Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:53:22 GMT

برند آن چیزی است که مشتریان می‌گویند

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۳۷۱۰

برند آن چیزی است که مشتریان می‌گویند

صاحبان برندهای صنایع دستی و شرکت‌های گردشگری حاضر در حاشیه نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری اصفهان با روش‌های برندسازی و روابط عمومی آنلاین آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، میلاد کوچکیان، استاد دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران عصر امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری اصفهان و در کارگاه برندسازی صنایع دستی و روابط عمومی آنلاین در صنعت گردشگری اظهار کرد: یکی از اشتباهات رایج در کسب‌وکار نداشتن لوگو و برند محصولات است درحالی که لوگو نوک قله برند بوده و برند برچسبی است که مشتریان به کالا و خدمات می‌زنند و موجب ارتباط آنان با محصول می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر برندی مخاطبان هدف خود را دارد، افزود: راضی کردن همه مخاطبان بزرگ‌ترین اشتباه در یک صاحب کسب و کار است.

این دکتری حرفه ای مدیریت کسب و کار DBA تصریح کرد: برای آنکه بدانیم محصول تولیدی ما به‌طور مثال صنایع دستی مینا، درمیان مخاطبان مورد اقبال واقع شده یا نه، باید ببینیم محصول چه ذهنیتی در ذهن او القا می‌کند؛ به‌عبارتی برند "ما چی هستیم" نیست، بلکه آن چیزی است که "مشتریان از ما می‌گویند."

وی با اشاره به اینکه مثلث قیمت، توزیع و ارتباطات، موفقیت یک محصول را تضمین می‌کنند، ادامه داد: تمایز محصول یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت یک برند است و اگر آن محصول متمایز با محصولات مشابه نیست، باید این تمایز را هدف تولید محصول قرار دهیم.

کوچکیان با بیان اینکه برند احساس و ادراکی است که ذهن مخاطب را درگیر می‌کند، خاطرنشان کرد: باید برای مشتریانی که حتی صد هزار تومان دارند نیز راه‌حل پیدا کنید و به دنبال تولید محصولی برای آنان باشید زیرا در بزرگترین شرکت‌های دنیا نیاز را بیش از همه چیز در نظر می‌گیرند.

وی اضافه کرد: مشتری به‌خاطر بازاریابی دهان به دهان همه چیز را می‌داند بنابراین صاحبان برندها باید هرروز محصولات رقیبان خود را مورد ارزیابی قرار دهند تا راه‌های بهتر را که آنان رفتند مورد سنجش قرار دهند.


دوره تبلیغات تمام شده است

همچنین مجید کثیری، کارشناس روابط عمومی در این کارگاه آموزشی گفت: اکنون طبق آمار ۸۶ درصد مردم جهان تبلیغات تلویزیونی را نادیده می‌گیرند، حضور در نمایشگاه برای ارتباط با مشتریان تاثیر خود را از دست داده و تبلیغات کلیکی برروی درگاه‌های اینترنتی کمتر از یک دهم درصد شده بنابراین روش‌های محیطی و سنتی محصولات دیگر جوابگوی ارتباط با مشتریان نیست.

وی با بیان اینکه دوره تبلیغات تمام شده و باید برندها را با روابط عمومی شناساند، افزود: تا سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۷۰ درصد بودجه شرکت‌های بزرگ دنیا به‌جای تبلیغات در روابط عمومی‌ها هزینه خواهد شد.

مدیر عامل اخبار فارسی تصریح کرد: به‌جای تبلیغات می‌توان به سمت آموزش و معرفی دستاوردها روی آورد زیرا اگر مدت تبلیغات تمام شود، بازتاب آن برای شرکت‌ها تمام می‌شود اما اگر این شرکت‌ها بر روی روابط عمومی دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند تازه کار شروع می‌شود.

وی ادامه داد: آموزش و اطلاعاتی که شرکت‌ها ارایه می‌دهند، باید چیزی باشد که در زندگی فرد ارزش ایجاد کرده و خواسته مشتریان را پاسخ دهد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: برندسازی کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷