Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه این دانشگاه از نظر تعداد کرسی‌های ترویجی، توانسته است رتبۀ اول را در کشور به دست آورد. ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۰ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی نشست مشترک معاونان دانشجویی دانشگاه‌های برتر و مناطق ده گانه کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست، غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی بزرگترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی کشور است و حدود 17هزار و 400 دانشجو دارد که حدود 60درصد این دانشجویان در مقطع ارشد و دکتری در حال تحصیل هستند.

وی ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر 13 دانشکده دارد و در آینده قرار است این تعداد به 15 تا 16 عدد افزایش پیدا کند. همچنین در این دانشگاه حدود 100 رشته تخصصی و بیش از پنج قطب علمی و 35 نشریه علمی وجود دارد.


لطیفی افزود: علاوه بر این، دانشگاه علامه طباطبائی توانسته است طی سال‌های اخیر در زمینۀ رتبه‌های جهانی جهش‌های زیادی داشته است. در زمینۀ تولید مقالات، کتاب‌ها و پژوهش‌های دانشگاهی تلاش‌های زیادی شده است. در زمینۀ بسته‌های سیاستی ارائه شده به دولت هم، دانشگاه علامه طباطبائی توانسته است مقام اول را کسب کند.

تشکیل مرکز مجازی ارتقاء توان حرفه‌ای استادان در دانشگاه علامه طباطبایی

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه این دانشگاه از نظر تعداد کرسی‌های ترویجی، توانسته است رتبۀ اول را در کشور به دست بیاورد، اظهار کرد: ما هنوز اول راه هستیم و این دانشگاه خود را به این موارد محدود نخواهد کرد و گام‌های بیشتری را با همکاری استادان و دانشجویان برخواهد داشت.


این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه تاکید کرد: دانشگاه ها، موثرترین نهاد‌های اثرگذار در نظام‌های جهانی هستند. با ورود به هزاره سوم، ما با بحران‌های جدی تعلیم و تربیت رو به رو هستیم. رشد فضای مجازی، رشد تکنولوژی، رشد ارتباطات، گسست اجتماعی زیادی را بین نسل‌ها به وجود آورده است. امروزه نسل دهه هشتادی‌های ما با دهه هفتادی‌های ما خیلی متفاوت است.


 لطیفی در ادامه گفت: این امر نیازمند این است که ما مقدار زیادی از آموزش‌های سنتی فاصله گرفته و به سمت شیوه‌های جدید آموزشی و نوآوری‌های تکنولوژیکی و در کل نوآوری‌هایی در عرصۀ آموزش و پژوهش گام برداریم. دانشگاه علامه طباطبائی با حمایت مسئولان، گام‌های جدی‌ای را در این زمینه‌ها برداشته است.


وی با بیان اینکه دانشگاه ها، مولد سرمایه و تولید هستند، گفت: باید نسل دانشجویی را به مسائل زیربنایی سوق بدهیم تا آن‌ها به مسائل روبنایی و سطحی نپردازند.


لطیفی در ادامه بیان کرد: بحث دیگری که در حوزه دانشگاه‌های امروز کشور مطرح می‌شود این است که خیلی از مواقع دانشگاه‌های ما نتوانسته اند در زمینۀ آینده پژوهی و آینده نگاری در مورد وضعیت کشور بتوانند به یک وضعیت ایده پردازی مناسبی برسند. همانطور که می‌دانید نرخ رشد جمعیت کشور ما نزدیک 1درصد است. این نرخ رشد در حالت کاهندگی قرار دارد. پنجرۀ جمعیت کشور ما تا سال 2050 میلادی برآورد جمعیتی در حدود 110میلیون جمعیت خواهد بود که بیش از 30درصد این جمعیت، جمعیت 60 سال به بالا است و ما نتوانسته ایم هنوز در نظام دانشگاهی خود برای بحث سالمندی جمعیت خود راهکار‌های جدی‌ای را به وجود بیاوریم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه تاکید کرد: از طرف دیگر، بحث اشتغال جوانان است. یعنی اشتغالی که عمدتاً نگاهشان، نگاه اشتغال دولتی است.  باید به نگاه به بیرون، برون سپاری ها، توانمندی‌ها و کارآفرینی‌ها توجه جدی داشته باشیم. خصوصی سازی در ایران بد جا افتاده است و عملکرد خصوصی در ایران مناسب نیست.  باید بتوانیم از ظرفیت‌های نهفتۀ جامعه استفاده کنیم و این پتانسیل در بین دانشگاهیان و دانشجویان وجود دارد.


وی ادامه داد: ما دانشجویان بسیار کارآفرینی داریم. چگونه می‌توانیم از این ظرفیت‌های نهفته دانشگاهی خود استفاده کنیم؟ چه اقداماتی را می‌توانیم به انجام برسانیم که جلوی روند مهاجرت‌های جوانان را بگیریم؟


 لطیفی در پایان گفت: از دانشگاه‌های سطح یک، توقع بیشتری می‌رود و جامعه انتظار بیشتری از آن‌ها دارد. نسل جوان دانشجویی، نسلی انتقادی است. در نهایت ما باید بتوانیم به وضعیتی برسیم که برای جامعه اسلامی زیبنده باشد.
انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی ره دانشگاه علامه طباطبایی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • راه‌حل نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز برای تورم ایران
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • راه‌حل نشدنی نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز