Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@10:53:52 GMT

اوقات فراغت فرصت تقویت روحیه نشاط و معنویت است

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۹۴۵۸

اوقات فراغت فرصت تقویت روحیه نشاط و معنویت است

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با اشاره به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد محور برنامه ریزی فرهنگی هستند.

« احمد حسین فتایی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: رویکرد فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهره گیری از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد جهت احیای فعالیت های فرهنگی در مساجد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، کانون های فرهنگی هنری مساجد از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است، بیان کرد: جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و هنری برای انتقال مفاهیم و ارزش های اسلامی در جامعه و شناسایی استعدادها و توانمندی نسل جوان ونوجوان از برنامه هیا شاخص کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

 

وی اظهار داشت: توسعه برنامه های فرهنگی هنری و آموزشی مسجد محور و احیای کارکردهای مساجد در جامعه از مهم ترین اهداف و برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

 

فتایی، با اشاره به سیاست کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در اجرای طرح اوقات فراغت، بیان کرد: برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ملی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد در مناطق سیل زده را به فال نیک می گیرم.

 

وی با تشکر از توجه رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد نسبت به استان لرستان و مناطق سیل زده، افزود: امیدورایم برگزاری مراسم افتتاحیهاوقات فراغت بستر فعالیت بیشتر در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان و شهرستان سیل زده پلدختر باشد.

 

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای احیای کارکردهای مساجد، افزود: برنامه های اوقات فراغت نقش موثری در رونق مساجد و احیای کارکرد های مسجد محور دارد.

 

وی اذعان داشت: تحقق رونق مساجد نیازمند مشارکت و همراهی دیگر دستگاه های اجرایی و فعال در عرصه مساجد، چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، حج و زیارت، صدا و سیما و دیگر دستگاه هاست.

 

 

فتایی، با تاکید بر ضرورت تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد، افزود: برای رونق کانون های مساجد علاوه بر توسعه کمی و کیفی در استان نیاز به انجام کارهای موثرتر و پایدارتر نیز احساس می شود.

 

وی همچنین با اعلام آمادگی وهمکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد، گفت: سال گذشته برای اولین بار ردیف مستقل اعتباری برای کانون های فرهنگی هنری مساجد تعریف شد و استان موفق به جذب اعتباری معادل 800 میلیون ریال شد.

 

فتایی، با بیان اینکه امسال هم این طرح برقرار است، افزود: این مهم می تواند در تقویت کیفی کانون های فرهنگی هنری مساجد و توسعه تجهیزات کانون های موثر باشد.

 

گفتنی است،  همزمان با تعطیلات تابستان، طرح «غنی‌سازی اوقات فراغت بچه‌های مسجد» در سطح کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور با شعار «اخلاق، نشاط و معنویت» در ۶ محور «قرآن و عترت»، «آموزش و توانمندسازی»، «شبکه‌سازی و فضای مجازی»، «کتاب و کتاب‌خوانی»، «هنر متعالی» و «فعالیت‌های اجتماعی» برگزار می‌شود.

 

در مساجد استان لرستان تعداد 400 کانون فرهنگی هنری مسجد، 800 مرکز طرح تلاوت نور،26 خانه نور، دو مرکز دیجیتال، 102 کتابخانه مخزن دار و 102 باب کتاب باز وجود دارد.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز دهه کرامت اردبیل غنی سازی اوقات فراغت اوقات فراغت کانون های مساجد شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت دهه کرامت در فارس خراسان جنوبی بیرجند کانون های فرهنگی هنری مساجد فرهنگ و ارشاد اسلامی اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی