Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه توسعه صنایع بسته بندی عسل مستلزم تامین حجم بالایی از نقدینگی از سوی صاحبان این دست صنایع است که از توان شان خارج است گفت: مهم ترین راهکار در این باره تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ، قاسم جوادزاده گفت: بسیاری از زنبورداران معتقدند اگرچه بسته بندی و فرآوری ارزش افزوده بالایی به دنبال دارد، اما ذائقه مردم بیشتر با عسل های فله ای جور است و با این تفکر که عسل های فله ای عسل طبیعی و سالم است، ترجیح می دهند عسل هایی که در ظرف یک بار مصرف و دبه های پلاستیکی فروخته می شود را بخرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زنبورداران هم می گویند عسل فله ای راحت تر به فروش می رسد و تمایلی به بسته بندی عسل های تولیدی شان ندارند.

قاسم زاده با اشاره به زمان ماندگاری فساد ناپذیری عسل ادامه داد: بهترین شیوه بسته بندی و توزیع عسل در دنیا با توجه به گران بودن این محصول بسته بندی در مقیاس کوچک آن است؛ کاری که در ۳واحد بسته بندی و فراوری عسل در گیلان انجام می شود.

وی با اشاره به ۵هزار تن عسل تولیدی در گیلان گفت: ظرفیت بسته بندی و فرآوری این صنایع در گیلان ۲هزار تن است که با توجه به سهم ۵هزار تنی این استان در تولید عسل، کافی به نظر می رسد.

مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید براین موضوع که توسعه صنایع بسته بندی عسل مستلزم تامین حجم بالایی از نقدینگی از سوی صاحیان این دست صنایع است و از توان شان خارج است گفت: مهم ترین راهکار در این باره تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی

دستورانی مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی گفت: این مجموعه پارسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نمونه محصول پیش بسته بندی را مورد آزمون کمیت قرار داده است که بر این اساس ۱۲۸ درصد تحقق برنامه داشته است.

او افزود: این آزمون‌ها شامل بررسی و پایش کمیت (جرمی و حجمی) محصولات و فرآورده‌های بسته‌بندی شده موجود در مراکز تولید و عرضه بوده است.

دستورانی اظهار کرد: طرح کنترل و پایش وزنی فرآورده‌های بسته بندی شده بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۱۶۳۸۱ با عنوان کمیت فرآورده در بسته‌بندی‌ها و استاندارد ملی شماره ۲۱۷۵۹ با عنوان الزامات برچسب‌گذاری پیش بسته‌بندی‌ها انجام شده است که در صورت وجود مغایرت وزنی یا حجمی محصولات بسته بندی شده با کمیت درج شده بر روی بسته بندی محصول، اقدامات قانونی لازم انجام و پرونده واحد تولیدی به مراجع ذیربط ارجاع داده می‌شود.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی از هم استانی‌ها خواست برای اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد، کد ۱۰ رقمی ذیل علامت استاندارد روی محصول را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند تا از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)
  • تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه تورنتو و کانادا برای محافظت از چادر‌های همبستگی مقابل پلیس (فیلم)
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان