Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) در نشستی خبری اظهار داشت: سوم تا پنجم تیرماه نشست ملی سازگاری با کم آبی برگزار می شود که ما در این زمینه بحث استارت آپ ها را داریم که در حال تلاش برای ساماندهی آنها در زمینه مدیریت مصرف آب هستیم.

وی افزود: کشور ما کشوری خشک است که یک سال پربارش نمی تواند جبران خشکسالی های ما باشد و ما همواره همانطور که سیاست وزارت نیرو بر مبنای مدیری مصرف و مدیریت تقاضا است، روی این موضوع کار کنیم و حضور استارت آپ ها در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاءالدینی با بیان اینکه علاوه بر موضوع مدیریت مصرف آب، روی مباحثی چون مصرف و تولید برق، سازگاری با کم آبی، سفره های آب زیرزمینی و ... نیز می توانیم از حضور استارت آپ ها بهره بگیریم، گفت: تا پایان سال جاری در 11 بخش، حضور استارت آپ ها را ساماندهی می کنیم.

وی ادامه داد: ساتکاب همواره از افکار خلاق و ایده های کاربردی در بخش آب و برق حمایت می کند و شرکت های دانش بنیانی که ایده ای برای اجرا در بخش آب و برق داشته باشند، مورد حمایت ساتکاب قرار می گیرند.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) تصریح کرد: در سالی که به دسنور مقام معظم رهبری با عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده، تلاش می کنیم حمایت از تولید از بحث شعار، به بخش عمل گرایی واقعی تبدیل شود و در این زمینه نیز وزیر نیرو دستوراتی را برای حمایت از بخش خصوصی آب و برق، به ویپه تولیدکنندگان این عرصه به شرکت ساتکاب داده است.

وی افزود: ما آماده ایم هر شرکتی که تأمین کننده تجهیزات آب و برق است و در هر بخش دارای مشکلی است، با حمایت کامل، در جهت رفع موانع و مشکلاتش ورود کنیم و با توجه به ارتباط خوبی که بین مجموعه ساتکاب، مجموعه وزارت صمت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد، شرکت های فعال در این زمینه و به خصوص شرکت های دانش بنیان، تحت حمایت و کمک رسانی قرار می گیرند.

علاءالدینی با بیان اینکه صنعت برق در دو سال گذشته شاگرد اول صادرات خدمات فنی و مهندسی بوده، گفت: در جهت افزایش صادرات خدمات فنی و مهندسی، وزیر نیرو دستور داده که شرکت های مستعد و توانمند مورد حمایت قرار گیرند و ما در ساتکاب با شناسایی بازارهای هدف، و تشکیل مجموعه هایی از شرکت های توانمند داخلی، در جهت افزایش سطح صدور خدمات فنی و مهندسی اقدام می کنیم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) از تلاش این شرکت برای انحصارزدایی در تأمین کالای آب و برق خبر دادد و گفت: در بخش های مختلف با بازکردن فضای رقابت، انحصار در تأمین کالای آب و برق را حذف می کنیم؛ در این زمینه نه تنها انحصار دولتی خوب نیست، بلکه انحصار خصوصی نیز می تواند مضر باشد و باید با بازکردن فضای رقابت، هم در سرعت تأمین کالا، هم در قیمت تمام شده و هم در کیفیت و استانداردها شاهد رشد در کالاهای تولید داخل و تأمین شده برای داخل کشور باشیم.

علاءالدینی با بیان اینکه در بخش های مختلف صنعت برق از 70 تا 100 درصد به خودکفایی در تأمین کالا و تجهیزات رسیده ایم ، گغت: بحث هوشمندسازی کنتورها از نظر تکنولوژی و اجرا در مجموعه ساتکاب در حال پیگیری است و تاکنون موفق شدیم در سراسر کشور 300 هزار کنتور هوشمند نصب کنیم، در این زمینه به دنبال توسعه فعالیت های هوشمند، از جمله استفاده از اپلیکیشن هایی برای نصب روی گوشی های همراه و دادن هشدار به مصرف کنندگان در زمینه میزان مصرف برق و ارائه راهکارهای کاهش مصرف هستیم که این پروژه در گام های مطالعاتی و محاسباتی با تکیه صددرصدی بر توان داخل در حال پیشرفت است.

وی افزود: علاوه بر ده ها هزار قلم کالایی که تاکنون در صنعت آب و برق بومی سازی شده، 1000 قلم کالا مشخص شده اند و مورد شناسایی قرار گرفته اند تا فرآیند داخلی سازی و بومی سازی آنها انجام شود.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) با تأکید بر آمادگی ساتکاب برای حمایت از طرح های اجرایی در بخش آب و برق به ویژه طرح های دانش بنیان گفت: قانون این اجازه را به ما داده که با بخش خصوصی ارائه دهنده ایده و کار، بتوانیم شرکتی مشترک با سهم 51 درصد به 49 درصد تشکیل دهیم تا با سهم 49 درصدی خودمان و تزریق مالی به طرح، کمک حال بخش خصوصی باشیم و بعد از 3 سال، آورده خودمان را برداریم و شرکت ایجاد شده را کاملا به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی ادامه داد: وظیفه داریم هر نوع نگرانی که بخش خصوصی دارد را در بخش های تأمین کالا و صادرات خدمات فنی و مهندسی، بررسی و رفع کنیم.

علاءالدینی با اشاره به افزایش حجم نقدینگی کشور به مرز 2000 هزار میلیارد تومان گفت: وزیر نیرو به مجموعه ساتکاب دستور داده تا از نقدینگی موجود در جامعه برای پیشبرد پروژه های آب و برق کشور استفاده کنیم و در این زمینه به منظور استفاده از بخشی از این نقدینگی، مقدماتی فراهم شده و در حال تعیین مدل های مالی متعدد برای اجرای آن هستیم.

وی افزود: تا 3 ماه آینده، مدل های مالی و روشهای جذب نقدینگی در پروژه های مختلف آب و برق اعلام می شود که در این صورت هم مردم از سود این مشارکت برخوردار خواهند شد و هم آب و برق کشور از این روش برای تأمین مالی بهره مند می شود.

        

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد

وزیر نیرو با بیان اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو در حاشیه بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته 180 پروژه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از مهم‌ترین اقدامات صنعت برق آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجسته‌ای را برای تعمیرات، آماده‌سازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاه‌های کشور بر عهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در طی چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بی‌وقفه در تلاش بودند تا با آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور مردم دغدغه‌ای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند.

محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژه‌های مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک 225 مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شده و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند که اجرای این طرح در داخل کشور امکان‌پذیر نیست و بایستی برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.

وی افزود: براساس پیشنهادات پیش‌بینی شده بود که با توجه به هزینه تعمیرات و شیوه کار بایستی حداقل 1.5 سال این واحد را از مدار خارج کنیم. اما با اعتماد به متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی و انجام این کار توسط این مجموعه، هم اکنون پروژه بازسازی واحد یک نیروگاه رودبار با حداقل زمان در حال انجام است.

وزیر نیرو تاکید کرد: همکاران شرکت به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت هستند تا این واحد در موعد مقرر به مدار تولید بازگردد. خوشبختانه سد لرستان نیز در وضعیت آب‌گیری بسیار مناسبی است که با اتمام این پروژه بخشی از ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.

محرابیان با بیان اینکه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از 90 درصد برنامه‌های این بخش محقق شده است و تا نیمه اردیبهشت‌ماه به اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق امسال خواهند رفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در حوزه تولید بار اول در کشور پیشتاز است، افزود: این شرکت توانسته است بیشترین حجم قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد و با همکاری شرکت برق حرارتی و دانش‌بنیان‌ها قطعات بسیار خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی برای اولین بار در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه بیش از 95 درصد تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های حرارتی و برقابی ساخت داخل است، ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز در حال افزایش سهم ساخت داخل هستیم. واحدهای بسیار خوبی در کشور در حال توسعه است تا بتوانیم در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و به ویژه واحدهای خورشیدی به خودکفایی کاملی دست پیدا کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه صنعت نیروگاهی کشور بخش زیادی از حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است، گفت: این بخش علاوه بر اینکه تاکنون نیروگاه‌های زیادی را در خارج از کشور احداث کرده است، در حوزه تعمیرات و بازسازی نیروگاه‌های موجود نیز مشغول به فعالیت است.

وی اظهار کرد: واحدهای نیروگاهی که عمدتا توسط شرکت‌های غربی و آمریکایی ساخته شده است هم اکنون توسط متخصصان ایرانی در حال تعمیرات، نوسازی و بازسازی هستند و وابستگی این کشورها به سمت صنعت برق کشور افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد