Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو ظهر چهارشنبه در دیدار سرکنسول جمهوری آذربایجان در حاشیه اجلاس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در اردبیل افزود: کشورهای حاشیه خزر جامعه هدف صادرات محصولات کشاورزی و تولیدی این استان بوده و باید از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی و تجاری بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولید محصولات منحصر به فرد و راه اندازی بزرگترین سوله های گلخانه ای در این استان می تواند بازار جمهوری آذربایجان را پر رونق کند، یادآور شد: استان اردبیل علاوه بر آن اشتراکات فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و زبانی بیشترین مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان را دارد و این باعث شده ارتباط ما با این کشور خوب و حسنه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل سرمایه گذاری دو سویه را عاملی برای گسترش روابط تجاری اقتصادی دانست و تصریح کرد: زیرساخت های زیادی در مناطق شمال استان اردبیل ایجاد شده و می توانیم با حمایت از سرمایه گذاران آذری شاهد فعالیت آنان در زمینه های صنعتی و تولیدی باشیم.

وی با دعوت از شرکت های فن آور کشور آذربایجان برای حضور در اردبیل و سرمایه گذاری در استان تاکید کرد که استان اردبیل آماده حمایت از سرمایه گذاران آذری است.

بهنام جو با اشاره به لغو ویزای مسافران آذری به استان اردبیل، خواستار لغو ویزا برای سرمایه گذاران ایرانی فعال در کشور آذربایجان شد و ادامه داد: لغو ویزا برای فعالان اقتصادی به معنای مشوقی برای سرمایه گذاری بوده و باعث رفع بروکراسی برای حضور سرمایه گذاران در جمهوری آذربایجان می شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای اتصال خط آهن جمهوری آذربایجان به استان اردبیل بیان داشت: اتصال خط آهن جمهوری آذربایجان به ایران از سوی مقامات دو کشور تاکید شده و بی شک تحقق این مهم موانع پیش رو در زمینه تجاری و اقتصادی و نیز تردد مسافران را تسهیل خواهد کرد.

استاندار اردبیل راه اندازی شهرک صنعتی مشترک استان اردبیل با جمهوری آذربایجان را در راستای توسعه روابط تجاری دو کشور مورد تاکید قرار داد و از راه اندازی سیستم اینترنتی پذیرش بیماران کشور جمهوری آذربایجان در آینده ای نزدیک خبر داد.

وی اضافه کرد: به منظور کاهش سواستفاده از مسافران و گردشگران سلامت در استان اردبیل تا دو ماه آینده سیستم اینترنتی نوبت دهی در بیمارستان ها و مطب پزشکان این استان راه اندازی می شود.

کد خبر 4645564

منبع: مهر

کلیدواژه: اکبر بهنام جو استانداری اردبیل صادرات غیرنفتی جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است