Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی دادگر یکشنبه شب در نشست شورای راهبری توسعه مدیریت استان افزود: با استقرار میز خدمت الکترونیکی در شرکت برق استان در نحوه ارائه خدمات به مردم و شهروندان نیز تنوع ایجاد شده است.

وی بیان کرد: علاوه بر استفاده مردم از درگاه اینترنتی، استفاده از اپلیکیشن تلفن همراه نیز فراهم شده است که مشترکان می‌توانند از این طریق نیز از خدمات شرکت برق بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی اظهار داشت: این جام این اقدامات بدون شک رضایتمندی ارباب رجوع را در بر داشته است که بازخوردهای مشترکان از عملکرد شهرستان‌ها یا دفاتر پیشخوان را می‌توان تجزیه و تحلیل و نقاط ضعف را رفع کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۷۰ هزار مشترک برق در ۱۱ شهرستان استان وجود دارد در این زمینه از شرکت‌های برق کوچک کشور هستیم اما از نظر پراکندگی و تعداد مشترک به ازای هر کیلومتر تنها ۲ مشترک حور دارند.

دادگر ادامه داد: از لحاظ تعداد مشترکان برق در هر کیلومتر خراسان جنوبی کمترین میزان را در کشور دارد که این موضوع سبب شده سرویس دهی و خدمات مشکل تر و هزینه‌ها بالاتر برود.

وی اظهار داشت: با وجود چنین شرایطی، ارائه خدمات به صورت الکترونیکی و میز خدمت ضروری به نظر می‌رسید که از سال‌های قبل برنامه ریزی شده بود اما اکنون تکمیل شده است.

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی عنوان کرد: برای ۲۴ خدمتی که توسط شرکت برق استان انجام می‌شود در گذشته تفاهم نامه‌هایی با دفاتر پیشخوان منعقد شده است اما اکنون خدمات به صورت کاملاً الکترونیکی و غیر حضوری انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه درگاه‌های الکترونیکی خدمات رسانی به مردم باید برای همه در دسترس باشد تصریح کرد: در این زمینه میز خدمت الکترونیکی بر روی پورتال شرکت برق استان طراحی شد و خدمات به صورت کامل و جامع از این طریق ارائه می‌شود.

دادگر اضافه کرد: در پورتال میز خدمت الکترونیک، خدماتی از قبیل خرید انشعاب برق، خدمات پس از فروش، خدمات صورتحساب و سایر خدمات به راحتی در دسترس مشترک قرار می‌گیرد و نیازی به مراجعه حضوری وی به شرکت‌های برق نیست.

وی گفت: همچنین خدماتی از جمله سامانه کنترل و نظارت پیمانکاران، سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، برق خورشیدی برای متقاضیان، پیمانکاران و ناظران، سامانه جامع نظام پیشنهادات، راه اندازی سامانه ثبت و پیگیری شکایات، سامانه ثبت و پیگیری پیشنهادات، ارائه خدمات به همکاران از جمله اتوماسیون اداری، سیستم جامع خدمات مشترکان و سایر در میز خدمت الکترونیکی شرکت برق استان تعبیه شده است.

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی تاکید کرد: از این طریق هم مدت زمان ارائه خدمات و هم هزینه‌های مردم کاهش می‌یابد و از طرفی کیفیت خدمات نیز افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی نیز هفته گذشته گفت: بر اساس سیاست وزارت نیرو مبنی بر الکترونیکی شدن قبض برق، از تیرماه فرآیند ارسال قبوض با روش‌های الکترونیکی در استان آغاز می‌شود و از مهرماه قبض کاغذی چاپ نمی‌شود.

محمد ابراهیم شرکا افزود: فرمت قبض‌های برق با همان شکل سابق در سایت شرکت موجود است که مشترکان می‌توانند از این طریق یا اپلیکیشن که بعد راه اندازی می‌شود آن را دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه قبض‌ها حذف نمی‌شوند بیان کرد : برای دریافت قبض الکترونیکی چهار روش وجود دارد که ارسال کد *P *شناسه ۱۳ رقمی قبض به شماره ۵۰۰۰۱۶۰۰۰۰، تماس با سامانه تلفنی ۱۲۱، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق یا ارائه اطلاعات به مأموران قرائت کنتور از جمله این روش‌ها است.

۷۵۵۷*۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوق شهروندی برق رسانی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گفت: در بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته بیش از پنج میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های مخزنی استان مهار و ذخیره‌سازی شد.

عباس سارانی افزود: سد مخزنی رزه درمیان با ۲ میلیون و ۹۸۰ هزار مترمکعب، سد سیاهو سربیشه با یک میلیون و ۸۰ هزار مترمکعب و سد نهرین طبس با ۶۰۰ هزار مترمکعب بیشترین ورودی رواناب‌ها را داشتند.

وی با بیان اینکه از روز پنجشنبه تا روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) یک میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های تغذیه مصنوعی شوسف، چهارفرسخ و سید علی شهرستان نهبندان مهار و جمع‌آوری شده، گفت: هشت سد مخزنی با ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۵ میلیون مترمکعب رواناب در استان وجود دارد که از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۱۸ میلیون و ۷۳۰ هزار مترمکعب رواناب در این سد‌ها ذخیره شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گفت: در حال حاضر از ظرفیت ۷۵ میلیون مترمکعب سد‌های مخزنی استان ۳۰ درصد معادل ۲۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شده و برای ذخیره‌سازی سیلاب و رواناب در سد‌ها مشکلی وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • ۲۳ استان گرفتار سیلاب/ امدادرسانی به ۵ هزار نف
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی
  • ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۵ هزار نفر
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی