Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله تایم در گزارشی نوشت، سازمان‌های "نظارت آمریکایی" و "دموکراسی به پیش" در متن شکایتشان تاکید کردند مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا طبق "قانون سوابق فدرال" موظف است هر نوع یادداشتی که کارمندان وزارت خارجه آماده می‌کنند، نگهداری کند.

در این شکایت‌نامه آمده است: رئیس‌جمهوری ترامپ در اقدامی غیر معمول و در برخی موارد افراطی، گام‌هایی برای پنهان ساختن جزئیات این نشست‌ها برداشته است؛ آن هم نه تنها برای دور نگاه داشتن از چشم مردم، بلکه برای پنهان کردن آن از چشم اعضای کلیدی دولتش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکایت مذکور با استناد به گزارشی از واشنگتن پست تاکید دارد، پس از نشست ژوئیه ۲۰۱۷ گروه بیست در هامبورگ، زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به مدت دو ساعت بدون حضور دستیاران دیدار کرد، ترامپ یادداشت‌های رسمی که این نشست را مستند می‌کرد، برداشت.

این سازمان‌ها تاکید دارند، هیچگونه بیانیه یا اطلاع‌رسانی دقیقی درباره محتویات مورد بحث میان رهبران روسیه و آمریکا انجام نشد و مقام‌های روسیه بعد از این نشست مدعی شدند که تعدادی توافق حاصل شد.

آستین اورز، مدیر اجرایی سازمان "نظارت آمریکایی" به تایم گفت: این ممکن است تنها سند رسمی مکتوب از یک نشست میان سران دو کشور باشد. نمی‌توان یادداشت‌های مترجم را از او گرفت یا نابود کرد، آن هم تنها به این دلیل که رئیس‌جمهوری آمریکا می‌خواهد که آنها را پنهان نگاه دارد.

کاخ سفید پیشتر از ارائه اسناد مشابه مرتبط با گفت‌وگوهای ترامپ و پوتین به دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا خودداری کرده بود. ماه مارس پت سیپولون، از شورای کاخ سفید به سه رئیس کمیته مجلس نمایندگان آمریکا گفت "رئیس‌جمهوری آمریکا باید بتواند بدون ترس از افشای مکالماتش با رهبران خارجی که به عنوان حربه‌ای برای اهداف سیاسی حزبی به کار رود، گفت‌وگو کند. رهبران خارجی هم باید از این امر اطمینان یابند."

وزارت خارجه آمریکا به درخواست هیل برای اظهارنظر پاسخی نداد. کاخ سفید این درخواست‌ها را به وزارت دادگستری آمریکا ارجاع داد.

23310311

کد خبر 1271558

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین