Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، صادق کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان با بیان اینکه سیل برای هر کدام از روستاها مسائل متنوعی ایجاد کرده، گفت: برای برآورد و بررسی مسائل اجتماعی از تسهیلگران اجتماعی استفاده شده به طوری که آنها به صورت میدانی با روابطی که در بین روستاها دارند این بازبینی‌ها را انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسائل روستاییانی که محل زندگی آنها به طور کامل زیر آب رفته با دیگر اهالی که روستای آنها در محاصره بوده تفاوت دارد، گفت: خوزستان در زمینه انجام رفتارهای اجتماعی از مرحله ضرورت فوری گذر کرده و کاری که اقدام فوری باشد دیگر در مناطق سیل زده نیاز نیست صورت بگیرد اما آنچه که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که برخی روستاهای با خسارت سنگین همچنان نیاز به توجه دارند.

رویه واحد دستگاه‌های دولتی در مناطق سیل زده

دبیر کمیته امور اجتماعی و بهداشت قرارگاه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان، بیان کرد: این روستاها با روستاهایی که آبگرفتگی کمتری داشته‌اند متفاوت هستند اما نسبت به روستاها یک رویه واحد پیش برده شده که این موضوع در میانه میدان، اختلال روشی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به نگرانی تسهیلگران اجتماعی در خصوص خانواده‌هایی که آسیب بیشتری دیده‌اند، گفت: بررسی میدانی این تسهیلگران نشان می‌دهد، اضطراب و نگرانی در مناطق و روستاهایی که آسیب جدی بوده و منازل آنها کامل به زیر آب رفته بالا است که این موضوع ضرورت فوری برنامه ریزی های دقیقی را می‌طلبد.

همه مسائل اجتماعی سیل زدگان را نمی‌توان با یک فرمول حل کرد

وی ادامه داد: باید به مشکلات اجتماعی ناشی از سیل در هر روستا به صورت جداگانه نگاه کرد و به تفاوت‌ها توجه داشت به این خاطر که نمی‌توان همه نیازهای را با یک فرمول حل و برطرف کرد.

کریمی کیا اضافه کرد: روستاها و اجتماعات محلی ویژگی خاص خود را دارند و بر این اساس برنامه ریزی ها باید به گونه‌ای انجام شود که برای هر منطقه نسخه‌ای متناسب با شرایط فرهنگی و بومی آن منطقه تدوین شود.

دبیر شورای اجتماعی و فرهنگی خوزستان همچنین با بیان اینکه نگهداشتن روستاییان در روستا که به واسطه زراعت و استفاده از احشام دارای اقتصاد مولد بوده‌اند امری ضروری است، گفت: زنان و کودکان سیل زده در معرض بیشترین آسیب‌های اجتماعی هستند که برای کاهش آن از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای بازتوانی اجتماعی و روانی آنها استفاده می‌شود.

میر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بیان کرد: سیل در هر روستا یک تصویر خاصی را به وجود آورده و با توجه به حجم خسارت‌هایی که به بارآورده مردم هم به همان اندازه انتظار دارند که اتفاقات خوبی برای آنها رقم زده شود.

نگرانی مردم از گزش حیوانات موزی

وی به بخش دیگری از بررسی تسهیلگران اجتماعی در مناطق سیل زده پرداخت و گفت: در حوزه بهداشت نگرانی خاصی نداریم اما مردم از بابت گزیدگی و گزش پشته و حیوانات موزی نگرانی‌هایی دارند ولی به دلیل ایرادات و محیط زیست نمی‌توان اقدام به سم پاشی مناطق سیل زده کرد.

کریمی کیا ادامه داد: با توجه به اینکه در پیک زمانی بیماری التور قرار داریم باید گفت در مناطق سیل زده از بابت ناگ انسانی و بیماری‌های روده‌ای مشکل خاصی وجود ندارد ولی در مقطعی این بیماری در یکی از مناطق به وجود آمد و هم اکنون به طور کامل برطرف شده است.

سیلاب که با طغیان رودخانه‌های کرخه، دز و کارون از روزهای آغازین فروردین شروع شد حدود ۴۰۰ هزار نفر را در مناطق روستایی و شهری ۱۲ شهرستان خوزستان درگیر کرد.

منبع ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان خبر داد. 

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی، امروز احتمال بارش‌های پراکنده در ارتفاعات استان  خوزستان و فردا احتمال رگبار و رعد و برق در مناطق شمالی، شرقی و ارتفاعات و وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای در اغلب نقاط استان وجود دارد.

وی افزود: در دیگر مناطق استان خوزستان احتمال بارش‌های نقطه‌ای دور از انتظار نیست. روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه هم احتمال بارش‌های پراکنده و وزش بادهای متوسط و تندبادهای لحظه‌ای در برخی از نقاط استان وجود خواهد داشت.

سبزه‌زاری ادامه داد: تا روز یکشنبه روند افزایش دما در سطح استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود. تا اواسط هفته آینده استقرار جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان خواهد شد. از روز چهارشنبه هفته آینده سامانه بارشی جدیدی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته اهواز با ۳۸.۳ و ایذه با ۱۳.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان گزارش شده‌اند. 
تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۳۸.۳ و ۲۱.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • با توجه به مسائل متعدد در شهرستان اصفهان بازدیدهای مختلفی برنامه‌ریزی شده است
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • برپایی میزهای خدمت تخصصی در مناطق شهرداری شیراز
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند