Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-26@10:44:36 GMT

آیا فهرست اموال مسئولان اطلاع رسانی عمومی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۶۳۹۰

سخنگوی قوه قضاییه گفت: قرار است ظرف دو ماه آینده سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان راه اندازی شود.


به گزارش شریان نیوز،غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با فراخوان رئیس قوه قضائیه در فضای مجازی برای استفاده نظرات جوانان و نخبگان در فضای مجازی اظهار کرد: این فراخوان دارای دو بخش است، به طور مثال بخشی مربوط به آنچه که مردم در شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی که آدرس‌های آن قبلا اعلام شده و به نام رئیس قوه قضاییه است بارگذاری می‌کنند می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم می‌توانند مطالب و نظرات خود را در این صفحات بارگذاری کنند؛ برای جمع بندی نظرات مردم یک تیم کارشناسی مسئول رصد و جمع بندی مطالب هستند و تمام مطالب بعد از جمع بندی خدمت رئیس قوه قضاییه ارسال می‌شود، البته ایشان در فرصت‌های مناسب شخصا و به صورت مستقیم مطالب بارگذاری شده در این صفحات را پاسخ خواهند داد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که آیا اطلاعات ثبت شده در سامانه ثبت اموال مسئولان در دسترس عموم هم قرار خواهد گرفت و دسترسی به اطلاعات آزاد خواهد بود؟ گفت: در قانون فعلی که به تصویب مجمع رسیده است این سامانه محرمانه است و قابل دسترس عموم نخواهد بود مگر آنکه در فرایند اصلاح قانون تغییراتی رخ دهد. در قانون فعلی که باید اجرا شود دسترسی آزاد به اطلاعات برای عموم وجود ندارد.

اسماعیلی در خصوص زمان راه اندازی سامانه ثبت اموال مسئولان، گفت: در آیین نامه تدوین شده قرار است سامانه ثبت اموال مسئولان ظرف دو ماه آینده شروع به کار کند، اما پیگیری هستیم قبل از دو ماه این سامانه راه اندازی و آمده ثبت اموال و دارایی مسئولان شود.

وی در پاسخ به این سوال که مسئولان تا چه زمانی فرصت دارند اموال خود را در سامانه بازگذاری کنند، گفت: به محض راه اندازی این سامانه اطلاع رسانی لازم برای مخاطبان این قانون انجام می‌شود، اما زمانی برای ثبت اطلاعات از سوی مسئولان تعیین نشده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: افراد به صورت فردی وارد سامانه می‌شوند و اقدام به ثبت اطلاعات خود می‌کنند.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که پرونده عراقچی به شعبه ۲ دادگاه ویژه جرائم اقتصادی به ریاست قاضی زرگر ارسال شده است که به آن نقص وارده شد و به دادسرا برگشته است، آیا بعد از رفع نقص پرونده به همان شعبه باز می‌گردد، گفت: پرونده‌ای که ثبت شعبه شود بعد از رفع نقص نیز به همان شعبه اولیه باز می‌گردد.

دسته بندیسیاسیویژه های سیاسی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی سه شنبه شب در نشست با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر که دهیاران شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستایی و عشایری به عنوان یکی از مزیت‌های و ابتکارات نظام جمهوری اسلامی بشمار می‌آید که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه خدمت عادلانه به روستاییان و گروه عشایر شکل گرفته است.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: هدف از تشکیل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر این است تا کسانی است که بهر دلیل از مزایای بیمه‌های اجتماعی و صندوق‌های باز نشستگی محروم بودند بهره مند شوند.

وی یاد آور شد: همه دهیاران تلاش کنند تا اطلاع رسانی کامل به ساکنان روستاهای شهرستان جهت استفاده از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایری انجام شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان با اشاره به اینکه متوسط پوشش این بیمه در استان ۱۶ درصد است و متوسط عضویت شهرستان ۱۴ درصد است، خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آمار که صورت گرفته جامعه هدف شهرستان ۲۰ هزار نفر است که تعداد سه هزار نفر آن تحت پوشش بوده و ۱۷ هزار نفر آن در روستاها با اطلاع رسانی باید توسط دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام گیرد تا جهت استفاده از مزایای باز نشستگی در این صندوق عضو شوند.

وی ادامه داد: جهت استفاده بهتر از مزایا بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی نماینده صندوق بیمه در شهرستان و با محوریت بخشداران مرکزی و دلوار برنامه کمی و کیفی آن برای دهیاران و شوراهای اسلامی در سطح روستا مشخص کنند.

لطفی اضافه کرد: در شهرستان ۱۷ هزار نفر باقی مانده در طرح بیمه روستایی در تنگستان، نیازاست ظرف یک برنامه ۲ ساله این تعداد افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: ۵۰ درصد مادران دارای سه فرزندی در روستاهای شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند و باید تلاش کرد این آمار به ۱۰۰ درصد رسانیده شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: باید تلاش کرد تا در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷ هزار نفر از جمعیت روستایی در سطح شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در ۲ بخش، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع رسانی و تشویق بیشتر روستاییان جهت بهره مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر نشست‌هایی را در چهار دهستان شهرستان برگزار کنند.

کد خبر 6087084

دیگر خبرها

  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • توقیف ۲۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در گلستان
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • خلجی: سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ