Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@16:42:39 GMT

کار خودت را بکن

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۴۷۱۲۳

کار خودت را بکن

آن‌وقت می‌دانی چه شد؟ بعد از مدتی دفترم دیگر کاغذی، و خودکارم هم جوهری برای نوشتن نداشت. اما نمی‌دانم چرا تو حتی هنوز کم‌رنگ هم نشده ‌بودی. از حرصم دفتر و خودکار بعدی را برداشتم و به سطل زباله گفتم آماده ‌باشد. گفتم که حرف‌های بسیاری دارم برای نشنیدن، برای خط‌زدن و دور ریختن. آن‌وقت می‌دانی دوباره چه شد؟ سطل زباله پر شد از حرف‌هایی که نباید می‌زدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من هم از شدت همان حرصی که برایت گفتم حرف‌های خط‌خورده و مچاله‌شده‌ام را، از خانه هم دور انداختم؛ از جایی که در آن زندگی می‌کردم.

حالا هم قلم و دفترهای بعدی آماده‌ بودند و هم سطل زباله خالی شده ‌بود.خانه دوباره آماده بود برای ذره‌ذره دورریختن فکرهای تلخ من. برای لحظه‌لحظه فراموش‌کردن حرف‌های تلخ تو و برای بی‌خبرماندن دنیا از هرکدام از این اتفاق‌ها. می‌دانی بالأخره تمام شد. البته رمق من هم با خودکار آخرم ته کشید. حرف‌هایم تمام شد و دیگر حرفی برای نوشتن نمانده بود.

همین است دیگر. زندگی را می‌گویم. یک‌وقت‌هایی دوست داری بروی سر کسی که دوستت ندارد هوار بکشی. دوست داری همه‌چیز را به‌هم بریزی، دوست داری به دنیا ثابت کنی که چه‌قدر حق با تو بوده، اما فریادزدن بر سر دنیا مثل همان نامه‌ای است که ارسال شده. پس بی‌پاسخ هم نمی‌ماند و نتیجه‌ی اخلاقی‌اش هم این می‌شود که همیشه در حال فریاد زدنی. همیشه داری خودت را اثبات می‌کنی. همیشه سرت از فکرهایی که سهم زباله‌دان زندگی توست پر می‌ماند، اما سرت را که نمی‌توانی توی کیسه کنی،گره بزنی و بگذاری سر کوچه. سرت همیشه با توست. مثل قلبت. این‌ها را که نمی‌توانی دور بریزی. پس نباید دورریختنی‌ها را هم درونشان نگه‌ داری.

دل مثل صندوقچه‌ی جواهر است. سر هم همین‌طور. در این‌ها باید جواهر نگه داشت. جواهر دوستی، جواهر معرفت. احمقانه است اگر کسی زباله‌های خانه‌اش را در گاوصندوق نگه‌داری کند. چه بسا اگر جواهری هم داشته باشد، با این بی‌توجهی، زیر دست و پا بشکند و گم و گور ‌شود. آن‌وقت به‌جای زباله‌ها، جواهراتش را از دست می‌دهد و دیگر در این قسمت نیازی نیست که بدانی چه می‌شود. چرا که بدبختی شاخ و دم  ندارد.

خلاصه این‌که، ای کاش از ترس بدبختی هم که بود جواهرهایمان را در جای امنی نگه می‌داشتیم و زباله‌ها را دور می‌ریختیم. بدبختی وقتی سر بِرسد، نگاه نمی‌کند به این‌که حرف‌های ما چه‌قدر منطقی است، او کار خودش را می‌کند و ما هم باید کار خودمان را بکنیم.

کد خبر 443761

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نوجوان همشهری دوچرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل زباله گرد در سلسله
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • دستگیری قاتل در پوشش زباله گرد در لرستان
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • لاشخورهای مست را ببینید
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود