Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، خورشیدی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – منطقه ساری گفت: با آغاز فصل گرما و خشک شدن پوشش گیاهی، خطر وقوع حریق در جنگل‌ها و مراتع افزایش می‌یابد.   وی با بیان اینکه۱۱۰ هکتار از جنگل‌های مازندران منطقه ساری پارسال دچار آتش سوزی شد، افزود: میزان آتش سوزی پارسال در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۶ یک سوم کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – منطقه ساری با بیان اینکه مسافران و گردشگران سعی کنند برای پخت و پز در عرصه‌های جنگلی از هیزم استفاده نکنند، گفت: دوستداران طبیعت برای حفظ این سرمایه ملی می‌توانند از امکانات جدید پخت مثل زغال‌های آماده و پیکنیک برای طبخ غذا بهره ببرند و خطر آتش سوزی در جنگل را به حداقل برسانند.   خورشیدی با اشاره به اینکه بیشترین عامل آتش سوزی، عامل انسانی و خاموش نکردن آتش از سوی گردشگران یا شکارچیان است، افزود: همه کارکنان یگان حفاظت منابع طبیعی آمادگی لازم برای مقابله با آتش سوزی را دارند.   وی گفت: گردشگران و مسافران باید بیشتر در طبیعت مراقب باشند و در صورت مشاهده هر گونه حریق در عرصه‌های منابع طبیعی با شماره ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری تماس بگیرند.

ابراهیمی مدیرکل محیط زیست مازندران نیز گفت: پوشش گیاهی علفی یکساله به خصوص در کف جنگل و در مراتع خشک شده بسیار بالقوه برای اتش سوزی است.   وی با اشاره به وجود درختان شکسته و افتاده خشک شده و آفت زده براثر بروز بلایای طبیعی یکی از عوامل بروز اتش سوزی است، افزود: خاموش نشدن زغال‌های داغ، وجود بطری‌های شیشه‌ای، زباله‌های تلنباره شده در جنگل‌ها از علت‌های دیگر وقوع آتش سوزی است.

وی به آتش سوزی دو روز گذشته در پناهگاه حیات وحش میانکاله اشاره کرد و گفت: با همکاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست، پرسنل شهرداری و بندر امیر آباد، منابع طبیعی شهرستان، نیروگاه شهید سلیمی نکا، نیرو‌های امدادی و آتش نشانی ساری و اعزام تجهیزات و امکانات مختلف مانند لودر و بیل مکانیکی آتش سوزی مهار شد.   ابراهیمی وسعت منطقه آتش سوزی را ۴۰۰ هکتار و پوشش گیاهی آن را ۳۰ درصد انار وحشی و ۷۰ درصد سازیل و تمشک اعلام کرد و افزود: ماموران امدادی برای جلوگیری از شعله ورشدن دوباره آتش در محل حضور دارند.

مازندران ۹۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع دارد و پارسال ۱۹۵ هکتار از جنگل‌های استان براساس آتش سوزی خسارت دیدند.

انتهای پیام/آ

آمادگی منابع طبیعی و محیط زیست مازندران برای مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: طبق هماهنگی با دستگاه‌های قضایی، شناسایی و برخورد جدی با عاملین موثر در آتش سوزی‌های عمدی جنگل‌ها و مراتع استان صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت‌_ در جلسه هماهنگی پیشگیری از حریق با تاکید بر نقش دهیاران در برنامه پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی اظهار کرد: با توجه به پوشش گیاهی و جنگلی مناسب استان، حریق تهدید جدی برای از بین رفتن مراتع و جنگل‌های استان است.

وی با بیان اینکه روستاها بیشترین درگیری را با مسئله حریق دارند، افزود: ۳۷۸ دهیاری استان باید ضمن اقدامات پیشگیرانه، آمادگی لازم در اطفای حریق‌های احتمالی را داشته باشند.

معاون عمرانی استاندار ایلام با تاکید بر اینکه جهت پیشگیری و اطفای آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع جلسات هماهنگی با حضور سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با محوریت دهیاری‌ها برگزار شود، ادامه داد: آموزش روستاییان و سازماندهی نیروهای داوطلب مردمی برای پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی از طریق دستگاه‌های مربوطه انجام شود.

هژیری با تاکید بر شناسایی نقاط مستعد حریق در استان تاکید کرد: اطلاع رسانی و هشدار به روستاییان در زمینه پیشگیری و کنترل آتش‌سوزی در شبکه‌های مجازی و فضاهای تبلیغات روستایی انجام شود و آماده‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات آتش‌نشانی و سایر اقلام مورد نیاز در بوستان‌ها، مراکز تفریحی و مناطق جنگی در پیشگیری از حریق مدنظر قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه مردم از خاموش شدن قطعی آتش‌های به جا مانده اطمینان حاصل کنند، گفت: طبق هماهنگی با دستگاه‌های قضائی، شناسایی و برخورد جدی با عاملین مؤثر در آتش سوزی‌های عمدی و انسان ساخت در مراتع و جنگل‌ها صورت می‌گیرد.

معاون عمرانی استاندار ایلام با تاکید بر ارزیابی وضعیت حریق استان ایلام در سال‌های گذشته گفت: پیش‌بینی راه‌های دسترسی در مناطق صعب‌العبور و اتخاذ تمهیدات لازم برای تسریع در اطفای حریق در مواقع بحرانی به نیروهای مردمی و سازمان‌ها جهت کنترل و اطفای حریق کمک شایانی خواهد کرد.

کد خبر 751176

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • گردشگران ناپدید شده در ارتفاعات نوشهر تحویل خانواده‌هایشان شدند
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس