Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه خبری امتداد،‌ سید محسن فاضلیان درباره ماهیت اوراق خرید دین توضیح داد: این اوراق از نظر ماهیت به اوراق رهنی شباهت دارد، منتها نوع مطالباتی که به پشتوانه آن اوراق مذکور منتشر می‌شود، با اوراق رهنی متفاوت است. اوراق خرید دین از جمله ابزارهای تامین مالی نوین بازار بدهی است که به منظور خرید مطالبات مدت‌دار ناشی از عقود مبادله‌ای از قبیل فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک و جعاله (به استثنای سلف) اشخاص حقوقی واجد شرایط دستورالعمل انتشار این اوراق منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به بیان ساده‌تر اوراق خرید دین بر مبنای مطالبات شرکتی که قصد تامین مالی دارد و اصطلاحا به آن «بانی» اطلاق می‌شود، منتشر می‌شود و در واقع مطالبات شرکت مذکور تنزیل می‌شود؛ به این معنا که مطالبات شرکت با فروش اوراق خرید دین زودتر از موعد نقد می‌شود و شرکت از این طریق دارایی دیرنقد شونده خود را به نقدینگی تبدیل کرده و آن را صرف اجرای پروژه‌های جدید خود می‌کند. شرکتی که قصد تامین مالی از طریق اوراق خرید دین را دارد، در واقع مطالبات خود را با نرخ سود مشخصی از طریق بازار سرمایه می‌فروشد.

فاضلیان با بیان اینکه شرکت تامین سرمایه بانک مسکن به عنوان مشاور تامین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن جنوب، وضعیت دارایی‌های این شرکت را با انواع ابزارهای بازار سرمایه مطابقت داد و در نهایت انتشار اوراق خرید دین را به عنوان گزینه مطلوب برای این مجموعه معرفی کرد، افزود: تامین سرمایه بانک مسکن همواره به دنبال استفاده از ابزارهای جدید تامین مالی بوده و اوراق خرید دین یکی از همین ابزارهاست که در کشور ما برای نخستین بار منتشر می‌شود. انتشار این اوراق با توجه به بی‌سابقه بودن در بورس کشور، نیازمند رایزنی‌های گسترده با سازمان بورس و شرکت بورس و اوراق بهادار تهران بوده است، چرا که زیرساخت‌های این امر به لحاظ دستورالعمل‌های اجرایی اصلا وجود نداشت. با این همه شرکت تامین سرمایه این مراحل را پشت سر گذاشت و زمینه انتشار اوراق مذکور را با همکاری نهادهای ذیربط فراهم کرد.

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه بانک مسکن از نوآوری دیگری در زمینه انتشار اوراق بدهی در کشور نیز خبر داد و گفت: برای اولین بار قرار است اوراق مذکور به جای «کوپنی» به صورت «استهلاکی» منتشر شود؛ به این ترتیب که در هر نوبت از پرداخت سود، ‌ بخشی از اصل سرمایه نیز به خریدار اوراق باز می‌گردد. این در حالی است که در روش متداول پیش از این تام اوراق بدهی منتشر شده در بازار سرمایه به صورت پرداخت سود در مواعد مقرر و پرداخت اصل اوراق در زمان سررسید اوراق انجام می‌شد.

وی در خصوص اوراق خرید دین شرکت سرمایه‌گذاری مسکن جنوب نیز توضیح داد: پذیره‌نویسی ۱۳میلیارد و ۳۲۰میلیون تومان اوراق خرید دین از امروز، ۲۸خرداد در تابلوی اوراق بدهی بازار بورس تهران آغاز می‌شود و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت. شرکت تامین سرمایه بانک مسکن تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی این اوراق را بر عهده دارد و ضمانت آن نیز بر عهده بانک مسکن است. این اوراق ۲۱ماهه بوده و نرخ بازدهی موثر آن تا سررسید ۱۶درصد است.

به گفته فاضلیان، از آنجا که شرکت تامین سرمایه بانک مسکن رسالت کمک به تامین مالی در حوزه مسکن را برای خود در اولویت قرار داده است، از این روش برای تامین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن جنوب استفاده کرده و به این ترتیب بر مبنای مطالبات این شرکت بابت فروش بیش از ۵۰واحد مسکونی به شکل فروش اقساطی، در انتشار اوراق خرید دین برای این شرکت مشارکت کرده است. این اقدام موجب می‌شود تغییراتی در ترازنامه شرکت مذکور رخ دهد و منابع مالی نقدی جدید برای اجرای ماموریت‌های شرکت نیز که در حوزه مسکن‌سازی فعال است، فراهم شود.

اوراق خرید دین با هدف تامین مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن جنوب برای ساخت و تکمیل پروژه‌های ساختمانی، به مبلغ ۱۳۳.۲۰۰میلیون ریال، ۲۱ماهه و با نرخ بازدهی موثر تا سررسید ۱۶درصد برای سرمایه‌گذاران منتشر می‌شود که طی مواعد زمانی ماهانه سود و بخشی از اصل اوراق به سرمایه‌گذاران پرداخت خواهد شد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!

به گزارش خبرنگار مهر، ورود سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) به فوتبال ایران به موضوعی چالش برانگیز تبدیل شده است و وارد نشدن این سیستم به فوتبال ایران در حالی اکثر لیگ‌های دنیا حتی در سطوح دسته اول و دوم هم از این تکنولوژی استفاده می‌کنند به سوال بزرگی برای طرفداران فوتبال تبدیل شده است.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در یک کنفرانس خبری در خصوص ورود VAR به فوتبال ایران گفته است: جلسه‌ای در سازمان برنامه و بودجه کل کشور داشتیم و خدمت وزیر ورزش و جوانان، مسئول تجهیز اماکن ورزشی و خزانه‌دار کل کشور بودیم تا تشریفات ورود VAR را انجام دهیم. در ۱۰، ۱۵ جلسه مربوط به VAR شرکت کردم و امیدوارم بتوانیم از کشور چین سیستم‌های مربوط به کمک داور ویدئویی را خریداری کنیم. این شرکت چینی در میان شرکت‌های مورد تأیید فیفاست. رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: بعضی شرکت‌ها با ما همکاری نمی‌کنند و ما با برخی شرکت‌هایی که متعلق به کشورهای متخاصم هستند، همکاری نمی‌کنیم.

شرکت‌های زیادی در سراسر جهان تلاش کرده‌اند با ورود به این حوزه بتوانند سهمی در تجارت این تکنولوژی در فوتبال روز دنیا داشته باشند و فیفا هم مرجع تأیید این سیستم‌ها است. در حال حاضر طبق اعلام فیفا ۱۶ سیستم تأیید شده برای فناوری VAR در سراسر دنیا وجود دارد که از میان آنها تنها شرکت چینی با نام «Rigour Tech VAR» مورد تأیید فیفا قرار گرفته است. شرکت «RISE AB» هم که شرکتی سوئدی است مسئولیت انجام تست‌ها و ارائه تاییدیه را دارد.

فیفا در خصوص فناوری تشخیص آفساید هم سیستم‌های شرکت‌های معتبر را معرفی کرده است که علاوه بر این شرکت چینی، شرکت‌هایی از جمهوری چک، بلژیک، آلمان و فرانسه هم در میان شرکت‌های تأیید شده قرار دارند.

به این ترتیب اگر شرکت مدنظر فدراسیون فوتبال همان شرکت Rigour باشد باید نکاتی را در خصوص آن مطرح کرد:

این شرکت چینی در زمینه محصولات مربوط به فوتبال روی دو تکنولوژی سرمایه گذاری کرده است. طبق اعلام سایت این شرکت، یکی از این محصولات تکنولوژی «چشم عقاب» است که از سیستم بریتانیایی «چشم شاهین» الگوبرداری کرده است و برای تشخیص محل برخورد توپ و عبور توپ از خط دروازه کاربرد دارد. اما مهم‌ترین نکته این است که تمرکز این شرکت بیش از هر چیز روی رشته‌های تنیس و بیلیارد است و تجربه‌ای در حوزه فوتبال ندارد.

این شرکت مدعی شده است که با فدراسیون فوتبال روسیه قرارداد همکاری امضا کرده است. اما نکته قابل توجه این است که فوتبال روسیه پیش از این از تکنولوژی «چشم شاهین» استفاده می‌کرد اما پس از آنکه تحت تحریم‌های بین المللی قرار گرفت شرکت ارائه دهنده این تکنولوژی روسیه را ترک کرد و سال گذشته فدراسیون فوتبال روسیه تصمیم گرفت از تکنولوژی «چشم عقاب» چینی استفاده کند. اما این سیستم همچنان در فوتبال روسیه فعال نشده است و در صورتی که تاییدیه های فیفا را به دست بیاورد از فصل آینده به کار گرفته خواهد شد.

شرکت ریگور در صفحه درباره ما در سایت خود اعلام نموده است که این شرکت در سال ۲۰۱۱ با سرمایه شرکت Zhongguancun Capital چین (گروه ZGC ) مالک پارک علم و فناوری park-Z چین تأسیس شده است. این پارک علم و فناوری با مشارکت و سرمایه گذاری ایالات متحده آمریکا راه اندازی شده است و مرکز مشارکت‌های فناوری اطلاعات چین و آمریکا و دارای مشارکت در برنامه‌های الکترونیکی، فضایی و نظامی می‌باشد گروه Zhongguancun ( به اختصار ZGC ) چین دارای فعالیت‌های گسترده و دفتر در رژیم صهیونیستی نیز می‌باشد. به این ترتیب باید پرسید آیا این شرکت چینی از منظر فدراسیون فوتبال، شرکت متخاصم در نظر گرفته می‌شود؟

کشورهایی مانند آلمان، بلژیک و ژاپن کشورهایی هستند که تکنولوژی VAR را در اختیار دارند و شرکت‌هایی که در این کشورها این تکنولوژی را ارائه می‌دهند تجربه و بازدهی بهتری نسبت به این شرکت چینی داشته‌اند و به نوعی آزمون خود را پس داده‌اند.

دلیلی که فدراسیون فوتبال تلاش می‌کند مذاکرات در خصوص VAR را به صورت محرمانه انجام دهد و اطلاعات دقیقی را در این زمینه منتشر نکند مشخص نیست. با این حال به نظر می رسد برای رفع هر ابهامی در مورد مالکیت این شرکت شفاف سازی و اطلاع رسانی دقیقی از سوی فدراسیون انجام شود.

با وجودی که بسیاری از لیگ‌های دنیا از تکنولوژی‌هایی استفاده می‌کنند که آزمون خود را پس داده‌اند و عملکرد مثبتی داشته‌اند اگر فدراسیون فوتبال بخواهد این سیستم را از شرکتی کم تجربه تهیه کند و در نهایت هم به موفقیت نرسد چه کسی پاسخگوی هزینه‌های صورت گرفته و شکست این اتفاق نوپا در فوتبال ایران خواهد بود؟

ورود این سیستم به ایران بیش از هر چیز به فوتبال کشور کمک می‌کند و علاوه بر توسعه ذهنی بازیکنان، می‌تواند به کاهش اشتباهات، تنش‌ها و درگیری‌ها کمک کند و حق جامعه فوتبال است که نسبت به کیفیت و شرایط ورود این سیستم به داخل کشور مطلع باشند و فدراسیون فوتبال هم باید بهترین شرکت را انتخاب کند تا بعدا از کرده خود پشیمان نشود.

کد خبر 6097010

دیگر خبرها

  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • اولین ماشین علی دایی چه بود؟
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»