Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه خسارت ناشی از سیل در ابتدای سال جاری را ۳۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۱۵ هزار میلیارد تومان از این مبلغ را بانک‌ها برعهده دارند.

به گزارش ایسنا، امروز (دوشنبه) سازمان برنامه و بودجه میزبان نظام بانکی در راستای انعقاد تفاهم‌نامه برای تأمین خسارت مناطق سیل زده بود.

بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است با تأمین مالی ٣٠٠٠ میلیارد تومانی جهت بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل از محل منابع داخلی اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدباقر نوبخت در این نشست با اشاره به حجم سنگین خسارت سیل اخیر گفت: گزارش‌ها حاکی از خسارت ۳۸ هزار میلیارد تومانی است که برای تأمین منابع لازم در جهت بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده قرار بر کمک ملی شد که ۲۳ هزار میلیارد تومان را قرار شد از ردیف‌های مختلف دولتی و بودجه تأمین کنیم که عمدتاً از اعتبار دولتی پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در کنار سیل، در شرایط سختی هستیم که تحریم‌های شدید و ناجوانمردانه تاریخی است، اظهار کرد: در این شرایط تأمین ۳۸ هزار میلیارد تومان کار کوچکی نیست که ۲۳ هزار میلیارد تومان را بودجه و ۱۵ هزار میلیارد تومان را نظام بانکی پذیرفت و به کمک دولت آمد. این در حالی است که تاکنون ۳,۵۰۰ میلیارد تومان به خزانه اختصاص دادیم و دیروز هم ۳,۹۰۰ میلیارد تومان دیگر در دولت مصوب شد که ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای راهسازی و ۱,۵۰۰ میلیارد تومان برای امکانات روستایی و شهری و ۱,۹۰۰ میلیارد تومان دیگر برای زیرساخت آب و برق و… است.

به گفته نوبخت، در جلسات بعدی، حوزه صنعت نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

او در ادامه با اشاره به شرایط نظام بانکی گفت: اعتراض‌هایی به بانک‌ها وجود دارد از جمله اینکه چرا به موقع پول پرداخت نمی‌کنند که باید گفت بانک‌ها باید در قبال پولی که از مردم می‌گیرند، سود آن را هم به موقع بپردازند و این در حالی است که همواره همین گونه عمل کرده‌اند و اگر موردی بوده مربوط به برخی مؤسسات بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: بانک‌ها باید در تسهیلات پرداختی دقت کافی داشته باشد و اگر این گونه نباشد در برگشت به مشکل برخورد می‌کنند. پس نباید آنها را در پرداخت تسهیلات تحت فشار قرار داد.

نوبخت تحت فشار قرار دادن بانک‌ها را بی‌انصافی خواند و گفت: در مدت اخیر ۳,۹۰۰ میلیارد تومان بابت خرید تضمینی گندم پرداخت شده که عمدتاً بانک‌ها پرداخت کرده‌اند و نباید عملکرد مناسب آنها را نادیده گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت سیل بودجه سازمان برنامه و بودجه خسارت سیل بانک ها نظام بانکی تسهيلات خرید تضمینی گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • درویش با یحیی گل‌محمدی دوباره تماس گرفت
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کود شیمیایی در مهران
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال