Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ هدایت حاتمی روز چهارشنبه در همایش حمایت از کالای ایرانی که به همت گروه صنعتی- تولیدی انتخاب و شرکت اسنوا در کرمانشاه برگزار شد، استان کرمانشاه را دارای مزیت‌های برجسته برای سرمایه گذاری دانست و افزود: شهر کرمانشاه با چهار مرکز استان دیگر فاصله یک و نیم ساعته و تا بغداد نیز فاصله‌ای ۲ ساعته دارد و این یعنی استانی است که دارای مرکزیت مناسبی برای تبدیل شدن به یک ترانزیت تجاری فعال و به صرفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همچنین بیش از نیمی از کالاهای مصرفی عراق از کرمانشاه صادر می‌شود و نیز این استان مناسب‌ترین مسیر ترانزیتی به سوریه است و این نشان می‌دهد که کرمانشاه دارای شرایط بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری است.

وی در ادامه سخنان خود تولید ملی را ایجاد کننده غرور ملی دانست و اظهار داشت: تولید یک پروسه ارزشمند است و تولید ملی ارزشمندتر اما مهمتر از اینها خرید کالای ملی است که باعث تقویت و دوام تولید ملی و ایجاد اشتغال می‌شود که شعار امسال نیز بر همین اساس انتخاب شده است و نشان از با اهمیت بودن تولید ملی نزد رهبر معظم انقلاب دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه، دانش بنیان بودن روند تولید را بسیار بااهمیت ذکر کرد و افزود: هرچه محصولات تولیدی بر اساس علم روز و کیفیت مناسب باشند باعث تقویت اطمینان و اعتماد اجتماعی می‌شود که این مساله به این دلیل که محصولی تجربه شده در بین مصرف کنندگان است مهمترین تبلیغ برای دوام و نفوذ بیشتر یک محصول می‌باشد.
حاتمی تصریح کرد: تیم مدیریت استان نیز تمام عزم خود را برای حمایت از سرمایه گذاری از خرد تا کلان به کار بسته است و در این راه تحولات و اصلاحات مطلوبی صورت گرفته که امیدواریم در ادامه به مرحله عملیاتی، ایجاد اشتغال و تولید ثروت برسد و کرمانشاه به جایگاهی که حق مردمان نجیب و شریفش است، برسد.
وی افزود: استان کرمانشاه با چهار هزار و ۲۰۰ اثر گردشگری یکی از استان‌های مهم گردشگری کشور است ضمن اینکه سومین قطب مهم تولیدات بالادستی پتروشیمی بعد از بوشهر و عسلویه می‌باشد و همچنین در کشاورزی و دامداری نیز از قطب‌های مهم کشور می‌باشد که باید تمرکز بیشتری بر روی این مزیت‌ها به جهت کاستن مشکلات کنونی داشته باشیم.

وی یادآوری کرد که ما مصمم هستیم که در ادامه موفقیت‌های چند ماه گذشته در کاهش تورم و بیکاری، استان کرمانشاه با رتبه یک بیکاری کشور خداحافظی کند که تحقق این موضوع با همدلی و همفکری و هماهنگی در اجرا کاملاً امکان پذیر است.

نرخ بیکاری در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون حدود ۱۸.۷ درصد است.

۳۰۳۳/‌۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه اقتصادی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امانی در بازدید از محل ساخت پایانه کلاله - آغبند در نقطه صفر مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان اظهار کرد: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز دو‌ همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزادسازی زمین و پیش بینی سایت موقت ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهار بانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است افزود: پیش بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله - آغبند بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • اساس و بنای توسعه و رونق تولید کشور کارگران هستند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند