Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد می‌گوید روند رو به رشد تعداد کسانی که به دلیل جنگ و درگیری‌های خشونت‌آمیز مجبور به ترک خانه شده‌اند، در سال ۲۰۱۸ هم ادامه یافته و جمعیت این افراد اکنون از ۷۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

بر اساس گزارش «روندهای جهانی» دفتر پناهندگان سازمان ملل که امروز (چهارشنبه) منتشر شد، تا پایان سال ۲۰۱۸ دستکم ۷۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون نفر به اجبار محل زندگی خود را ترک کرده‌اند. این رقم، دو برابر آمار ۲ سال پیش و ۲.۳ میلیون نفر بیش از آمار پارسال است و از جمعیت بسیاری از کشورهای جهان، بیشتر است.

سازمان ملل در گزارش خود بحران پیش‌آمده در ونزوئلا را یکی از عوامل افزایش شدید این آمار معرفی کرده است. ونزوئلا که در سال‌های اخیر هدف تحریم‌های شدید آمریکا قرار گرفته، در وضعیت اقتصادی وخیمی به سر می‌برد و چند میلیون نفر از مردم این کشور مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

به گفته کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، ارقام منتشر شده در گزارش این نهاد، محافظه‌کارانه تنظیم شده‌ و ممکن است آمار واقعی، بیش از این باشد.
«فیلیپو گرندی» کمیسیونر ارشد ملل متحد در امور پناهجویان، در این مورد می‌گوید: «این ارقام، سند دیگری است از روند رو به رشد بلندمدت تعداد افرادی که به محافظت از جنگ، درگیری و تعقیب نیاز دارند.»

این مقام سازمان ملل ادبیات به کاررفته در برخی از کشورها در قبال پناهجویان را «تفرقه‌افکنانه» توصیف کرده، اما گفته برخی از کشورها نیز خود «سخاوت» نشان داده‌اند و با وجود مشکلاتی که دارند، حاضر شده‌اند از پناهجویان و آوارگان میزبانی کنند.
گزارش سازمان ملل این افراد را به سه دسته تقسیم کرده است:

۱) آوارگان: افرادی که به دلیل جنگ، درگیری یا تعقیب مجبور به ترک کشور خود شده‌اند. آمار این افراد در سال ۲۰۱۸ به ۲۵.۹ میلیون نفر رسیده که این رقم ۵۰۰ هزار نفر بیش از گزارش پیشین سازمان ملل است. پنج میلیون نفر از این افراد، آوارگان فلسطینی هستند که به دلیل اشغالگری رژیم صهیونیستی مجبور به ترک فلسطین شده‌اند و اکنون تحت پوشش سازمان ملل قرار دارند.

۲) پناهجویان: افرادی که کشور خود را ترک کرده و در کشور دیگری درخواست پناهندگی داده‌اند و تحت حفاظت نهادهای بین‌المللی قرار دارند، اما هنوز نتیجه درخواست پناهندگی آن‌ها مشخص نشده است. جمعیت این افراد در پایان سال ۲۰۱۸ به ۳.۵ میلیون نفر رسیده است.

۳) بی‌خانمان‌های داخل یک کشور: افرادی که به دلایلی مجبور شده‌اند خانه خود را ترک کرده و در بخش دیگری از کشورشان مستقر شوند. جمعیت این گروه هم به ۴۱.۳ میلیون نفر رسیده است.

پایگاه «اکسیوس» چندی پیش گزارش داد که سوریه، افغانستان، سودان جنوبی، میانمار و سومالی پنج کشوری هستند که در سال‌های گذشته منبع بیشترین جمعیت آواره و پناهجو بوده‌اند.

جنگ‌های داخلی، تغییرات اقلیمی و خشونت‌های قومی از جمله مهمترین دلایل بروز بحران رو به رشد پناهجویان در سال‌های اخیر به شمار می‌آید. این وضعیت پیامدهای سیاسی‌ای نیز به همراه داشته که قدرت گرفتن جریان‌های راستگرای بیگانه‌ستیز از جمله آن‌هاست. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۰۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است

سخنگوی طالبان با اشاره به بیانیه پایانی نشست همکاری اسلامی اظهار داشت حضور هیئتی از کابل در این نشست سرآغازی مؤثر برای تعامل با کشورهای اسلامی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به قطعنامه پایانی نشست سازمان همکاری اسلامی گفت آنچه درباره افغانستان در این قطعنامه آمده، از سوی کابل اجرایی شده است.

سازمان همکاری اسلامی در این قطعنامه بر اهمیت احترام به حقوق بشر و لزوم حمایت از حقوق اساسی دختران و زنان افغان به‌ویژه حق تحصیل و کار تأکید کرد.

این سازمان در ادامه نیز بر لزوم تلاش بیشتر برای رسیدگی به چالش‌های مرتبط با گروه‌های قومی، تروریسم، مواد مخدر و جنبه‌های اجتماعی برای ایجاد حکومت فراگیر تأکید کرده بود.

مجاهد در ادامه شرکت هیئت کابل در نشست سازمان همکاری اسلامی را دستاورد خواند و افزود: «قطعنامه‌‌ای که آنان صادر کردند، تمام کار‌هایی بود که در افغانستان انجام شده، مثل حقوق اتباع که مردم افغانستان دارای حقوق خود هستند».

وی افزود: «نظام افغانستان در حال حاضر فراگیر است همه اقوام در آن نماینده ارند و تمام ولایت‌ها نیز نماینده خود را دارند و همچنین موضوعات مربوط به مبارزه با تروریسم در افغانستان به طور موثری پیشرفت داشته است».

تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستانطاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهدشرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی

سخنگوی طالبان با اشاره به نشست گامبیا اظهار داشت: «این یک حضور بسیار موفق بود و اولین‌ بار بود که امارت اسلامی افغانستان در نشست سازمان همکاری اسلامی شرکت می‌کرد؛ این حضور سرآغازی برای تعامل مؤثر با کشورهای اسلامی است».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می‌خورند اما نمی‌دانند من و خانواده‌ام چقدر سخت تلاش می‌کنیم
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می خورند اما نمی دانند من و خانواده ام چقدر سخت تلاش می کنیم
  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • بازارچه خیریه سازمان ملل به نفع کودکان جهان برگزار شد
  • بهترین خانه‌های جهان در ماه آوریل 2024 (+عکس)
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند