Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@13:54:50 GMT

ادعای دخالت ایران در حادثه دریای عمان را نمی‌پذیرم

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۴۰۲۶

به گزارش فارس، «برنی سندرز»، نماینده مجلس سنای آمریکا و یکی از نامزدهای حزب دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ادعای دولت کشورش درباره دست داشتن ایران در ماجرای مربوط به دو نفتکش در دریای عمان را رد کرد.

سندرز در مصاحبه با شبکه خبری «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» خواستار تحقیقات کامل در خصوص انفجار در دو نفتکش در دریای عمان شد و در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا سخنان «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا درباره دست داشتن ایران در این حادثه را می‌پذیرد یا خیر گفت: «خیر، نمی‌پذیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایستی تحقیقات جامع انجام شود.»

سناتور آمریکایی در توضیح درباره استدلال خود به سخنان مالک ژاپنی یکی از نفتکش‌های آسیب‌دیده اشاره کرده و گفته که او با ادعاهای دولت ترامپ درباره این حادثه مخالفت کرده است.  

دولت آمریکا از پنجشنبه هفته گذشته (۲۳ خرداد/۱۳ ژوئن) با ارائه شواهد مبهم ایران را به دست داشتن در ماجرای انفجار دو نفت‌کش در دریای عمان متهم کرد. وزارت دفاع آمریکا همچنین فیلمی منتشر کرده که مدعی است یک قایق‌ ایرانی را در حال تلاش برای زودون مین از بدنه یکی از نفتکش‌های سانحه‌دیده نشان می‌دهد.

ادله دولت آمریکا در دنیا با تردیدهای جدی مواجه شده و غیر از انگلیس از سوی سایر کشورها حمایت نشده است. رئیس یکی از نفتکش‌های آسیب‌دیده جمعه هفته گذشته فیلم منتشر شده از سوی پنتاگون را زیر سوال برد و گفت که بر خلاف ادعای دولت ایالات متحده، این نفتکش توسط یک شی پرنده هدف قرار گرفته است. او با توجه به اینکه منطقه آسیب‌دیده نفتکش از سطح آب بالاتر بوده، ادعاها درباره هدف قرار گرفتن کشتی توسط اژدر را هم رد کرد. 

برنی سندرز گفت: «بایستی تحقیقات شفاف در این خصوص انجام شود. همان‌طور که می‌دانید ژاپنی‌ها- یعنی  در واقع مالک نفتکشی که هدف قرار گرفت با ترامپ هم‌نظر نیست.»

سندرز در ادامه به سابقه عملیات‌های دروغین آمریکا که به تنش‌آفرینی با کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: «اما نکته اصلی که من می‌خواهم بگویم این است. اگر نگاهی به تاریخ اخیر این کشور بیندازید متوجه می‌شوید که دو مورد از بدترین فاجعه‌های سیاست خارجی مبتنی بر دروغ‌های کاخ سفید بوده‌اند.»

وی اضافه کرد: «شما احتمالاً حادثه موسوم به خلیج تونکین را به خاطر می‌آورید که باعث افزایش حضور نظامی ما در ویتنام شد. ۵۹ هزار نفر از افراد جوان ما هیچ‌وقت از آن جنگ به کشور برنگشتند. ده‌ها هزار نفر هم برگشتند مردند، خودکشی کردند یا وابسته به مواد شدند.»

او سپس به جنگ عراق اشاره کرد و گفت که با آن جنگ مخالفت کرده چون به «دیک چنی»، معاون وقت رئیس‌جمهور آمریکا و «جان بولتون»، از مقام‌های دولت وقت و مشاور امنیت ملی فعلی آمریکا اعتماد نداشته است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اذعان «آسپیدس» به هدف قرار گرفتن ناو ایتالیایی در خلیج عدن

هیئت اروپا در دریای سرخ (آسپیدس) از هدف قرار گرفتن یکی از ناوهای خود توسط پهپادهای یمنی در خلیج عدن خبر داد.

به گزارش ایسنا، هیئت اروپا در دریای سرخ (آسپیدس) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ناو ویرجینیو فسان با تعدادی از پهپادهای نیروهای مسلح یمن درگیر شد. این پهپادها این ناو را هدف قرار دادند.

پیش از این رسانه‌های بین‌المللی به نقل از منابع اعلام کرده بودند که انفجاری در نزدیکی این ناو رخ داده و این ناو مستقیما هدف قرار گرفته است.

طبق گزارش المسیره، تحلیلگران معتقدند هدف قرار گرفتن این ناو احتمالا برای مجبور شدن رم به خارج کردن ناوهایش از دریای سرخ مثل بقیه کشورهای اروپایی کافی خواهد بود.

اخیرا هلند، فرانسه و آلمان کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

پیشتر نیز نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

حملات ارتش یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ که در راستای پشتیبانی از مقاومت فلسطین و مقابله با جنگ رژیم صهیونیستی در غزه انجام می‌شود به کابوس واقعی علیه نفوذ آمریکا و غرب در منطقه تبدیل شده است.

هنوز بیانیه رسمی از سوی ارتش یمن درباره تأیید یا تکذیب این خبر صادر نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اذعان «آسپیدس» به هدف قرار گرفتن ناو ایتالیایی در خلیج عدن
  • رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان در مورد آخرین تحولات غزه
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان