Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ناصر شکریان در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت روز اطلاع رسانی دینی، حمایت و تقویت از جبهه فرهنگی استان را رویکرد اساسی سازمان بیان کرد و گفت: تقویت روحیه مقاومت، و استکبار ستیزی از جمله راهبردها و برنامه‌هایی است که پیگیری می‌شود.

وی با اشاره اینکه بروز برخی ناهنجاری‌ها در شأن استان مازندران نیست و لازم است مسئولان نظارت دقیق‌تر و جامع‌تری داشته باشند گفت: گردشگری سبب بروز برخی آسیب‌هایی می‌شود اما سابقه استان مازندران درخشان است و باید تهدید حضور گردشگران را به فرصت تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکریان با اظهار اینکه، حضور و خدمات دهی فرهنگی در بحران‌ها از جمله سیاست‌های سازمان است به خدمات دهی گروه‌های تبلیغی و جهادی در جریان سیل اخیر در استان اشاره و اضافه کرد: هماهنگی‌های لازم با مبلغان، ائمه جماعات و روحانیون مستقر برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی و همچنین هماهنگی و اعزام گروه‌های طلاب و روحانیون برای کار جهادی و کمک در ساخت‌وسازهای مناطق سیل‌زده همچنان ادامه دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران همچنین با اشاره به تهدیدات فضای مجازی یادآور شد: دشمن در فضای مجازی بحث آسیب‌های اجتماعی را پیگیری می‌کند و انجام کارهای فرهنگی و مذهبی در این فضا از جمله تلاش‌های سازمان تبلیغات است.

وی با بیان اینکه اعتماد مردم از سرمایه‌های اساسی نظام اسلامی به شمار می‌رود گفت: ترویج مسائل اخلاقی، بحث اعتکاف رمضانه، سبک زندگی، توجه به اربعین و تلاش برای حضور حداکثری مردم در انتخابات و پای صندوق‌های رأی از جمله تلاش‌ها و برنامه‌ها است.

شکریان همچنین از فعالیت ۴۵۰ حافظ کل قرآن و ۹۵۰ مؤسسه و خانه قرآنی در مازندران خبر داد و گفت: یکی از فعالیت‌های مهم و محوری سازمان تبلیغات اسلامی، نشر فرهنگ قرآنی است و در حال حاضر ۷۰ عنوان فعالیت قرآنی در ۲۶ رشته تخصصی در مؤسسات قرآنی مازندران برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۱۰ هزار نفر در مازندران گواهینامه تخصصی قرآنی دریافت کرده‌اند که از این تعداد چهار هزار نفر به عنوان مدرس در مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن مشغول تدریس هستند.

شکریان از شکل گیری ۲۵ پایگاه تبلیغی در سواحل مازندران همسو با فعالیت فرهنگی سازمان تبلیغات خبر داد و گفت: با توجه به اینکه فعالیت در سواحل مازندران از ظرافت خاصی برخوردار است معمولاً از روحانیون جوان و آموزش دیده برای این کار در قالب گروه‌های تبلیغی در سواحل مازندران استفاده می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، با اشاره به شکل گیری ستاد ساماندهی شئون مذهبی اظهار داشت: در این ستاد مباحث مربوط به گروههای انحرافی، آسیب‌ها و پیرایه‌های موجود بررسی و پیگیری می‌شود.

کد خبر 4647823

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود

علی رجبی مدیر کل ورزش و جوانان مازندران از ابلاغ دستورالعمل برگزاری انتخابات دبیرخانه‌های استانی شبکه‌های تخصصی سمن‌ها خبر داد و گفت: این انتخابات در مازندران برگزار می‌شود.

او با تاکید بر اهمیت برگزاری صحیح و شایسته این انتخابات افزود: دبیرخانه‌های استانی نقش مهمی در عملکرد شبکه‌های تخصصی دارند و به عنوان بازوان اجرایی دبیرخانه ملی عمل می‌کنند.

رجبی گفت: این اداره کل هم اکنون در موضوعات مختلف شبکه‌های اجتماعی فعال دارد که سمن‌های جوانان و سایر تشکل‌های فعال در حوزه جوانان در این شبکه‌ها عضویت دارند.

او شبکه‌های تخصصی سمن‌های وزارت ورزش و جوانان را مشتمل بر شبکه ازدواج و جوانی جمعیت، شبکه سبک زندگی ایرانی اسلامی، شبکه میراث فرهنگی و گردشگری، شبکه نشاط و اوقات فراغت، شبکه ترویج گفتمان دینی انقلابی و جهاد تبیین، شبکه سلامت اجتماعی، شبکه محیط زیست، شبکه امداد و نجات، شبکه فعالیت‌های جهادی، شبکه فعالیت‌های فرهنگی در حوزه ورزش، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (حاشیه نشینی)، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (پیشگیری ازاعتیاد)، شبکه فعالیت‌های خلاق و نوآور، شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری معرفی کرد.

رجبی گفت: شبکه‌های تخصصی در راستای هم افزایی و تعامل اعضاء شبکه در موضوع تخصصی و شناسایی شبکه مسائل موجود ذیل موضوعات مشخص، ایده پردازی و ارائه طرح و برنامه خلاقانه و اجرای هوشمندانه و مدبرانه در بستر فراهم شده در شبکه سازی تخصصی فعالیت خواهند کرد که ساز و کار مناسبی را در راستای رشد و تعالی فعالان اجتماعی و فرهنگی جوان در تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه