آقای «علیرضا روزه‌دار» که شعری عاشقانه با این آهنگ را می‌خوانند. شاعر مولودی من هم روی همین آهنگ شعر گفته است و من هم با همان آهنگ اجرا کردم. به تازگی خود آقای «روزه‌دار» هم در صفحه‌شان به این نکته اشاره کرده‌اند که شعر و آهنگ‌شان آن‌قدر بازتاب نداشته که این مداحی بازتاب داشته است!

قبول دارید که ایراد‌هایی که به محتوای این شعر و سبک خواندنش وارد شده، درست است؟

متاسفانه در فضای‌مجازی فقط یک قسمت شعر شنیده شده است، در صورتی که در قسمت‌های دیگر این شعر به اهمیت زیارت امام رضا (ع)، زیارت اربعین، زیارت کربلا و ... هم اشاره می‌شود. من صددرصد از محتوای شعر حمایت می‌کنم و این‌که به لحاظ مفهوم و محتوا غنی است، اما قبول دارم آهنگ تند خوانده شده است البته برای اون آهنگ مجبور بودم تند بخوانم.

همان‌طور که شنیده‌اید، برخی از مداحان پیش کسوت مصاحبه کردند و ضمن انتقاد‌های شدید اعلام کرده‌اند که این شعر و مولودی شما وهن اهل بیت (ع) است؟

استقبال از این مولودی خیلی بیشتر از انتقاداتش بوده است. به هیچ عنوان این موضوع راکه وهن اهل بیت (ع) بوده، قبول ندارم. خیلی‌ها سبک‌ها، اشعار و آهنگ‌هایی را خوانده‌اند که بسیار بدتر از این آهنگ بوده است و این‌طور مورد هجمه قرار نگرفته‌اند. مثل آن مداحی که می‌خواند: «نوار مغز سرم در محضر دکترا خط خطی و ...» این وهن هست یا شعر و مولودی که من برای امام‌رضا (ع) خواندم؟

به عنوان سوال آخر، آیا دوباره حاضرید که همین مولودی را بخوانید؟

نمی‌شود گفت که پشیمان نیستم، از محتوای شعر دفاع می‌کنم، اما شاید اگر قرار باشد که دوباره این مولودی را بخوانم، دیگر با این آهنگ و ریتم تند نخواهم خواند. به هر حال فقط معصومین (ع) پاک و مطهر هستند و انسان ممکن الخطاست و نباید به دلیل خطای یک نفر او را بکوبیم و تخریب اش کنیم. من اشتباهی کردم به دلیل آهنگی که خواندم و قبول دارم، اما شعر هیچ ایراد و مشکلی نداشت و ندارد.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

گفت‌و‌گویی جذاب و خواندنی با «‌سید مصطفی قدمگاهی»

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مداحی حاشیه های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاطرات جانباز آزاده‌ای که چهره سال هنر انقلاب فارس شد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سروش سلیمی: مراسم انتخاب چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ در حالی امسال در استان فارس برگزار شد که این آئین هیچ حاشیه‌ای نداشت و آرشیو عکس‌های برنامه هم گواه لبخند حاکی از رضایتی بود که حین خواندن نام نهایی بر لبان حضار حتی رقبای چهره شاخص هنر انقلاب نشست؛ آزاده‌ای که عکاس شد.

هفته هنر انقلاب اسلامی رویدادی است که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید سیدمرتضی آوینی و تقدیر از هنرمندان انقلابی برگزار می‌شود. شهید آوینی که صدای خاصش در کنار دوربین فیلمبرداری‌اش برای ما یادآور روایت فتح و ثبت لحظه‌های ناب حماسه عشق و ایثار دفاع مقدس بود و حال این جایزه در استان فارس به کسی تعلق گرفته که تلاش دارد راه و آئین آوینی را برود. هم جانباز جبهه و جهاد است و هم قاب دوربینش همچنان لحظه‌های ناب را ثبت می‌کند. با هم پای صحبت‌های وی نشستیم.

احمدرضا مداح در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ابتدا در معرفی خود گفت: متولد خرداد ۱۳۴۷ در شهر شیراز هستم؛ فعالیت‌های حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۴ با حضور در خبرگزاری‌های ایثار و نوید شاهد به صورت حرفه‌ای آغاز کردم و در خبرگزاری‌های مختلف به ویژه خبرگزاری‌های انقلابی فعالیت مستمر داشته‌ام و هم اکنون نیز در خبرگزاری فارس مشغول خدمت هستم.

چهره شاخص هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ در استان فارس در خصوص زمینه حرفه‌ای فعالیت‌های خود و علایقش خاطرنشان کرد: بیشتر در حوزه‌های اجتماعی و ایثار و شهادت فعالیت دارم اما علاقه خودم به جز حیطه مسائل اجتماعی و حوزه ایثار و شهادت در زمینه عکاسی خبری و مستند اجتماعی است و به مسائل اجتماعی به خصوص آسیب‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای نشان می‌دهم.

احمدرضا مداح انتخاب خود به تأیید هیأت داوران به عنوان چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی ۱۴۰۲ را ابتدا لطف خدا و سپس مرهون لطف شهدا می‌داند. وی در پاسخ به این سوال مهر که مهمترین کلیدواژه گزارش‌های تصویری‌اش چه بوده است می‌گوید: مردم و انعکاس دغدغه‌های آنها مهمترین دغدغه‌ام بوده است.

مداح، حرفه عکاسی و خبرنگاری را ورا و فراتر از حضور در نشست‌ها و جلسات از پیش تعیین شده می‌داند و معتقد است خبرنگار و عکاس خبریِ خوب کسی است که سوژه‌ها را بیافریند و تولید کند نه اینکه منتظر بنشیند تا آفیش شود بلکه باید خودش به دنبال سوژه‌ها ‎بگردد.

از وی می‌پرسم نقطه عطف کار رسانه‌ای احمدرضا مداح را کدام برهه می‌دانی و می‌گوید: فعالیت‌هایم در دوره شیوع کرونا کلی سر و صدا به پا کرد و آن دوران و مشاهده مجاهدت‌ها و ایثار کادر درمان برایم یادآور دوران دفاع مقدس بود. گزارشم راجع به محیط زیست مهارلو و ورود فاضلاب به این تالاب زیبا که انعکاس گسترده‌ای نیز داشت و مسؤولان را به تکاپو واداشت هم از دیگر فعالیت‌های خبرساز دوران حرفه‌ای ام است که تمام دوربین‌ها و توجهات را به آن سو برد.

وی همچنین می‌گوید: ترک خوردن نقش رستم بر اثر فرونشست زمین آن‌هم به دلیل حفر بی رویه چاه‌های آب نیز سوژه دیگری بود که خیلی سر و صدا کرد و توانستم توجه مسؤولان را به صیانت بهتر از میراث کهن نیاکانمان جلب کنم.

مداح در ادامه در حالی که بغض می‌کند می‌گوید: وداع خانواده‌ها با شهدا و تشییع پیکر شهدای گمنام از جمله گزارش‌های تصویری است که در آن آنچه را که به تصویر می‌کشم با عمق وجودم درک می‌کنم و تمام آن لحظات حاوی اشک و عشق و احساس برایم چون گوهری گرانبها است.

وی در ادامه می‌گوید: در کل گزارش‌هایی که در ارتباط با مشکلات مردم، محیط زیست، حوزه ایثار و مسائل فرهنگی و اجتماعی کار کرده‌ام را دوست‌تر می‌دارم تا گزارش‌هایی که مرتبط با ادارات است و هرگاه می‌بینم گزارشم اثرگذار بوده و باعث رضایت مردم شده انگیزه‌ام مضاعف می‌شود.

از او می‌خواهم از حضورش در جبهه‌های جهاد بگوید. تداعی خاطرات همرزمانش لبخندی از سر رضایت بر لبانش می‌نشاند اما به محض اینکه کلامش به بازگویی خاطرات اسارت می‌رسد با تکان سری از سر تالم و اندوه ناشی از خاطرات تلخ اسارت اینگونه بیان می‌کند: آبان ۱۳۶۲ زمانی که اول دبیرستان بودم وارد جبهه شدم و تقدیر اینگونه رقم خورد که ۲۴ اردیبهشت ۶۵ در کانال بجلیه اسیر شوم.

آری درست پیش از عملیات والفجر مقدماتی، احمدرضا، تخریب‌چی این عملیات در یک عملیات ایذایی در بجلیه عراق با موج انفجار مینی که قرار بود خنثی شود، مجروح و سپس اسیر می‌شود و پس از طی تلخ‌ترین روز و روزگار عمرش در زندان‌های بعثی، دوم شهریور ۱۳۶۹ در قالب دهمین گروه از آزادگان سرافراز به میهن اسلامی باز می‌گردد.

نمایشگاه‌های زیادی در مورد احمدرضا مداح یا حاوی آثار وی تاکنون برپا شده و اکنون این آزاده جانباز سرافراز شیراز یک عنوان دیگر را نیز از امروز با خود یدک خواهد کشید. چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی استان فارس.

هرچند درد و رنجی که وی و دیگر آزادگان سرافراز کشورمان کشیده‌اند را هیچ‌گونه نتوان به تصویر کشید اما شاید این دو نفره پدر دختری و لبخندی که بر لبان دختر وی نشسته اندکی از محنتش بکاهد.

چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی استان فارس در سال ۱۴۰۲ از امروز الگوی بسیاری از کودکان و نوجوانانی است که نه آن دوران را دیده‌اند و نه خوب درکش کرده‌اند اما برای آنها احمدرضا مداح تداعی‌گر نوجوانان و جوانانی است که برای آرمان‌های خود از تمام هستیشان گذشتند تا اینک شاهد بالندگی انقلاب باشند.

کد خبر 6087425

دیگر خبرها

  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • نوحه‌خوانی مداح مشهور عرب درباره حمله موشکی ایران به اسرائیل!
  • تمجید از پایانی که آغازگر حیات شد
  • خاطرات جانباز آزاده‌ای که چهره سال هنر انقلاب فارس شد
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • تمجید از پایانی که آغازگر حیات شد + فیلم
  • امیر تتلو: به خاطر این خانم بازیگر برای اغتشاشات ۱۴۰۱ آهنگ خواندم | واکنش تتلو به اتهام تولید و انتشار کلیپ‌های جنجالی
  • خمس: دوست دارم در آینده به ایران برگردم
  • هیج وقت حس عدم امنیت در ایران نداشتم |برگردم فقط سرمربی یک تیم خواهم شد