Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@03:45:40 GMT

شناسایی نخبگان قرآنی در شورایی به نام قرآن

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۱۲۹۹

شناسایی نخبگان قرآنی در شورایی به نام قرآن

محمد جعفری، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: تاکنون ۱۴ جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در استان برگزار شده است.

وی ادامه داد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی در راستای تهیه و تصویب شاخص‌های توسعه فرهنگ قرآنی و تصویب شاخص‌های ارزیابی و نظارت بر فعالیت‌های قرآنی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بررسی و پیشنهاد چگونگی حاکم کردن اصول و مبانی قرآنی در برنامه‌های توسعه بلندمدت و میان‌مدت کشور به سازمان‌ها و نهادهای تصمیم‌گیر از دیگر وظایف شورای توسعه فرهنگ قرآنی است.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی بیان کرد: طبق مصوبه جلسه 14 شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، شورای توسعه فرهنگ قرآنی پس از بررسی آیین‌نامه‌ پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی در استان‌ها و شهرستان‌ها تصویب کرد که امور مربوط با مصوبات این شورا در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها از طریق شورای فرهنگ عمومی انجام شود.

جعفری ادامه داد: بنابراین از این پس مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی به روسای شورای فرهنگ عمومی استان‌ها نیز ابلاغ می‌شود.

وی افزود: دستگاه‌ها و تشکل‌های مؤثر در امور قرآنی استان و شهرستان که عضو شورای فرهنگ عمومی نیستند، درهنگام طرح مسائل قرآنی در جلسات این شورا دعوت می‌شوند.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: این دستگاه‌ها و تشکل‌ها از سوی رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی به رؤسای شورای فرهنگ عمومی معرفی می‌شوند.

جعفری با اشاره به حضور حداکثری اعضا در این جلسات، تصریح کرد: به منظور پیشبرد و اجرایی شدن اهداف، سیاست‌ها و راهبردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی در داخل و خارج از کشور و تحقق عزم ملی برای توسعه تمسک و اعتصام به قرآن در همه عرصه‌ها، شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی، که به اختصار شورای تخصصی نامیده می‌شود، زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات کمیته تخصصی، افزود: مهم‌ترین مصوبه آن این است که هر دستگاهی که طرح قرآنی داشته باشد برای اجرای آن طرح، یک مؤسسه قرآنی را معرفی کند.

مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه هر دستگاه پس از ارائه طرح در این شورا و تصویب آن اعتباراتی دریافت می‌کند، یادآور شد: لازم است نخبگان شناسایی و فعالیت‌های قرآنی حمایت شوند تا بتوانیم به اهداف خود دست یابیم و با ارائه طرح‌ها در این شورا امیدواریم این هدف محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان جنوبی فعالیت های قرآنی شورای توسعه فرهنگ قرآنی نخبگان قرآنی دستگاه های اجرایی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود

معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در بازدید از نخستین بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل اظهار داشت عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید حسن مرتضوی» معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در راس هیئتی از نخستین بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل بازدید کرد.

وی در بازدید از قسمت‌های مختلف نمایشگاه اظهار داشت هر چه انس با قرآن بیشتر باشد، ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی نیز در جامعه کاهش می‌یابد.

معاون سفارت ایران در کابل گفت عمل به قرآن کریم می‌تواند در جوامع اسلامی بیش از پیش اتحاد ایجاد کند.

مرتضوی ابراز امیدواری کرد که نمایشگاه‌های پر برکت قرآن کریم در افغانستان ادامه یابد.

نخستین بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم با همکاری وزارت اطلاعات و فرهنگ، دفتر نخست وزیری، وزارت اقوام و قبایل همچنین بنیاد پیامبر اعظم و شهرداری کابل برای نخستین بار در افغانستان برگزار شده است.

این نمایشگاه چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با شعار جامعه افغانستانی و تربیت قرآنی در قصر دارالامان دایر شده است و شامل 25 غرفه کتاب، آثار قرآنی، کتابت قرآن کریم و مسائل مرتبط می‌باشد.

مقامات سفارت جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، امارات و برخی کشورها همچنین فرهیختگان و شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی مختلف در مراسم گشایش این نمایشگاه قرآنی حضور داشتند.

میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابلگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی