Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@22:06:46 GMT

متعرضان به مرزهای ایران با تمام قدرت نابود می‌شوند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۹۹۰۴

متعرضان به مرزهای ایران با تمام قدرت نابود می‌شوند

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز در خطبه‌های نماز جمعه امروز 31 خردادماه با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: به چه کسانی صالحین گفته می‌شود؟ باید بگوییم کسانی که به پای عهد و پیمان خود ایستادگی کرده‌اند، صالح هستند.

وی افزود: قطعا صالحین عهد و پیمانی با خدا بسته‌اند؛ خداوند از انسان‌ها دو عهد گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی عهد بندگی که از همه بندگان گرفته می‌شود و دیگری عهد شفاعت که از دسته‌ای از انسان‌ها که ویژگی خاص دارند گرفته می‌شود که این عهد، خاص محمد و آل محمد(ص) است.

امام جمعه اهواز ادامه داد: شاخصه بندگی و ربوبیت، پرسش، پذیرش و لذت است. زمانی که انسان از اهلش سوالی می‌پرسد، باید آن را بپذیرد و به آن عمل کند و سپس به تمام لذت‌ها دست پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بنیان خانواده یکی از با ارزش‌ترین بنیان‌ها است و دشمنان اسلام به دنبال سست کردن بنیان خانواده هستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد ادامه داد: یکی از زیباترین اصولی که جزو آداب و معاشرت خانواده به حساب می‌آید حیا است. حیا صفت با ارزشی است که انسان را به سوی همه خوبی‌ها می‌برد.

وی با اشاره به بهایی که خداوند به حجاب می‌دهد، تصریح کرد: روایات متعددی در این زمینه وجود دارد. اگر حیا آمد همه خوبی‌ها را به دنبال خود خواهد داشت. حیا در چند جا از جمله چشم و گفتار خود را نشان می‌دهد.

امام جمعه اهواز بیان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری دشمنان بر دو مساله که یکی مساله اعتیاد و دیگری شهوت‌رانی است، سرمایه‌گذاری کرده‌اند. زمانی که از امتی نامید می‌شوند به دنبال آن هستند که آن چیزی که اسلام را با ارزش کرده، بگیرند.

وی با بیان اینکه شهوت‌رانی عوامل زیادی دارد، عنوان کرد: عامل شکست برخی دولت‌ها شهوت‌رانی بود، امروزه نیز اگر در ترکیه برخی مشکلات جود دارد به همین دلیل است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد گفت: خداوند به مدیر یا رهبر جامعه اسلامی توصیه کرده است که نخست به خانواده خود توجه کند یعنی اول خودت را حفظ کن و سپس به اهلت بپرداز و سپس می‌فرماید در بحث حجاب و حیا، انسان باید اول از خود شروع کند.

وی بیان کرد: دشمن تلاش می‌کند این دو گوهر ارزشمند یعنی حیا و حجاب که از اول انقلاب مورد توجه قرار گرفته بودند را از بین ببرد. این طور نیست که در گذشته عنوان می‌شد حجاب آزاد است و کسی ملزم به رعایت حجاب نیست.

وی با تاکید بر لزوم رعایت حجاب، گفت: زمانی که یک جوان به سن ۱۷ سالگی می‌رسد زمان ازدواج وی رسیده اما فرهنگ غلطی که در جامعه حاکم شده مانع ازدواج جوانان شده است. از طرف دیگر آنهایی که ازدواج کرده‌اند با صحنه‌هایی مواجه می‌شوند که موجب می‌شود کمتر به همسرانشان توجه کنند و همین امر باعث شده آمار طلاق افزایش پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: گاهی سوال می‌شود که حجاب چقدر ارزش دارد که تا این حد به آن بها داده می‌شود اما گاهی اتفاقاتی در حوزه مالی رخ می‌دهد و به آن اتفاقات پرداخته نمی‌شود؟ باید بگوییم وظیفه نظام مقدس اسلامی در این زمینه به عهده قوه قضاییه است که در این زمینه به خوبی ورود کرده و اکنون نیز بهتر ورود کرده است.

وی ادامه داد: مطالبه ما از مسئولین این است که نباید هر چند گاهی شاهد جابه‌جایی میلیاردها سرمایه‌گذاری مردم باشیم.

حجت‌الاسلام والمسملین موسوی‌فرد تصریح کرد: نباید شاهد این باشیم که برخی‌ها هنجارشکنی کنند. همه دستگاه‌های دولت باید چارجوب مشخصی داشته باشند و همه بر این اساس حرکت کنند. اگر ما از خود شروع کنیم بخش زیادی از مشکلات حجاب حل می‌شود.

امام جمعه اهواز بیان کرد: برخی‌ها عنوان می‌کنند زمانی که در خصوص ناهنجاری‌ها ورود می‌کنیم از ما پشتیبانی نمی‌شود یا با مسائل دیگری مواجه هستتند اما باید بدانیم که سیدالشهدا(ع) برای دین و احیای دین، 72 شهید تقدیم کردند. ما نیز برای آموزه‌های دینی در کشور باید در این مسیر گام برداریم.

وی تصریح کرد: راه در زمینه حجاب بگیر و ببند نیست بلکه با تذکر زبانی بخش زیادی از مشکلات حجاب حل خواهد شد. همچنین مسئولین باید وظایف خود را نسبت به هنجارشکنان یعنی کسانی که حجاب را برمی‌دارند انجام دهند و برای این افراد حساب ویژه‌ای باز کنند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به سیل اخیر افزود: همچنان توجه ویژه به آسیب‌دیدگان، مطالبه مردم است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌فرد با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی جهت کنترل نرخ کالاها، تصریح کرد: متاسفانه مشاهده می‌شود هر روز قیمت‌های اجناس افزایش می‌یابد. چرا ما باید در یک خیابان قیمت یک کالا را به چندین نرخ ببینیم؟ تعزیرات در این زمینه چکار می‌کند؟ تعزیرات باید نظارت خود را بر قیمت اجناس تشدید کند زیرا مردم در این شرایط اقتصادی قادر به خرید مایحتاج خود نیستند.

وی عنوان کرد: همچنین دولت باید به دنبال چاره‌اندیشی برای اشتغال جوانان باشد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا، تصریح کرد: دشمنان ما باید بدانند مرزهای ما خط قرمز ما است. این سرنگونی دو پیام آشکار برای سردمداران استکبار مخصوصا آمریکایی‌ها دارد؛ نخست اینکه هر بیگانه‌ای که بخواهد به مرزهای آبی، خاکی و هوایی تعرض کند با تمام قدرت به دنبال نابودی آنها خواهیم بود.

وی گفت: همچنین دومین پیام به آمریکا این است که بدانند تنها راه دشمنان، حفظ تمامیت ارضی ایران و احترام به منافع ملی است. اگر دشمنی بخواهد به خاک و مرزهای ما تعرض کند اجازه نخواهیم داد که به ما تعرض شود. برای دفاع از سرزمین خود همیشه آماده‌ایم و دست هر متعرضی که بخواهد به کشور ما تعرض کند را قطع خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • سردار رادان: دشمن با تمام توان درحال از بین بردن حجاب است
  • فارن‌پالیسی: مفهوم «بازدارندگی» اسرائیل توسط ایران نابود شد
  • فارن‌پالیسی: مفهوم «بازدارندگی» اسرائیل توسط ایران نابود شد
  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • اشتباه نتانیاهو به ایران فرصت داد بازدارندگی اسرائیل را نابود کند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • عملیات وعده صادق، مصداق بارز اقتدار ایران است
  • طرح انسداد مرزهای شرقی افغانستان آغاز شد
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند