Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر نوبخت شامگاه پنج‌شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قزوین که با حضور مسئولین استانی در سالن جلسات باغستان جهادکشاورزی قزوین برگزار شد، اظهار داشت: بیش از ۴۵ هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات بانکی امسال به فعالین عرصه صنعت به منظور رونق تولید اهدا می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین با برنامه ریزی‌های صورت گرفته ۲ هزار و ۲۶۹ میلیارد تومان از منابع دولتی و ۱ هزار و ۹۸۹ میلیارد تومان یارانه تسهیلات امسال از طریق دولت برای رونق تولید در کشور هزینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۲ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت برای رونق تولید

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به تخصیص ۲ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض در مسئله رونق تولید در کشور گفت: هدف ما در دولت فاصله گرفتن از درآمد‌های نفتی و کاهش وابستگی کشور به این درآمد‌ها و حرکت به سظمت توسعه پایدار است که رونق تولید میتواند یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های توسعه پایدار در کشور باشد.

نوبخت افزود: با بررسی‌های انجام شده با تخصیص اعتبارات در حوزه رونق تولید امسال بیش از ۹۸۶ هزار و ۹۹۸ فرصت شغلی جدید در کشور ایجاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: تاکنون که تنها ۳ ماه از آغاز سال جدید گذشته نزدیک به ۲۰ درصد از این تعهدات و تسهیلات به حساب وزارتخانه‌ها واریز شده است.

اصلاح ساختار بودجه از مهم‌ترین مباحث بیانیه گام دوم انقلاب است

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه را برای فعالیت ما در کشور تدوین کردند و یکی از مواردی که در این بیانیه به آن اشاره شده اصلاح ساختار بودجه است که اکنون یکی از اولویت‌های ما در این سازمان است.

نوبخت گفت: تا زمانی که درآمد‌های کشور وابسته به اقتصاد نفت باشد باید شاهد یاوه گویی‌ها و تهدید‌های دشمنان باشیم، البته آمریکا در همین قضیه اخیر دید که ایران در مقابل زورگو کوتاه نمی‌آید.

وی عنوان کرد: تصوری که کشور‌های مختلف دنیا از ایران داشتند حالا فروریخته و با اقتدار تصویر مردمی مبارز و سخت کوش ایجاد شده است چرا که به دنیا نشان دادیم ما آدم‌های ذلت و سرکج کردن در مقابل ترامپ نیستیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح داشت: سازمان برنامه و بودجه کشور ۸ برنامه جامع برای دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها طراحی کرده است که اجرای آن‌ها میتواند گامی مهم در جهت کاهش وابستگی به درآمد‌های نفتی در کشور باشد.

نوبخت افزود: البته شرایط اقتصادی حاکم بر کشور سبب نشده تا معیشت مردم و مسائل اقتصادی نادیده گرفته شود، بر همین اساس با طرح‌های حمایتی مختلف برای کمک به مردم گام برداشته ایم.

وی گفت: افزایش حقوق بازنشستگان، فرهنگیان و کارمندان از فعالیت‌هایی است که در این خصوص در کشور انجام شده و با وجود شرایط سخت اقتصادی برای دولت این افزایش نزدیک به ۲۰ درصد بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش حقوق کارکنان و پرسنل دولت در نظر گرفته شده است.

نوبخت خاطرنشان کرد: همچنین دولت ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای همسان سازی حقوق بازنشستگان و ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبه بندی فرهنگیان در نظر گرفته است.

مسئولین پیگیر مطالبات مردم باشند

معاون رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: سفر‌های استانی مسئولین در صورت عدم سهولت در اجرای طرح‌ها و کمک به تامین اعتبارات تنها بار هزینه‌ای و تشریفاتی برای استان‌ها خواهد داشت.

وی گفت: مسئولین استان‌ها وظیفه دارند در این سفر‌ها مطالبات مردم رای بیان و مصوبات سفر‌ها را پیگیری کنند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: در سفر قبلی ما به استان قزوین احداث راه آهن قزوین- رشت به عنوان یکی از مطالبات مردم بیان شد و امروز شاهد راه اندازی و بهره برداری از این طرح در استان قزوین هستیم.

دستمزد معوقه ۱۵ ساله کارگران فرنخ و نازنخ پرداخت شد

حجت الاسلام نورالله قدرتی در این جلسه با اشاره به مشکلات واحد‌های صنعتی استان قزوین گفت: امروز حل مشکلات کارخانجات استان قزوین مهم‌ترین گام در جهت حمایت از تولید ملی است.

وی بیان کرد: تا زمانی که مشکلات کارگری استان قزوین رفع نشده و کارخانجات یکی پس از دیگری در حال تعطیل شدن هستند نمی‌توان مدعی شد که از تولید ملی حمایت کرده‌ایم.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به بدهی واحد‌های تولیدی به دستگاه‌های خدمت‌رسان تصریح کرد: گاهی می‌بینیم که مطالبات دستگاه‌های خدمت‌رسان منجر به مشکلات بیشتر برای واحد‌های مشکلدار شده است و برخی از این واحد‌ها حتی توان پرداخت هزینه‌های جاری خود را ندارند.

حجت الاسلام قدرتی افزود: نشست‌های اقتصاد مقاومتی اساساً با هدف رسیدگی به همین مشکلات و حل مشکلات همین واحد‌های صنعتی راکد ایجاد شده است و در استان قزوین نیز شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص در سال‌های گذشته بوده‌ایم.

وی گفت: کمک به واحد‌های مشکل‌دار کمک به کارگران و جامعه کارگری استان است که در وضعیت معیشتی و اقتصادی دشواری هستند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به حل مشکلات کارگران شرکت فرنخ و نازنخ در قزوین عنوان کرد: حقوق و دستمزد معوقه این کارگران پس از ۱۵ سال با کمک همین ستاد در قزوین پرداخت شد.

حجت الاسلام قدرتی اضافه کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مشکلاتی که نیاز است ستاد اقتصاد مقاومتی در استان قزوین به آن توجه کند حل معضل راه‌آهن تاکستان به قزوین و ترمیم راه‌های مشکلدار استان است.

بنگاه‌های اقتصادی قزوین سال گذشته ۹ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند

منوچهر حبیبی معاون سیاسی ــ امنیتی استاندار قزوین در بخش دیگری از این جلسه گفت: سال گذشته ۹ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان به بنگاه‌های اقتصادی استان تسهیلات پرداخت شده است.

وی بیان کرد: ۳۷ درصد این تسهیلات در بخش صنعتی، ۳۲ درصد در حوزه خدمات، ۱۵ درصد در بخش کشاورزی و ۷ درصد در بخش مسکن پرداخت شده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: امروز واحد‌های صنعتی استان قزوین برای تأمین سرمایه در گردش خود نیازمند همراهی و کمک ما هستند و بیشتر تسهیلات اعطایی در بخش صنایع به همین واحد‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

حبیبی اظهار کرد: با توجه به این که بیشتر تسهیلات اقتصاد مقاومتی با هدف سرمایه‌گذاری جدید و اشتغال‌زایی پرداخت می‌شود، اما واحد‌های مشکلدار نیاز به سرمایه در گردش دارند، برای ایجاد صنایع جدید نیازمند حضور سرمایه گذاران خارجی در استان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پارسال ۷ طرح سرمایه گذاری به استان قزوین ارائه شد و نزدیک به ۶۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در استان صورت گرفت.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین بیان کرد: در خصوص واحد‌های تولیدی مشکلدار نیز تلاش شده است تا با حمایت و ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت از تعدیل نیرو در استان جلوگیری کنیم.

محمدباقر نوبخت در سفر دو روزه خود به قزوین از نمایشگاه فرش دستباف در این استان بازدید کرد، سپس با حضور در یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی کاسپین قزوین از فاز توسعه‌ای این واحد بهره برداری کرد.
وی در پایان روز در جلسه شورای فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان شرکت کرد، بازدید از بوستان ملی باراجین و دهکده طبیعت قزوین از دیگر برنامه‌های او در قزوین است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت سازمان برنامه و بودجه اقتصاد نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است