Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، راضیه علیرضایی  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در نشست با خبرنگاران افزود: سهمیه بندی کالا و توزیع کالابرگ الکترونیکی مطرح نیست و هوشمند سازی شبکه توزیع راهی برای عبور از شیوه سنتی و توزیع کالا به صورت هوشمند است.

وی افزود: در این روش شبکه توزیع به صورت هوشمند در اختیار اتاق اصناف قرار می‌گیرد تا ضمن رعایت عدالت توزیعی، ترتیبی اتخاذ کند که همه مردم از این کالا‌ها بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی اولین استانی است که در این زمینه پیشقدم شده است گفت: فرآیند این کار در دست بررسی است و در حال هماهنگی با تهران هستیم که اتاق اصناف بتواند هوشمند سازی شبکه و توزیع کالا‌های اساسی را از این طریق آغاز کند. گسترش شبکه توزیع کالا‌های اساسی در خراسان رضوی علی غفوری مقدم معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هم در این نشست گفت: از ابتدای سال گذشته با مسائلی نظیر کمبود کالا و تغییرات قیمت آن مواجه بودیم که در این راستا تامین و کنترل قیمت کالا‌های اساسی مانند مواد پروتئینی، گوشت قرمز، گوشت مرغ، شکر، لاستیک، برنج و حبوبات در دستور کار کارگروه تنظیم بازار استان قرار گرفت.

وی افزود: از سال گذشته تاکنون ۳۱ هزار تن شکر در حوزه صنف و صنعت، پنج هزار تن شکر در حوزه خانوار استان توزیع شد که منجر به کاهش قیمت و رسیدن آن به میانگین هر کیلو ۴۰ تا ۴۵ هزار ریال گردید.

معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار داشت: بخشی از شکر طرح تنظیم بازار به واحد‌های قندساز داده شده است تا قند تنظیم بازار تولید شود که عرضه این قند قیمت آن را در سطح بازار ۴۰ درصد کاهش داد.

غفوری مقدم گفت: در این مدت بیش از چهار هزار تن گوشت منجمد مرغ از محل طرح تنظیم بازار توزیع شد که با تدابیر انجام گرفته برای توزیع گوشت مرغ گرم نیز میانگین قیمت آن در بازار به هر کیلو ۱۰۰ هزار ریال رسیده و از میانگین آن در کشور کمتر است.

وی افزود: در حوزه گوشت قرمز تاکنون سه هزار و ۳۰۰ تن انواع گوشت قرمز، شامل گوشت منجمد گوساله، گوشت منجمد گوسفند، گوشت گرم گوساله و گوشت گرم گوسفند از منابع داخلی و وارداتی در استان تامین و توزیع شده که باعث متعادل شدن قیمت آن در بازار شده است.

معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی توزیع ۶ هزار تن انواع برنج با قیمت مصوب طرح تنظیم بازار و توزیع ۷۲ هزار و ۹۵۰ حلقه لاستیک سنگین در اندازه‌های مختلف از طریق شبکه حمل و نقل درون شهری و برون شهری را از دیگر اقدامات کارگروه تنظیم بازار استان برشمرد.

وی گفت: تلاش بسیار صورت گرفته که شبکه توزیع کالا‌های اساسی در استان گسترش یابد و در این راستا هر هفته عمده کالا‌های اساسی در بازار‌های شهرداری به قیمت مصوب توزیع می‌شود.   انتهای پیام//ا.آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصناف صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است