Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات و آبزیان استان اردبیل از ارائه تسهیلات مناسب برای پرورش‌دهندگان ماهی در استان خبر داد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، میرآرمان واعظی صبح امروز در بازدید از مزارع پرورش ماهی مشگین‌شهر اظهار داشت: براساس برآوردهای انجام شده امسال شاهد تولید بیش از 11 هزار تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان خواهیم بود که از این میزان 60 درصد مربوط به ماهیان سردابی و 40 درصد نیز ماهیان گرمابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اردبیل را از قطب‌های تولید ماهیان سردابی در کشور برشمرد و بیان کرد: با توجه به اینکه در سال گذشته 10 هزار تن ماهی در استان تولید شده ‌میزان تولید امسال انواع ماهی در استان 10 درصد افزایش یافته است.

10 هزار تن انواع ماهی در اردبیل تولید می‌شودسرانه مصرف ماهی در اردبیل به 11 کیلوگرم افزایش می‌یابدتولید ماهی در اردبیل زمینه اشتغال‌زایی و کارآفرینی فراهم می‌کند

مدیرکل شیلات و آبزیان استان اردبیل از ارائه تسهیلات مناسب برای پرورش‌دهندگان ماهی در استان خبر داد و گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان در این حوزه و ترویج صنعت شیلات این تسهیلات از سوی دولت ارائه می‌شود  که 80 درصد از تسهیلات ارائه شده به پرورش‌دهندگان آبزیان به صورت بلاعوض بوده است.

واعظی تصریح کرد: تاکنون در سطح استان 540 مزرعه پرورش ماهی شامل مزارع پرورش ماهیان سردابی، گرمابی، خرد، منفرد و استخرهای دومنظوره و آب‌های طبیعی و نیمه‌طبیعی ایجاد شده و در راستای تولید انواع ماهی و آبزیان فعالیت می‌کنند که با ارائه خدمات آموزشی به این افراد در تلاش برای افزایش کارایی این مراکز هستیم.

مدیرکل شیلات و آبزیان استان اردبیل با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی رایگان پرورش ماهی در استان افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بیش از یک هزار و 500 نفر روز در کلاس‌های آموزشی پرورش آبزیان در سال گذشته شرکت کردند.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به کیفیت بالای محصولاتی شیلاتی تولیدی در این منطقه، گفت: کشورهایی همچون چین، روسیه، سریلانکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس از مشتریان ثابت محصولات شیلاتی این منطقه هستند. - اخبار استانها -

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری تسنیم از قشم، مریم نوری بالانجی امروز در نشست بررسی عملکرد شیلات قشم در سال گذشته، اظهار داشت: عمده محصولات شیلاتی این منطقه میگو و ماهی پرورشی است که براساس استانداردهای بین‌المللی و با کیفیت بسیار بالایی تولید می‌شوند.

وی شمار مزرعه‌های پرورش میگو و ماهی در قشم را 13 واحد عنوان کرد و گفت: پارسال در این واحدها دو هزار و 180 تن میگو و 310 تن هم ماهی در قفس برداشت شد.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به استقبال بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات قشم خاطرنشان کرد: ما از فعالان این بخش و صنایع دریاپایه حمایت ویژه‌ای انجام می‌دهیم.

نوری بالانجی با بیان اینکه در تمام آیتم‌های سرمایه‌گذاری، اشتغال و تولید در حوزه شیلات قشم در سال گذشته شاهد رشد قابل ملاحظه‌ای بودیم، گفت: سیاست کلی سازمان منطقه آزاد قشم، پرورش میگو با روش متراکم و فوق متراکم است.

وی با اشاره به نقش مهم فعالیت‌های شیلاتی در رشد و توسعه اقتصاد، تصریح کرد: براساس مطالعات انجام شده، فعالیت‌های دریاپایه شیلاتی با داشتن سهم 30 درصدی از تولید ناخالص همه فعالیت‌های دریاپایه در کشور، مهمترین نقش را در اقتصاد دریا ایفا می‌کند.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی قشم و با توجه به سودآوری بالای فعالیت‌های دریاپایه، این سازمان علاوه بر موضوعات شیلاتی و کشاورزی از سرمایه‌گذاری در تمام موضوعات صنایع دریا پایه حمایت می‌کند.

نوری بالانجی با اشاره به استقبال شرکت‌های شیلاتی برای حضور در رویداد بین‌المللی همتایابی در اقتصاد دریا محور ایران که به میزبانی قشم برگزار می‌شود، افزود: قشم یکی از قطب‌های مهم در حوزه تکثیر و پرورش میگو و ماهی در قفس ، تولید خوراک دام، طیور و آبزیان کشور است که می‌تواند نقش بسزایی در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا