Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  ایرج شهین باهر در «نشست تخصصی بررسی فرصت‌های پیوستن تبریز به ابتکار شهرهای دوستدار کودک» اظهار داشت: این اتفاق در بسیاری از کشورهای توسعه یافته افتاده و کودکان از همان ابتدا یاد می گیرند در شهر و چالش‌های موجود در آن، چطور زندگی و برخورد کنند.

 

او با بیان اینکه آموزش های شهروندی را در تبریز به عنوان پایلوت و برای نخستین بار در کشور به شکل رسمی در مدارس شروع کردیم، افزود: سال گذشته به عنوان پایلوت تعداد ۸۱ مدرسه تبریز برای این موضوع آماده و تعداد ۲۴ کتاب با همکاری مشترک شهرداری تبریز و اداره کل آموزش و پرورش برای دانش آموزان تدریس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال نیز در تمام مدارس تبریز از مقطع کودکستان تا پایان دبیرستان، کتابهای مذکور مثل تمامی دروس توسط مدرسانی که شهرداری تبریز آموزش داده، برای دانش آموزان تدریس می شود.

ایرج شهین باهر خاطرنشان کرد: خوشبختانه بیشتر کارهایی که در حوزه کودکان امروز مد نظر کشورهای توسعه یافته است، در دهه‌های قبل استارت آنها در تبریز زده شده است.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه تبریز به عنوان شهر اولین‌ها در حوزه‌های مختلف اولینی دیگر در بحث شهر دوستدار کودک نیز دارد، تصریح کرد: اولین کودکستان و نخستین مدرسه ناشنوایان کشور در تبریز احداث و ایجاد شده و شروعی برای کل کشور داشته است.

او همچنین یادآور شد: مدیریت شهری و شهرداری نیز در همین راستا سعی می‌کند برنامه هایی داشته باشد و اقداماتی نیز در سطح شهر انجام شده است. تلاش ما ایجاد فضای تفریحی، آموزشی، نشاط بخش برای کودکان است در سال های اخیر ما سعی کرده ایم این فضاها را افزایش دهیم و همجوار با خانه هایی که کودکان زندگی می کنند، این فضاها را احداث کنیم.

ایرج شهین باهر ادامه داد: ایجاد این فضاها در کنار بافت‌های کم برخوردار و نقاطی که کودکان محروم دسترسی به امکانات ورزشی، تفریحی و رفاهی را ندارند در اولویت کاری ما قرار دارد.

شهردار تبریز با بیان اینکه سال گذشته شاهد احداث و افتتاح ۱۵ پارک محله ای در تبریز بودیم، گفت: برای سال ۹۸ نیز احداث ۲۰ پارک محله‌ای را در دستور کار قرار داده‌ایم تا کودکان به شکل ایمن و راحت و با فاصله‌ای کمتر دسترسی پیدا کنند. در تبریز پارکهای زیادی داریم ولی اینکه آیا کودک بدون نیاز به حضور والدین بتواند از این فضاها استفاده کند، مطرح است. ایجاد فضاهای ورزشی و تفریحی در محلات، مخصوصا محلات کم برخوردار یکی از اهداف مهم شورای شهر و شهرداری تبریز است.

او خاطرنشان کرد: در کنار این پارکها همچنین پارکهای ویژه‌ای برای کودکان بیماری خاص اعم بیماران تالاسمی و اوتیسم تدارک دیده شده که سعی داریم در کنار اینها فضای مناسبی برای کودکانی که بیماری‌ها و نیازمندی‌های خاصی دارند، فراهم کنیم.

ایرج شهین باهر یادآور شد: شهرداری تبریز همکاری خوبی با سمن ها دارد و سعی می کند از پتانسیل‌ها و توانمندی مجموعه‌های مردم نهاد در راستای همین اهداف استفاده کند. این موضوع یکی از اولویت‌های مدیریت شهری به شمار می رود که سعی داریم به طور منسجم با همکاری شورای شهر تبریز اتفاق افتد تا بتوانیم به اهداف تعریف شده در موضوع شهر دوستدار کودک دست یابیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوتیسم سرمایه گذاری کودکان مد والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۵۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سيصد و چهل کارگر ساختمانی در سال گذشته در حوادث ناشی از کار فوت کردند. رعیتی فرد افزود: اين آمار هر چند نسبت به سال 1401 ، ۲۲ نفر کاهش داشته است، اما نیاز است که تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای بیمه، ایمنی و آموزش کارگران اهتمام ویژه ای داشته باشند.
رعیتی فرد گفت: حوادث ناشی از کار در سال ۱۴۰۲، بیش از ۹/۵ درصد کاهش نشان می‌دهد که بطور میانگین در دو سال گذشته حدود ۷/۵ درصد کاهش یافته است.
معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۳۸ درصد حوادث کار، در کارگاه‌های ساختمانی است و حدود ۵۰ درصد فوتی ناشی از حوادث کار، در کارگاه‌های ساختمانی است.
وی ابراز امیدواری کرد با تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی و بهداشت شغلی برای کارگاه‌هایی زیر ۱۰ نفر با کمک شرکای اجتماعی، حوادث کار کاهش پیدا کند.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی