Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@03:19:03 GMT

عزت اسلام و ایران در قدرت اقتصادی تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۹۴۰۸

عزت اسلام و ایران در قدرت اقتصادی تامین می‌شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی در نشست شورای دانش‌بنیان استان بوشهر با اشاره به تدوین سند جامع علمی کشور و برش استانی اظهار داشت: استان بوشهر در تدوین سند دانش ‌بنیان در کشور به عنوان الگو مطرح است چراکه هم‌گرایی و هم‌افزایی در تدوین این سند حائز اهمیت است.

وی، توسعه و پیشرفت همه جانبه را از اهداف سند دانش بنیان استان بوشهر دانست و تصریح کرد: عمق بخشی به توسعه در ابعاد گوناگون اقتصادی، صنعتی و فرهنگی از اهداف مهم تدوین سند جامع علمی است که استان بوشهر با ظرفیت‌های مهم در این راستا حرکت قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه سند چشم‌انداز توسعه کشور برای افق 1404 در اوائل انقلاب تدوین شد افزود: این سند که به عنوان نخستین سند توسعه  کشور محسوب می‌شود و در قالب برنامه‌های 5 ساله اجرایی شده و 5 برنامه پشت سرگذاشته و اکنون در برنامه ششم این سند قرار داریم.

عاملی با تاکید بر توجه به اهداف تدوین شده بر اساس سند چشم‌انداز تصریح کرد: در سند دانش بنیان استان بوشهر در 8 محور تدوین شده که این محورها در قالب 68 برنامه عملیاتی می‌شود.

وی، با بیان اینکه شش اولویت برای سند دانش بنیان استان بوشهر مشخص شده است افزود: این اولویت‌ها بر اساس ظرفیت‌ها شامل صنایع دریایی، نفت، گاز و پتروشیمی، شیلات و کشاورزی، گردشگری، استحصال آب و آب شیرین‌کن، فناوری‌های نوین تعیین و مشخص شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی  با اشاره به اینکه افق سند دانش بنیان استان بوشهر تا سال 1404 است افزود: نکته مهمی که باید مورد توجه قرار بگیرد تلاش برای فرهنگ جمعی است که در سند دانش بنیان استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.

عاملی یکی از موانع جهش پیشرفت در ایران را ضعیف بودن کار جمعی دانست و تاکید کرد: کار جمعی یک فرهنگ خاص طلب می‌کند که در این حوزه نیاز به کار بیشتری داریم

وی افزود: باید فرهنگ کار جمعی در همه عرصه‌ها مورد توجه قرار بگیرد که در سند دانش بنیان استان بوشهر این مهم مورد توجه قرار گرفته است.

وی از تدوین اجرای شهر هوشمند بوشهر خبر داد و بیان کرد: شهر هوشمند بوشهر بر اساس سند دانش بنیان تدوین شده که نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه و پیشرفت همه جانبه دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی  با اشاره به تدوین سند شهرهوشمند تهران تصریح کرد: 68 لایه در 1700 خدمات برای شهر هوشمند تهران دیده شده که 68 لایه در حوزه‌های گوناگون طراحی شده است.

عاملی با تاکید بر ارتباط شهر هوشمند به شهر سبز افزود: هدف شهر هوشمند دسترسی سریع مردم به انواع خدمات شهری است که باید به شهر سبز که همان محیط زیست سالم، هوای سالم و برخورداری مردم  از آرامش و آسایش ارتباط داده شود.

وی، با اشاره به اینکه روزانه 18 میلیون سفر بین شهری در شهر تهران انجام می‌شود خاطر نشان کرد: علت مهم آلودگی هوا در شهر تردد بیش از اندازه خودروها است که بر اساس مطالعات انجام شده با اجرایی شدن شهر هوشمند در تهران 40 درصد سفرهای بین شهری کاهش می‌‌دهد چراکه 70 درصد ترددها در شهرها تهران برای گرفتن خدمات است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه پیشرفت همه جانبه باید در اجرایی شدن سند توسعه مورد توجه قرار باشد افزود: انقلاب اسلامی یک نگاه جهانی دارد و  در این راستا توسعه و پیشرفت در ابعاد گوناگون مورد توجه است.

عاملی با تاکید بر رعایت قانون الهی در همه ابعاد توسعه و پیشرفت گفت: برای رسیدن به جامعه سالم باید قانون الهی و اسلامی و ارزش‌های الهی که همان ارزش انسان است در تدوین و عملیاتی شدن سندها مورد توجه قرار بگیرد.

وی، با قدردانی از همدلی و هم‌افزایی در تدوین سند دانش بنیان و سند هوشمند بوشهر افزود: استان بوشهر با داشتن ظرفیت‌های مهم انسانی قوی و جغرافیایی از توانمندی بالایی برخوردار است که در تدوین سند دانش بنیان از ظرفیت‌های مهم استان استفاده شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه جهش اقتصادی و دانش‌بنیان خاطر نشان کرد: توجه به اقتصاد برای معظم‌له بسیار مهم است  چراکه عزت اسلام  و ایران در قدرت اقتصادی  تامین می‌شود.

عاملی با بیان اینکه اقتدار ملی در کنار قدرت اقتصادی تامین می‌شود افزود: قدرت اقتصادی به عنوان یک محور بنیادین باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی بیان کرد: بدون توجه به قدرت اقتصادی به اهداف دیگر دست نمی‌یابیم و در این راستا اگر بخواهیم اهداف فرهنگی و ارزشی را جلو ببریم باید به اقتصاد توجه کنیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سند پیوست فرهنگی مصوبه مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی است گفت: تاکنون  به این مصوبه عمل نشده است که باید به مهم که پیوست فرهنگی در راستای صیانت از اسلام  است توجه ویژه شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان