Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@19:51:11 GMT

۴.۹ میلیون واحد دامی در کرمانشاه وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۶۴۴۴

۴.۹ میلیون واحد دامی در کرمانشاه وجود دارد

نوربخش حاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص ظرفیت بخش دامی استان کرمانشاه و تولیدات این حوزه اظهار داشت: ظرفیت خوبی در این حوزه وجود دارد و با توجه به تولیدات این حوزه، استان ما به خودکفایی در برخی محصولات به خودکفایی رسیده است.

وی از وجود ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی در استان کرمانشاه خبر داد و مجموع تولیدات استان را در بخش‌های مختلف دامپروری ۴۵۲ هزار تن عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مجموع تولیدات در بخش شیلات استان را نیز ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن اعلام کرد و گفت: در مجموع ۴۷۰ هزار تن تولیدات در بخش‌های دامی و شیلات داریم.

وی از وجود ۳ میلیون رأس دام سبک شامل گوسفند و بز در استان خبر داد و بیان داشت: در حوزه دام سنگین نیز حدود ۲۵ هزار رأس گاو اصیل و ۲۶۰ هزار رأس گاو نژادهای بومی و دو رگه را داریم.

حاتمی گفت: همچنین در بحث تولید زنبور عسل نیز بیش از ۳۱۰ هزار کلونی زنبور عسل در استان وجود دارد.

وی تعداد واحدهای صنعتی گاوداری شیری را ۱۷۶ مورد اعلام کرد و افزود: همچنین ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله صنعتی در استان کرمانشاه وجود دارد.

این مسئول از وجود ۴۰ واحد صنعتی گوسفند داشتی نیز در استان خبر داد و گفت: ۱۶۰ واحد پرواربندی گوسفند نیز در استان فعالیت دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در حوزه طیور نیز ۶۱۴ واحد صنعتی مرغ گوشتی و ۲۵ واحد مرغ تخم گذار در استان فعال است.

وی همچنین از وجود ۱۰ واحد تولید مرغ مادر و ۴ واحد تولید جوجه یک روزه در استان خبر داد.

حاتمی با بیان اینکه ظرفیت حوزه دامی استان کرمانشاه، پتانسیل خوبی را برای ما ایجاد کرده است، گفت: خوشبختانه تا به امروز ما نه تنها در تولیدات دامی و در بحث شیر گوشت قرمز، گوشت سفید و عسل خودکفا هستیم، بلکه بخشی از تولیدات ما به دیگر استان‌ها و حتی خارج از کشور صادر می‌شود.

کد خبر 4645012

منبع: مهر

کلیدواژه: دامداری تولیدات کشاورزی واحدهای دامداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • کرمانشاه آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است