Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@22:06:35 GMT

نگرانی آموزش و پرورش از موبایل‌بازی کودکان

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۲۸۲۱

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرد: حامی سرمایه گذاری در حوزه نرم افزارهای آموزشی و بسترهای بومی هستیم که به توسعه آن ها منجر می شوند.

به گزارش «تابناک»، مهدی نوید ادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، اظهار کرد: استراتژی آموزش و پرورش استفاده از ظرفیت های نرم افزارهای آموزشی بومی و حمایت از این نوع سرمایه گذاری هاست، مشروط به اینکه، ضوابط و اصول تعلیم و تربیت مورد نظر آموزش و پرورش در این نرم افزارها لحاظ شود؛ به ویژه آنکه کودکان و نوجوانان مخاطبان این حوزه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ظرفیت‌هایی نظیر «بازار کودک» که مجموعه کافه بازار به تازگی برای تسهیل دسترسی کودکان به محتوای مناسب برای سن آنها و ارایه نرم افزارهای حوزه آموزشی و سرگرمی ویژه کودکان ایجاد کرده است؛ عنوان کرد: قطعا بخشی از ۴۰ میلیون نفری که کافه بازار را دانلود کرده اند، دانش آموزان هستند. البته ناگفته نماند استفاده از این نرم افزارها تنها مختص به کودکان نیست. نوجوانان، جوانان و بزرگسالان نیز از این اپلیکیشن ها بهره می گیرند و به طور طبیعی اکثر خانواده ها درگیر این قضیه هستند و از این ظرفیت ها استفاده می کنند، پس از پتانسیل خوبی در این حوزه برخوردارند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر استفاده از نرم افزارهای آموزشی به طور اخص و تقویت مهارت های استفاده از فناوری به طور اعم، به ضرورت اجتناب ناپذیری در نظام آموزشی تبدیل شده است و چنانچه آموزش و پرورش نتواند با تغییر و تحولات لازم هم پای تحولات تکنولوژیک پیش برود، قطعا با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

نوید ادهم یادآور شد: علاوه بر این نظام آموزشی نیز باید در این خصوص توانمند شود و از تمامی ظرفیت های تکنولوژی استفاده کند، یکی از این موارد اپلیکیشن هایی است که با سرمایه گذاری های بخش خصوصی، این روزها بیش از پیش در صحنه تعلیم و تربیت حضور پیدا کرده اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه ای تحت عنوان «ساماندهی منابع آموزشی و تربیتی» دارد که بخشی از آن ناظر به استفاده از ظرفیت های اپلیکیشن های بومی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کلان قضیه ما حامی سرمایه گذاری در حوزه نرم افزارهای آموزشی و یا بسترهای حامی آن ها هستیم و علاوه بر اینکه از این نرم افزارها استفاده می کنیم، استفاده از آن را نیز به همکاران خود توصیه کردیم مشروط به آنکه استانداردهای مورد نظر آموزش و پرورش را لحاظ کنند.

پیشنهاد کافه بازار برای کمک به رشد محتوا

در همین راستا، مدیرعامل پلتفرم موبایلی «بازار» برای همكاری با آموزش‌وپرورش اعلام آمادگی كرده است. 

امین امیرشریفی با اشاره به رویکرد مثبت مسئولان آموزش و پرورش به نرم افزارهای حوزه تعلیم و تربیت کودکان گفت: طرح موضوعات این‌چنینی نشان می‌دهد نگاه مسئولان ما به بحث آموزش در دنیای امروز، تغییر كرده و به سمت‌وسوی خوبی در حال حركت است. با توجه به این‌كه تعداد زیادی از كاربران كافه بازار را قشر دانش‌آموز تشكیل می‌دهند، می‌توان از همین ابزار برای آموزش استفاده كرد.

وی در ادامه بیان کرد: تا این لحظه حدود 27 هزار اپلیكیشن آموزشی در بازار ارائه‌شده اما نیاز است در حوزه كودكان فعالیت بیشتری صورت بگیرد چراكه این حوزه بسیار گسترده است. البته فقط برنامه‌های دسته آموزش نیست كه جنبه آموزشی دارد، حتی بازی‌ها هم اثرات جدی در آموزش دارند كه می‌توان روی آن‌ها هم كار كرد.

امیرشریفی افزود: كافه بازار آمادگی خود را برای همكاری با وزارت آموزش‌وپرورش اعلام می‌كند، از آنجا كه ما ارتباط خوبی با تولیدكنندگان محتوای كشور داریم، می‌توانیم آن‌ها را پای كار بیاوریم تا محتوای باكیفیت و خوبی تولید شود.

در مقابل، آموزش‌وپرورش هم می‌تواند از تولیدكنندگان محتوا حمایت‌های مالی و معنوی به عمل بیاورد. كم كردن هزینه‌های تولید محتوا، سرعت بخشیدن به روند دریافت مجوزهای این حوزه و در اختیار دادن منابع و دانشی كه در آموزش‌وپرورش قرار دارد، جزو كارهایی است كه به‌خوبی از عهده وزارت آموزش‌وپرورش برمی‌آید.

او در پایان درباره نحوه تعاملی كه می‌تواند بین كافه بازار و آموزش‌وپرورش ایجاد شود، گفت: در این موضوع تولیدكنندگان محتوا جایگاه ویژه‌ای دارند، كافه بازار می‌تواند به‌عنوان بستر ارائه محتوا به كودك و نوجوان فعالیت كند، خصوصاً این‌كه به‌تازگی در كافه بازار بستر ویدیو فراهم‌شده و می‌توان از آن طریق نیز قدم‌های آموزشی بهتری برداشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آموزش و پرورش کودکان موبایل کافه بازار بازار کودک اردبیل اس 400 علی شمخانی ماده 36 برجام ماده 26 برجام کیمیا خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد