Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@21:37:05 GMT

راهکار جالب یک بانک برای افزایش قدرت وام‌دهی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۹۳۷۸

راهکار جالب یک بانک برای افزایش قدرت وام‌دهی

به گزارش خبرنگار پارسینه، اقتصاد ایران روز‌های فوق العاده سختی را سپری می‌کند؛ روز‌هایی که با جنگ تمام عیار اقتصادی آمریکا همراه شده است. برهمین اساس، هر چند وقت یک بار شاهد هستیم که آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه کشورمان اعمال می‌کند.

در شرایط فعلی از «مسدودسازی درآمد ارزی ایران» به عنوان راهبرد آمریکا و همپیمانانش علیه جمهوری اسلامی ایران یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این میان، جمهوری اسلامی ایران هم با اتخاذ تدابیر هوشمندانه، توانسته است همزمان با دورزدن تحریم‌ها، اقتصاد مقاومتی را پیاده سازی کند.

بدین ترتیب دولت به راهبرد «داخلی سازی اقتصاد و صرف جویی در هزینه‌ها» روی آورده است تا آمریکا و همپیمانانش را در این جنگ اقتصادی شکست دهد.

از زیرمجموعه‌های دولت با محوریت نظام بانکی خبر می‌رسد که به منظور کاهش هزینه‌ها و کوچک سازی اقتصاد، برنامه گام به گامی برای کوچک سازی و کاهش هزینه‌ها در بانک‌ها طراحی شده است.

البته اخیرا مدیرعامل بانک ملی ایران بر لزوم ادغام شعب همجوار این بانک و فروش اموال مازاد تاکید کرده است؛ برنامه‌ای ک. هدر صورت پیاده سازی هوشمندانه، قطعا با استقبال کارشناسان هم روبرو خواهد شد.

محمد رضا حسین زاده با بیان این که نباید در یک شعاع کم، چندین شعبه بانک وجود داشته باشد، گفته است: «در روزگاری که بانکداری الکترونیکی توسعه یافته و نمونه‌های پیشرفته آن در بانک ما وجود دارد، حبس منابع در قالب شعبه منطقی نیست. می‌توان با ادغام شعب همجوار، در مناطقی که بانک ملی ایران حضور کمتری دارد شعبه ایجاد کرد و یا از منابع آزاد شده برای افزایش قدرت خدمات رسانی به مشتریان استفاده کرد. «سوددهی» از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد شعب است. طبیعی است که با ادغام چند شعبه زیان ده، می‌توان همزمان با حفظ کیفیت خدمت رسانی به مشتری، شعبه را به سوددهی رساند.»

وی درباره در زمینه فروش اموال مازاد و شرکت‌های زیرمجموعه آن، اظهار کرد: از زمانی که از بانک‌ها و وزارتخانه‌ها خواسته شد تا نسبت به فروش اموال مازاد و شرکت‌هایشان اقدام کنند، ستادی را در بانک ملی ایران ایجاد کردیم که این ستاد تقریباً هر هفته جلسه دارد و فروش سهام شرکت‌ها و اموال مازاد را رصد و پیگیری می‌کند. این کار از نیمه دوم سال ۱۳۹۴ آغاز و واگذاری اموال مازاد به صورت جدی از سال ۱۳۹۵ انجام شد و تا پایان سال ۱۳۹۷ بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومان از شرکت‌ها و اموال مازاد بانک ملی ایران به فروش رفته که عدد بسیار قابل توجهی است. البته قطعاً وزارتخانه‌ها و دیگر بانک‌ها نیز در این زمینه تلاش و اقدام به فروش کرده‌اند، اما بعید می‌دانم که هیچ‌کدام به اندازه بانک ملی ایران در این چند سال فروش اموال مازاد داشته باشند.

به هر حال، امیدواریم برنامه گام به گام برای کوچک سازی و کاهش هزینه‌ها علاوه بر بانک ملی، در سایر بانک‌ها نیز با موفقیت پیاده سازی شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • واگذاری ملک در مزایده سراسری اموال تملیکی
  • شناسایی ۱۶ هزار میلیارد تومان املاک مازاد دولت در هرمزگان
  • چه کسانی دوست داشتند بابک زنجانی اعدام شود؟
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟