Web Analytics Made Easy - Statcounter


عزیزالله مهدیان روز چهارشنبه  در اهواز با اشاره به اینکه حدود سه ماه از سیلاب فروردین ماه گذشته است، ولی هنوز تحرک و عزم جدی برای پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها دیده نشده است افزود: تاکنون نشست‌های متعددی با بانک‌ها و مسئولان ارشد بانک مرکزی برگزار شده و هنوز گره اصلی در پرداخت تسهیلات به سیل زدگان باز نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از دلایل تاخیر در پرداخت تسهیلات بانکی را، تغییر ساختار تسهیلات از مشارکتی به قرض الحسنه عنوان کرد و افزود: بانک‌های عامل همچنان در انتظار ابلاغیه بانک مرکزی برای چگونگی و ساز و کار اجرایی پرداخت تسهیلات هستند.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با ابراز امیدواری از شروع پرداخت تسهیلات مصوب دولت از سوی بانک‌ها از هفته آینده افزود: تعدادی از بانک‌ها پرداخت‌ها را شروع کرده اند، ولی تعدادی قرارداد را منعقد کرده، ولی پرداخت را انجام نداده اند.
مهدیان به زلزله آذر ۱۳۹۶ استان کرمانشاه و پرداخت تسهیلات پس از یک هفته از وقوع این زلزله اشاره و از اینکه هنوز با گذشت حدود سه ماه از وقوع سیلاب و آبگرفتگی هنوز تسهیلات بازسازی و تعمیرات واحد‌های مسکونی آسیب دیده هنوز شروع نشده ابراز نگرانی و تاسف کرد.
طبق مصوبه هیات دولت قرار است به هر خانوار خسارت دیده ناشی از سیلاب، ۵۰ میلیون ریال کمک بدون عوض معیشتی و ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی قرض الحسنه پرداخت شود. طبق همین مصوبه، برای بازسازی واحد مسکونی روستایی ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی و ۱۰۰ میلیون ریال کمک بدون عوض پرداخت می‌شود که این مبلغ در مناطق شهری ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات و ۱۲۰ میلیون ریال کمک بدون عوض است.

** تعیین تکلیف بازسازی ۲۶ روستای واقع در حریم رودخانه‌های خوزستان
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: بازسازی ۲۶ روستای واقع در حریم رودخانه‌های خوزستان تعیین تکلیف شده و بر همین مبنا، بازسازی منازل روستایی با رعایت نکات ایمنی و مقاوم سازی در همان مکان انجام می‌شود.
وی با اشاره به مقاومت بسیاری از ساکنان روستایی واقع در حریم رودخانه‌های خوزستان برای جا به جا نشدن خانه‌های خود اظهار داشت: بنیاد مسکن با احترام به خواست عمومی مردم، تلاش می‌کند جا به جایی روستا‌های در حریم رودخانه‌ها اتفاق نیفتد، ولی یکسری الزامات فنی و ایمنی باید رعایت شود.
مهدیان افزود: تنها ۶ تا هفت روستای واقع در بستر رودخانه‌های خوزستان برای ساخت و ساز منازل خود تعیین تکلیف نشده اند که نیاز است مطالعات دقیق تری صورت گیرد.
بر اساس اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جریان سیلاب اخیر در کشور، ۱۱ هزار و ۸۴۶ واحد مسکونی شهری، ۵۶ هزار و ۵۰۰ واحد روستایی به کلی تخریب شدند و ۱۰۱ هزار واحد مسکونی روستایی و شهری آسیب دیدند که باید مرمت شوند.
دولت پرداخت ۸۳ هزار میلیارد ریال برای کمک به بازسازی منازل آسیب دیده ناشی از سیل را تصویب کرده و بانک‌ها موظف هستند این کمک‌ها و تسهیلات را که به صورت بدون عوض و وام قرض الحسنه هستند پرداخت کنند.
سیل فروردین امسال و طغیان رودخانه‌های کرخه، کارون و دز در خوزستان بر زندگی حدود ۴۰۰ هزار نفر در مناطق شمالی، مرکزی و غربی خوزستان تاثیر مستقیم گذاشت و خساراتی را در این مناطق موجب شد.
در جریان این سیلاب که دست کم در ۱۰۰ سال اخیر بی سابقه بوده یک هزار و ۵۴۲ واحد روستایی تخریب و به هشت هزار و ۴۵۰ واحد روستایی خسارت وارد شد ضمن آنکه ۸۴ واحد مسکونی شهری زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت تخریب و به یک هزار و ۱۱۲ واحد آسیب جدی وارد شد.
مجموع خسارات وارده سیل‌های آذر و بهمن ۱۳۹۷ و فروردین ماه ۱۳۹۸ در خوزستان ۱۲۵ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بازسازی مناطق سیل زده تعویق تاخیر تسهیلات بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت

بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد؛ همچنین حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.  

به گزارش ایرنا، آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش ۲ برابری تا ۲ میلیارد ریال به صورت روزانه و ۱۰ میلیارد ریال به صورت ماهانه مجاز شد.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:

آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.

الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.

بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان