Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده حمیده زرآبادی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان رحیمیان و نشست مشترک با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، تأمین اجتماعی و بیمارستان رحیمیان که به منظور رسیدن به نتیجه نهایی برای حل قطعی مشکل این بیمارستان برگزار شد، به خبرنگار ایرنا گفت: این بیمارستان پس از چندین سال فعالیت به علت مشکلات مالی و همچنین فراهم نبودن امکان تداوم خرید خدمات آن از سوی دانشگاه علوم پزشکی تعطیل شده و خدماتی به جز در بخش کلینیک‌ها ارائه نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: بیمارستان رحیمیان تنها بیمارستان شهرستان پرجمعیت و عمدتاً با افشار کم درآمد البرز است بنابراین ادامه تعطیلی بیمارستان هیچ توجیهی ندارد و باید هرچه زودتر به هر شکل ممکن بازگشایی شود.

این نماینده افزود: در صورت بازگشایی بیمارستان هم نیت خیر گردانندگان آن در مسیری بهتر تداوم می یابد و هم مساله دسترسی ساکنان البرز به نزدیکترین بیمارستان محل سکونتشان تسهیل می شود.
زرآبادی با اشاره به مکاتبه و مذاکره با مسئولان دولت در تهران و مسئولان استانی و نرسیدن به نتیجه مورد نظر در خصوص این بیمارستان، افزود: در این راستا یک نشست مشترک با حضور مسئولان بیمارستان، دانشگاه و تأمین اجتماعی برگزار شد تا نتیجه قطعی مورد توافق را به دولت پیشنهاد دهیم.
وی گفت: در این نشست چند پیشنهاد از سوی مسئولان علوم پزشکی و بیمارستان رحیمیان مطرح شد که در نهایت با توجه به نظرات مطرح شده با موافقت دو طرف قرار شد این بیمارستان به دانشگاه اهدا شود به شرطی که تمام تعهدات مالی و غیرمالی گردانندگان بیمارستان را نیز پرداخت کند.
زرآبادی افزود: با توجه به سفر رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به قزوین این پیشنهاد را به صورت ویژه با نوبخت مطرح خواهیم کرد تا در صورت موافقت و اختصاص ردیف بودجه و همچنین مجوز استخدام نیروی مورد نیاز به این بیمارستان نسبت به اهدای آن به دانشگاه علوم پزشکی اقدام شود و مردم خدمات را با تعرفه دولتی از این بیمارستان بگیرند.

بیمارستان رحیمیان الوند ۱۸ سال پیش به عنوان یک بیمارستان خیریه آغاز به کار کرد و از سال ۸۶ دانشگاه علوم پزشکی قزوین برای نخستین بار در کشور قرارداد خرید خدمت از یک بیمارستان خیریه را برای کاهش هزینه‌های درمان بیماران منعقد ساخت.

اخیراً با توجه به شرایط اقتصادی و برخی اختلاف نظرها بین دو طرف خدمات آن به جز در بخش درمانگاه‌ها تعطیل شده است.

این بیمارستان تنها بیمارستان شهرستان البرز است که تعطیلی آن در پنج ماه گذشته موجب نگرانی مردم و دشواری دسترسی به خدمات درمانی شده است.

۷۳۸۸*۶۱۰۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ به مناسبت هفته ملی سلامت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو کردند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در این نشست با تقدیر از زحمات و مساعی کارکنان حوزه سلامت در استان مرکزی گفت: در سنوات گذشته دغدغه‌های بسیاری در زمینه بهداشت و درمان استان داشتیم، اما در حال حاضر تا حد زیادی دغدغه‌های حوزه سلامت مرتفع شده و کار سامان گرفته است.
او با تأکید به دو مقوله مهم امنیت و سلامت، ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی برای رفع مسائل این دو حوزه انجام شده و لازم است تا اقدامات و تدابیر بیشتری به کار گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: طرح بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) با همت والای مسئولین و کارکنان دانشگاه با کیفیت بسیار بالایی درحال اتمام است و به زودی به مدار خدمت رسانی وارد خواهد شد و بیمارستان آیت الله خوانساری نیز باید با برقراری ارتباطات بین المللی با سایر بیمارستان‌های تشخیص و درمان سرطان در دنیا، به نقطه قوتی در حوزه سلامت استان تبدیل شود.
او به موقعیت استان مرکزی اشاره و تصریح کرد: باید تدابیر لازم در جهت افزایش نرخ زاد و ولد به کار گرفته و در بحث تغذیه و غذا و دارو نیز باید نظارت‌ها قوی‌تر و سختگیری‌های بیشتری اعمال شود.

تغییر و تحولات در سطح سلامت استان کاملاً محسوس است
استاندار مرکزی در دیدار با اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: تغییر و تحولات در سطح سلامت استان مرکزی کاملاً محسوس است.
مخلص الائمه استاندار مرکزی در این نشست با تقدیر از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان حوزه سلامت افزود: تغییر و تحولات در سطح سلامت استان کاملا آشکار و محسوس است، اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و لازم است تا تلاش‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
او ادامه داد: با توجه به اقدامات با کیفیتی که در سطح سلامت استان مرکزی اعم از اقدامات پیشگیرانه، درمانی و فنی صورت گرفته است، استان قابلیت ارتقا به قطب سلامت کشور را دارد.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات بسیار مؤثری که در حوزه سلامت شکل گرفته می‌توان به فعال شدن مراکز تعطیل و نیمه تعطیل در کل استان و همچنین حضور فعال پزشکان و متخصصان در مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد که جای تقدیر بسیار دارد.
استاندار مرکزی گفت: در اورژانس نیز کار‌های عمرانی بسیار خوبی انجام شده و همراهی و حضور پررنگ اورژانس استان در برگزاری تمرین‎ها حاکی از پیشرفت چشمگیر این مجموعه است.

اضافه شدن ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مجموعه خدمات سلامت استان

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی از اضافه شدن ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مجموعه سلامت استان مرکزی در سال جاری خبر داد و گفت: با افتتاح طرح بیمارستان‌های حضرت ولی‌عصر(عج)، فاز سوم آیت الله خوانساری، زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی، مرکز دیالیز و همچنین بیمارستان تازه تأسیس حضرت فاطمه(س) خمین، ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مدار خدمت رسانی در استان مرکزی وارد می‌شوند.
امانی با اشاره به اینکه طرح بزرگ بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) دیگر هیچ گره کوری ندارد، افزود: در یک سال اخیر با تلاش تمامی همکارانمان کار طرح به خوبی پیش رفته و در حال اتمام است.

او ادامه داد: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان سینا رضائی آشتیانی نیز در مرحله آزمایش نهائی قرار دارد و طرح مرحله سوم بیمارستان آیت الله خوانساری نیز که در دوره‌ای کوتاه متوقف شده بود، از سر گرفته شده و به زودی به چرخه خدمت رسانی وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج