Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه ملک خالد عربستان اعلام کرد که یکی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه را به دلیل انتقاد از رهبری این کشور در توییتر اخراج کرده است.

 

در همین راستا، عبد الله حامد، سخنگوی دانشگاه ملک خالد اظهار کرد: به دنبال اقدام یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و انتشار توییتی در صفحه خود در انتقاد از عربستان، رهبری و ملت آن، دانشگاه نیز او را اخراج کرد و یک کمیته برای بازجویی از او نیز تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: در همین راستا، دانشگاه ملک خالد درباره انجام اقدامات قانونی مناسب علیه این استاد با طرف‌های امنیتی مربوطه ارتباط برقرار کرد.

 

رسانه‌های عربستان هویت این استاد را فاش نکرده‌اند اما یکی از این رسانه‌ها تصویری از صفحه‌ای در توییتر تحت عنوان «Nawsher khan» منتشر کرد که در یک توییت به شدت از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان انتقاد کرده بود.

 

طبق این گزارش، تعدادی از فعالان با عصبانیت به این توییت پاسخ داده و یکی از آنها از مقامات کشورش خواست تا اقدامات قاطعی را علیه این استاد دانشگاه انجام دهد.

 

ولیعهد سعودی مدتی است که با به راه انداختن یک کمپین برای سرکوب مخالفان و فعالان، تعداد زیادی از فعالان حقوق بشر، روزنامه نگاران و روحانیون را بازداشت کرده است.

 

منبع: ایسنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استاد محوری را رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه ها به صورت استاد محور انجام می شود.
دکتر عموعابدینی در حاشیه تجلیل از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین المللی معرفی می شوند.


وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد و اقدام دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان ستودنی است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از طرح های آموزشی و پژوهشی امروز دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.


وی در مراسم تجلیل از اساتید با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است گفت: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
در این مراسم از بیش از ۶۰ اساتید سرآمد و ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»