Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از گذشت سال‌ها و ارائه طرح‌های مفهومی از تلویزیون‌های 8K، بالاخره امسال تلویزیون‌های رویایی مشتریان در بسیاری از کشورهای جهان عرضه شده‌اند.

اما ممکن است تا کنون این سؤالات برای شما پیش آمده باشد که واقعا وضوح 8K یعنی چه و چه فرقی با 4K و 2K و کیفیت‌های دیگر دارد؟ آیا با عرضه تلویزیون‌های 8K دیگر تلویزیون‌های 4K منسوخ و از رده خارج می‌شوند؟

قبل از هر پاسخ به این سؤالات،‌ بهتر است اطلاعات فنی بیشتری در مورد وضوح 8K در اختیار شما بگذاریم تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید و بدانید چرا همه دنیا تلویزیون OLED را ترجیح می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۳، ال‌جی اولین تلویزیون‌های OLED خود را معرفی و روانه بازار کرد و از آن زمان بود که به توسعه محصولات متنوع با فناوری این نمایشگر برای بهتر کردن تجربه مشاهده پرداخت. به گزارش مرکز تحقیقاتی IHS، بیش از ۴ میلیون تلویزیون OLED ال‌جی طی این بازه ۶ ساله به تولید انبوه رسیده است. این شرکت امسال قصد دارد مجموع فروش تلویزیون‌های خود را ۲۵ درصد افزایش دهد و با برنامه‌های تولید پنل که به تازگی اعلام کرده تا سال ۲۰۲۱ به رشد ۳ برابری هم برسد و ۱۰ میلیون دستگاه از این تلویزیون‌های OLED را در سراسر جهان به دست مشتریان دهد.

ال‌جی برای آن دسته از مشتریانی که می‌خواهند تجربه مشاهده غوطه‌ورکننده‌تر و بهتری داشته باشند با شرکت دالبی همکاری داشته و اولین تلویزیون Dolby Vision HDR را در قالب یک تلویزیون OLED تولید کرده و همراه با آن، قابلیت‌های صوتی Dolby Atmos را نیز در مدل‌های پرچمدار این خانواده گنجانده است. بنابراین، مشتریان می‌توانند از تجربه صدای سینمایی در خانه با بهره‌مندی از فناوری انقلابی دالبی که عمق رنگ، وضوح و کنتراست را ارائه می‌دهد نهایت لذت را ببرند.

نمایشگر OLED به فرمانروایی خود در صنعت الکترونیک ادامه می‌دهد تا رنگ‌های دقیق‌تر، زنده‌تر و طبیعی‌تری را ارائه دهد و همزمان با آن بازده عملکرد را نیز افزایش دهد. نمایشگرهای LCD نیاز به نوردهی پشت LED دارند که به دلیل نوع ساختارشان از نظر ارائه مشکی واقعی محدودیت‌هایی دارند. در مقایسه با آن، فناوری نمایشگر OLED می‌تواند مشکی واقعی را با کنترل  نور در حد پیکسل به راحتی ایجاد کند و دقت بالاتر و رنگ‌های واقعی‌تری فراهم کنند.

با تلویزیون‌های 8K OLED ال‌جی بیشتر آشنا شوید

وقتی سخن از تجربه مشاهده تلویزیون به میان می‌آید، ال‌جی متعهد است که بهترین‌ها را به مشتریان ارائه دهد. ال‌جی مدام در حال نوآوری در زمینه فناوری نمایشگر OLED و نشان دادن قابلیت‌های آن بوده تا در تمامی بازارها نیاز مشتریان را برآورده کند؛ از تلویزیون‌ 4K تا تلویزیون 8K از نظر کیفیت گرفته تا تلویزیون‌های کاغذ دیواری یا لول‌شونده از نظر شکل ظاهری.

دیگر وقتش رسیده که با 4K خداحافظی کنید و به استقبال تلویزیون‌های 8K بروید. با این که این تلویزیون‌ها هنوز در بازار ایران عرضه نشده‌اند اما بهتر است اگر خیال خرید تلویزیون جدید را دارید مدتی صبر کنید و به جای وضوح پایین‌تر ‌4K به انتخاب وضوح بالاتری اقدام کنید که 8K است.

تلویزیون متداولHD ، وضوح ۱۰۸۰ پیکسل دارد. به عبارت دیگر، ۱۹۲۰ پیکسل با آرایش افقی و ۱۰۸۰ پیکسل عمودی کنار هم چیده شده‌اند. بسیاری از پروژکتورهای دیجیتال که در سالن‌های سینما از آنها استفاده می‌شود وضوح ۱۰۸۰×۲۰۴۸ پیکسل دارند. از آنجا که در صنعت سینمای هالیوود بیشتر به وضوح افقی اشاره می‌شود به این وضوح اصطلاحا ‌2K گفته می‌شود اما در اصل همان وضوح HD 1080p هستند که شما در تلویزیون HD خود در خانه دارید.

 

واژه 4K هم از صنعت سینما می‌آید که وضوح افقی ۴۰۹۶ پیکسل دارد و به اختصار به آن 4K می‌گویند. در صنعت تلویزیون، برای کسب وضوح دو برابر نسبت به وضوح افقی و عمودی در تلویزیون‌های HD 1080p به تعداد پیکسل‌های ۲۱۶۰×۳۸۴۰ پیکسل می‌رسیم که خیلی‌ها به آن 4K می‌گویند و اصطلاح فنی برای تلویزیون‌های Ultra HD هم محسوب می‌شود. به عبارت دیگر، تعداد پیکسل‌های آن ۴ برابر تلویزیون‌هایHD 1080p  است.

حالا نوبت می‌رسد به 8K وضوح دو برابر افقی و عمودی 4K را در نظر بگیرید تا به تعداد پیکسل‌های ۴۳۲۰×۷۶۸۰ پیکسل و در مجموع ۳۳۱۷۷۶۰۰ پیکسل برسید. این وضوح نه تنها ۴ برابر وضوح تلویزیون‌های ‌2K یا HD است بلکه تعداد پیکسل‌هایش ۱۶ برابر وضوح1080p  است.

برای این که درک این موضوع برایتان ساده‌تر باشد به شما توصیه می‌کنیم نگاهی به جدول پایین بیاندازید.

وضوح تلویزیون‌ها:

تلویزیون OLED 8K ال‌جی بزرگترین تلویزیون OLED ال‌جی است و از پنل پیشرفته‌ای بهره می‌برد که بیش از ۳۳ میلیون پیسکل خودنورده دارد تا کیفیت تصویر بی‌مانند و مثال‌زدنی تلویزیون OLED را ارائه دهد و طبیعی‌ترین و زنده‌ترین تصاویر ممکن را در زاویه دید عریض، کنتراست بی‌نهایت و مشکی واقعی به رخ بکشد. تصاویر در تلویزیون ۸۸ اینچ OLED 8K ال‌جی به لطف وجود وضوح ۸K Ultra HD با ۴۳۲۰×۷۶۸۰ پیکسل بسیار شفاف هستند و وضوح آن ۱۶ برابر تعداد پیکسل‌های تلویزیون full HD و ۴ برابر یک تلویزیون UHD است.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ال جی تلویزیون OLED OLED 8K ال جی تلویزیون ال جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند

اعضای هیئت انتخاب نخستین رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با حکم محمدحسین ایمانی خوشخو منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده 10 نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی‌اند که قرار است آثار منتخب آن را تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:

پوران درخشنده:

فیلمساز، نویسنده، تهیه ‌کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال 1365 فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صداوسیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:

فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال 1340 است. وی کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهای کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

مصوبات شورای هنر از زبان ایمانی‌خوشخو/سند سینما زودتر می‌رسد

محمود اربابی:

مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:

متولد تبریز در سال 1333 است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال 1352 آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:

متولد آذر 1345 در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال 1363 شروع کرد و تاکنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:

فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجراهای قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کارهای او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:

وی متولد تهران سال 1337 است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌ است.

مصطفی رستگاری:

متولد 1357 تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تنها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:

او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است.

عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:

تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صداوسیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعدادهای فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیروهای خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • هوش مصنوعی ادوبی ویدیو‌های تار را ۸ برابر واضح‌تر می‌کند
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • «احمدعباسی» آقای گل جام ملت‌ها شد