Web Analytics Made Easy - Statcounter

نومحافظه‌کاران صهیونیستی آمریکایی دریافته‌اند که فرصت برای تحقق اهدافشان تنها امروز است نه فردا، بنابراین رو به پروژه‌هایی همچون طرح معامله قرن آورده‌اند که بتوانند جریان مقاومت و فلسطین را یکباره حذف کنند. ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه رای الیوم، آغاز تغییرات و تحولات در جهان کنونی انقلابی در علم و فناوری هم زمان با آغاز تقسیم جهان عرب و ایجاد دولت های کوچک در آن بود که امروزه نظام رسمی عرب را تشکیل می دهند و هنوز و در عین حال نظامی کارکردی دارند که در خدمت اهدافشان است ،نه منافع مردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان کشورهای عربی در مصر در دوره عبدالناصر و در عراق در دوره صدام تلاش هایی برای تغییر نظام صورت گرفت و آنها دست به دستاوردهای بزرگی زدند که در نهایت با اشتباهات خود موجب سقوط آن شدند.

امپراطوری های باستان که در سده های پیشین زندگی می کردند در قرن بیستم دچار تغییر و تحول شده و در نهایت امپراطوری اتحاد جماهیر شوروی در خلال هفتاد سال سقوط کرد. پس از این سقوط، ایالات متحده اعلام کرد که آمریکا تنها امپراطوری در جهان تا پایان آن است و هرگز رقیبی برای این امپراطوری ظهور نخواهد کرد. اما در حال حاضر همه شواهد و دلایل نشان می دهد که این امپراطوری به دوران گذشته خود بازگشته و عمر آن حتی از عمر امپراطوری شوروری نیز کمتر است.

طرح های نومحافظه کاران صهیونیستی آمریکایی در دولت جرج دبلیو بوش در خودکامگی و ادعای پاکسازی زمین از اشرار بود. آنها سوریه و عراق و کره و ایران را به عنوان محورهای شرارت و بدی در جهان تقسیم بندی و اعلام کردند که این نظامها را مطابق با نظام ایالات متحده تغییر می دهیم. آنها این طرح خود را با جنگ عراق و جنگ های نمایندگانشان در سوریه انجام داده اند و اکنون به ایران رسیده اند.

ریاض عامل پشت‌پرده اجرای معامله قرن/ مقر اجرایی طرح ترامپ کجاستحطیط بررسی کرد: دلایل شکست معامله قرن و پیامدهای آن

در این میان دانشمندان غربی با اختراع هوش مصنوعی و فناوری های جدید شروع به استعمار و فریب ملت های عربی کردند. آنها همچنین با همکاری سیاستمداران به تغییر فرهنگ و هویت این مردم پرداخته و با جایگزینی هویت های فرعی و فرقه ای به تقسیم استعمارگرانه مرزها در جهت منافع خود پرداختند. این تقسیم بندی ها به دور از اصل تاریخی و جغرافیایی به منظور دستیابی به ثروت این سرزمین ها بود.

حدود صد سال است که دانشمندان و سیاستمداران استعمارگر با هم همکاری کرده اند تا امروز شاهد سقوط کشورهای عربی باشیم.

نومحافظه کاران صهیونیستی آمریکایی دریافته اند که فرصت برای تحقق اهدافشان تنها امروز است نه فردا، بنابراین رو به پروژه هایی آورده اند که بتوانند جریان فلسطین و مقاومت را یکباره حذف کنند. اما حالت کنونی سقوط اعراب ادامه نخواهد یافت.

ایالات متحده با شکست در بیشتر جنگ ها و پروژه هایش نشان داده است که در عصر اطلاعات و تکنولوژی، غرور و قدرت آن محدود است.

یکی از نتایج جهانی شدن اقتصاد، انتقال صنعت به کشورهایی با کارگری ارزان و بازارهای توسعه یافته بود که همین امر تاثیر منفی بر طبقه های گسترده ای از آمریکایی ها گذاشت. همچنین وال استریت و شرکت های آن در خارج از آمریکا با سرمایه گذاری در خارج، سرمایه گذاری های زیربنایی ایالات متحده را نادیده گرفته اند. کشورهای حاشیه ضد جهانی شدن و ضد وال استریت شورش کردند. جهانی شدن نشان داده است که حدود 1 درصد از منافع آن به طور کامل به سرمایه داران اصلی در آمریکا که بیشتر آنها صهیونیست هایی هستند که بر دولت آمریکا مسلط بوده و مقامات دائمی در این کشور و بازارهای آن در اختیار دارند، می رسد.

دوره انتخاب باراک اوباما به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده، این دولت تحت عنوان یک کلمه (تغییر) شکل گرفت؛ اما در واقع دوره خاموش شدن آتش های آمریکا در داخل و خارج بود. در انتخابات سال 2016 مرد نژاد پرستی روی کار آمد که در کار املاک و مستغلات و قمار و هم پیمان رژیم صهیونیستی بود. پس از هشت سال رکود میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و باراک اوباما، مقامات صهیونیستی آمریکایی دریافتند که اکنون فرصت تحقق اهداف رژیم اشغالگر است. آنها این اهداف را همراه با عناصر کاذبی مانند جان بولتون و مایک پامپئو آغاز کردند تا اینکخ امروز به بحران خود با ایران رسیده اند. لازم به ذکر است که اقدام برای حذف جریان فلسطین، بستن دفتر تشکیلات خودگردان فلسطین در واشنگتن و کاهش کمک به آنها و الحاق قدس اشغالی به رژیم صهیونیستی از جمله مواردی است که ترامپ و کوشنر با مخالفت با قطعنامه های ملل متحد مبنی بر غیرقانونی بودن الحاق یک منطقه اشغالی، می خواهند به نتانیاهو هدیه کنند.

در حال حاضر ایالات متحده در داخل خود میان کسانی که موافق جهانی شدن هستند با کسانی که مخالف آن هستند تقسیم شده است. به طور خلاصه می توان گفت که آمریکا هنوز از بحران اقتصادی خود در سال 2008 نجات پیدا نکرده است. اقتصاد آمریکا امروز دچار تناقض شده است و ایران تنها کشوری نیست که به خاطر سیاست های اقتصادی آمریکا تحت فشار قرار گرفته بلکه قبل از آن روسیه و چین و حتی کشورهای اتحادیه اروپا نیز از این سیاست متضرر شده اند، چرا که از سرمایه گذاری در بسیاری از کشورها از جمله ایران محروم شده اند.کاخ سفید اعلام کرده است که در کنفرانس بحرین شرکت خواهد کرد.

زمانی که آمریکا پیش از سه کشور عربی، آمادگی خود را برای شرکت در کنفرانس بحرین اعلام کرد، یکی از دیپلمات های این کشور تلاش کرد تا این آبروریزی را توجیه کند و به همین علت مجددا اعلام کرد که دولت آمریکا هنوز تصمیمی برای مشارکت یا عدم مشارکت در این کنفرانس ندارد و بعدا درباره آن تصمیم گیری خواهد کرد.شبکه 12 رژیم صهیونیستی به نقل از منابع اطلاعاتی در تل آویو اعلام کرد که دولت های عربی پس از فشارهای شدید و تهدیدهای پی در پی آمریکا قانع به حضور دراین کنفرانس شده اند. زمانی که این کشورها در نشست های بسته اعلام کردند که در این کنفرانس شرکت نمی کنند ، مقامات آمریکایی به آنها گفتند که در دولت کنونی دونالد ترامپ در آمریکا هزینه های اقتصادی و سیاسی بالایی دارد که اگر این کشورها درخواست آمریکا برای شرکت در این کنفرانس را نپذیرند، باید این هزینه ها را بپردازند.به نظر می رسد که این پیام تهدیدآمیز را کوشنر در دیدار اخیر خود با این کشورها مطرح کرده است.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت میزبان برگزاری نشستی با موضوع عملیات‌های «طوفان الاقصی و وعده صادق» بود که طی آن دکتر «رضا گودرزی» کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه به ایراد سخنرانی درباره ابعاد این دو عملیات مهم پرداخت.

در ادامه به ارائه مشروح این سخنرانی می‌پردازیم:

 بعد از جنگ جهانی دوم ۲ تحول رخ داد و آنچه در این دوره شاهد هستیم ناشی از این دو تحول است. اولین تحول تصمیم نظام سلطه در تشکیل رژیم صهیونیستی و تحول بعدی پیروزی انقلاب اسلامی بود.

بعد از وقوع انقلاب اسلامی، رویارویی ۲ نظم را شاهد بودیم که یکی نظم آمریکایی حامی اسرائیل بود و دیگری نظم الهام گرفته از انقلاب اسلامی.

در تحلیل آنچه امروز در فلسطین اشغالی، غزه و کل منطقه جریان دارد، اگر بخواهیم ببینیم امروز کجا قرار داریم باید به پیشینه تحولات نگاه کنیم.

با شکل‌گیری رژیم صهیونیستی ۴ جنگ حادث شد که آن هم به‌نوبه خود، به‌طور مرحله‌ای شرایطی را بر منطقه تحمیل کرد.

مرحله اول، شکست کشورهای عربی در این جنگ‌ها و انعقاد پیمان کمپ دیوید یک سال قبل از انقلاب اسلامی بود.

مرحله دوم روی کار آمدن جمال عبدالناصر و شکل‌گیری گروه‌های مبارز با رویکرد کمونیستی بود که آن هم ناکام ماند و این پایان جنبش‌های مسلح فلسطینی در آن برهه بود.

به‌این‌ترتیب، به مدت ۳۰ سال صهیونیست‌ها با سرکوب مردم تلاش کردند به حضور خود در منطقه مشروعیت دهند.

ورق از کجا برگشت؟

اما در سال ۱۹۷۹ با پیروزی انقلاب تحول اساسی و نهضت‌های اسلامی شکل گرفتند و آغاز آن‌ها هم از لبنان بود.

با تسلط حماس بر غزه، مقاومت برای اولین بار در فلسطین جغرافیا پیدا کرد و توان نظامی خود را افزایش داد و بر توان موشکی تمرکز کرد

نتیجه آنکه بعد از ۴ سال صهیونیست‌ها از بیروت عقب‌نشینی و در کمربند امنیتی مستقر شد. به‌این‌ترتیب مردم فلسطین از سایه یأس خارج شدند و با تشکیل جنبش جهاد اسلامی هسته تشکیل مقاومت فلسطین شکل گرفت و بعد از آن جریان اخوان المسلمین حماس را تشکیل داد.

نکته مهم این است که این جریان‌ها از مبارزه با سنگ به معادله پرتاب موشک رسیدند و این تحول عظیمی است.

شهید «فتحی شقاقی» جمله معروفی دارد مبنی بر اینکه «با پیروزی انقلاب به خودمان آمدیم و فهمیدیم اسرائیل و آمریکا هم قابل‌شکست هستند.»

از منظر این شهید بزرگوار، انقلاب اسلامی به نهضت‌های اسلامی خودباوری داد.

ازاینجا به بعد بود که ورق برگشت. اولین اتفاق سال ۲۰۰۰ با عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان رخ داد و این مسئله باعث شد گروه‌های فلسطینی با ایمان به راه خود ادامه دهند. در ۲۰۰۶ جنگ ۳۳ روزه به پیروزی مقاومت منجر شد و در ۲۰۰۷ حماس بر غزه مسلط شد.

با تسلط حماس بر غزه، مقاومت برای اولین بار در فلسطین جغرافیا پیدا کرد و توان نظامی خود را افزایش داد و بر توان موشکی تمرکز کرد.

در ۲۰۰۸ اولین جنگ علیه غزه با عنوان نابودی توان موشکی مقاومت رخ داد که ۲۲ روز طول کشید اما ثمره‌ای برای صهیونیست‌ها نداشت.

دومین جنگ در سال ۲۰۱۲ بود که رژیم صهیونیستی در آن غافلگیر شد؛ چراکه برای اولین بار مقاومت فلسطین تل‌آویو را هدف حمله موشکی قرار داد.

جنگ سوم سال ۲۰۱۴ رخ داد که باز هم با غافلگیری صهیونیست‌ها همراه بود که برای اولین بار با تونل‌های مقاومت روبرو شدند

جنگ چهارم در سال ۲۰۲۱ و به دلیل مخالفت با اقدامات بیت‌المقدس شرقی رخ داد که باز هم با ناکامی صهیونیست‌ها تمام شد.

اقدام حماس در ۷ اکتبر؛ پیامدها برای اسرائیل و منطقه

از ویژگی‌های اقدام پیش‌دستانه، اعتماد حماس به توان نظامی و موشکی و اطمینان از پشتوانه مردمی بود

برای تحلیل اقدام حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، باید این تاریخچه را می‌دانستیم.

شهید صالح العاروری معاون سابق دفتر سیاسی حماس، روز دوم جنگ در بیان دلیل اتخاذ چنین اقدامی گفته بود اطلاعاتی داشتیم مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای حمله و ما خواستیم اقدام پیشدستانه کنیم.

از ویژگی‌های اقدام پیش‌دستانه، اعتماد حماس به توان نظامی و موشکی و اطمینان از پشتوانه مردمی بود تا آنجا که اکنون با وجود ۳۴ هزار شهید، حتی یک اعتراض نسبت به مقاومت وجود ندارد و محبوبیت حماس از زیر ۲۰ درصد به بالای ۴۰ درصد رسیده است.

مقام‌های صهیونیستی هم به چند نکته اعتراف می‌کنند:

*شکست اطلاعاتی

*محقق نشدن اهدافی که برای جنگ تعیین کردند

*اعتراف به نقش ایران و محور مقاومت

این در حالی است که حمایت ما از مردم فلسطین هم ۲ مبنای اساسی دارد:

*اعتقادی

*از منظر امنیت ملی آن هم با تمرکز بر طرح توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی که شامل تسلط بر بازار اقتصادی و تجزیه کشورهای منطقه است.

اکنون با توجه به اصرار تل‌آویو برای شهرک‌سازی و رفتارهای غیراخلاقی شهرک‌نشینان صهیونیست، اروپایی‌ها و حتی آمریکایی‌ها هم می‌دانند که این رژیم برنامه‌های توسعه‌طلبانه غیرمنطقی دارد.

ما در این جنگ شاهد رویارویی کل نظام سلطه با فلسطینی‌ها بودیم و اینجا بود که حزب‌الله و محور مقاومت وارد درگیری شدند.

فراموش نکنیم که موجودیت صهیونیست‌ها ۳ رکن اساسی دارد: امنیت، رفاه و مهاجرت

صهیونیست‌ها با وعده امنیت و رفاه یهودیان را از سراسر جهان به منطقه آوردند و اگر این ۳ رکن آسیب ببیند، ما شاهد پایان این رژیم هستیم.

در ماه سوم جنگ، «هآرتص» با انتشار نظرسنجی‌ای از خروج ۲۶۰ هزار صهیونیست از فلسطین اشغالی خبر داد و گفت ۶۰ درصد تمایلی به بازگشت ندارند (مهاجرت معکوس).

به اذعان «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس، «با طوفان الاقصی، ضربه سنگینی به ایده سرزمین امن برای یهودیان وارد شد».

برخی از پیامدهای طوفان‌الاقصی برای رژیم صهیونیستی عبارتند از:

*فروپاشی اقتدار، چراکه این رژیم از یک جغرافیای کوچک و یک گروه کوچک رودست خورد

*بی‌اعتمادی به ارتش و نهادهای نظامی

*افزایش بی‌اعتمادی به نتانیاهو بعد از ۱۴ سال نخست‌وزیری

*افزایش اختلافات درونی

*وخامت وضعیت اقتصادی تا آنجا که خسارت روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود

*شدت گرفتن روند مهاجرت معکوس

*سست شدن ارکان موجودیت

*تزلزل مفاهیم سیاسی و دینی نسبت به وجود و بقای این رژیم

طوفان الاقصی پیامدهایی هم برای منطقه غرب آسیا داشت که عبارتند از:

*فروپاشی اسطوره ارتش شکست‌ناپذیر

*تأثیر منفی بر روند عادی‌سازی

*احیای قضیه فلسطین

*تأثیر مثبت بر افکار عمومی و روحیه مردم منطقه

* تبدیل جریان ایران‌هراسی به استکبارستیزی و صهیونیست‌ستیزی

*توجه به جایگاه و قدرت جمهوری اسلامی در منطقه به‌گونه‌ای که بعد از طوفان الاقصی محور مقاومت به یک جسم منسجم تبدیل شد و تحرک رژیم صهیونیستی در محیط پیرامونی ایران کم شد.

صهیونیست‌ها درباره سطح پاسخگویی ایران دچار اشتباه محاسباتی و راهبردی شدند

اکنون چالش رژیم صهیونیستی این است که چگونه به قبل از ۷ اکتبر برگردد.

وعده صادق؛ پیام بازدارندگی

در بیان چرایی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران هم باید بگوییم که این اقدام از سر استیصال در تحقق اهداف ادعایی شامل شکست حماس و آزادی اسرا بود و اینکه آنها می‌خواستند آمریکا را وارد جنگ با ایران کنند.

اما آنها درباره سطح پاسخگویی ایران دچار اشتباه محاسباتی و راهبردی شدند.

اینکه چرا ما تصمیم به پاسخگویی گرفتیم هم درخور توجه است و دلایلی دارد:

*مقابله با تحمیل معادله جدید از سوی رژیم علیه ما و ممانعت از تکرار جسارت و حتی حمله به مراکز هسته‌ای

*پاسخ به تعرض به منافع ما

*انتقام خون شهدای عزیز

*پاسخ به تهاجم‌های گذشته در سوریه

*پاسخ به مطالبات مردمی

*تأثیر در حوزه فلسطین و تقویت روحیه مردم غزه

‌*پیام واضح برای آمریکا و هم‌پیمانانش

* پاسخ به کشورهای منطقه که از این رژیم حمایت کردند

به‌این‌ترتیب، عملیات وعده صادق حامل یک پیام بازدارندگی جدی بود و ایران نشان داد که برای انتخاب هر گزینه‌ای آمادگی دارد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • دشمن صهیونیستی بیمارستان‌های نوار غزه را به گورهای دسته جمعی تبدیل کرده است
  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • پاسخ موشکی حزب‌الله به حمله صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان لبنانی
  • حماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بود
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه
  • حزب الله: مرکز تجمع دشمن صهیونیست را در حرش نطوعه هدف قرار دادیم
  • کشته شدن نظامی صهیونیست در شمال غزه
  • ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید