Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@00:29:33 GMT

تولید سه هزار پژو 301 در سال جاری

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۲۱۱۵

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو گفت: اکنون قالب های قطعات خودروی پژو ۳۰۱ در حال ساخت است و مطابق برنامه ای که خودروساز برای قطعه سازان تعریف کرده تا پیش از پایان امسال سه هزار دستگاه از آن تولید و تجاری می شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا، «مازیار بیگلو» در خصوص پروژه تولید پژو ۳۰۱، افزود: عمده مشکل قطعه سازان در این خودرو، قطعات الکترونیکی است و در این زمینه با سازندگانی که خوشنام و با سابقه بوده و توانایی داخلی سازی بالاتری داشته‌اند، وارد همکاری شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام صنفی یادآور شد: بزرگترین مشکل فراروی قطعه سازان پرداخت نشدن هفت هزار میلیارد تومان (یا همان ۸۴۴ میلیون یورو) وعده داده شده از سوی بانک مرکزی است. این مساله به ویژه در مورد پژو ۳۰۱ که خودرویی سرمایه بر است و باید قالب‌ها، خطوط و دستگاه‌های آن ساخته شود و ۳۰۰ قطعه ساز درگیر آن هستند، مشکلات بیشتری ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: «کم لطفی» بانک مرکزی سبب شده تا علاوه بر ایجاد مشکل در تولیدات جاری قطعه سازان، تولید پژو ۳۰۱ نیز با مشکل مواجه شود.
بیگلو ادامه داد: گروه خودروسازی سایپا نیز پروژه مشابهی را تعریف کرده و اگر نقدینگی مورد نیاز آنها تأمین نشود، همه پروژه‌های جاری و پروژه جدیدشان با مشکل مواجه خواهد شد.
اشاره بی گلو به تولید رُهام، محصول شرکت خودروسازی سایپا است که با موتور، طراحی ملی و پلتفرم داخلی توسط طراحان و مهندسان ایرانی ساخته شده است.

وی تاکید کرد: ادامه این شرایط، کاهش تولید قطعه سازان و خودروسازان و بیکاری بیش از ۵۰۰ هزار نفر را در صنعت قطعه سازی به دنبال خواهد داشت و مسببان این وضعیت باید عواقب آن را بپذیرند.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو در خصوص پژو ۳۰۱ و داخلی سازی آن گفت: خودروی پژو ۳۰۱ نخستین بار برای بازار چین طراحی و تولید شده بود و با ملاحظاتی که در زمینه خودکفایی در تولید و داخلی سازی این محصول انجام شد، تلاش کردیم تا ضمن حفظ کیفیت تولید، عملکرد این خودرو نیز ارتقا یابد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل استفاده از قطعات تولید داخل به جای قطعات سی. کی. دی (قطعات منفصله)، تولید این خودرو با هزینه‌های پایین‌تری نسبت به برنامه ریزی اولیه انجام خواهد شد.

با اجرای برجام مقرر بود خودرو پژو ۳۰۱ به عنوان دومین محصول شرکت مشترک ایران خودرو و پژو با ساخت داخل بالای ۵۰ درصد تولید شود، اما با خروج پژو از کشورمان پس از تحریم‌ها قرار است این خودرو بدون حضور پژو و با توانمندی قطعه سازان و صاحبان دانش فنی ایرانی و همچنین مواد اولیه داخلی تولید می‌شود.

مشارکت صنایع نظامی‌در تولید پژو ۳۰۱
بی گلو ادامه داد: صنایع نظامی و دفاعی نیز در ساخت قطعات با فناوری بالا این خودرو مشارکت خواهند داشت.
وی در خصوص قطعه حساس یی. سی. یو (ECU یا همان کامپیوتر) این محصول گفت: بخش نرم افزاری این قطعات در داخل کشور تولید می‌شود که از کیفیت خوبی نیز برخوردار است، اما برخی قطعات الکترونیکی استاندارد بخش سخت افزاری آن باید از خارج وارد شود.

بیگلو خاطرنشان کرد: تاکنون دستیابی به خودکفایی و عمق داخلی سازی ۸۰ درصدی در این خودرو محقق شده و اگر برخی زیرساخت‌های مربوط به صنایع مادر آماده شود، درصد خودکفایی در ساخت این محصول بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه امروز ایران خودرو و سایپا جزو خودکفاترین شرکت‌های خودروسازی جهان هستند، افزود: در جهان شاهدیم حتی بزرگترین شرکت‌های خودروسازی بخش عمده قطعات خود را در سایر کشورها تولید می‌کنند و باید «ژست خودکفایی» را کنار بزنیم.

بیگلو ادامه داد: در تولید پژو ۳۰۱ فقط برخی قطعات از جمله ورق استیل و پلی آمید که در ایران تولید نشده و بعضی قطعات استاندارد مثل بلبرینگ‌ها و قطعات الکترونیکی خاص که به دلیل تیراژ پایین شأن اقتصادی نیستند، از خارج وارد می‌شوند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: پژو 301 صدای ایران ایران صدا ایران صدا ایرانصدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و 2 صندلی مدیریتی از 5 صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی عسگری نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در برنامه بهارستان دوازدهم گفت: چند دانشجو که شرکت دانش بنیان تاسیس کرده بودند به من مراجعه کردند که برای کارشان ۳ هکتار زمین می‌خواهند، ولی طی سه سال نتواستند بگیرند؛ در همین شرایط نفری داریم که به اصحاب قدرت و ثروت وصل است و ظرف چند ماه ۱۰ هزار هکتار زمین گرفته است.

وی افزود: یک شاخه از جمهوری اسلامی، جمهوری سیاسی بود که محقق شد، ولی جمهوری اقتصادی که همان مشارکت مردم در اقتصاد است به کجا رسید؟

عسگری اظهار داشت: وقتی جمهوری اقتصادی محقق نشود مردم احساس می‌کنند سهمی در اقتصاد ندارند و حقوق‌بگیر و کارمند و کارگر هستند. بیش از ۶۵ میلیون نفر در کشور اجیر هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: هم مردم و هم دولت از وضعیت خودرو در کشور ناراضی هستند و هم خودروساز‌ها و همیشه می‌نالند.

عسگری اظهار داشت: واردات خودرو به خاطر اختلاف بین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه با وزارت صمت، قطره چکانی انجام می‌شود.

وی افزود: در مباحث اقتصادی در دولت باید یک حرف زده شود و وحدت رویه و وحدت فرماندهی وجود داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عسگری اظهار داشت: در بحبوحه جنگ رفتند شرکت کروز تاسیس کردند بعد از آن شرکت‌های اقماری بوجود آورده و قطعه سازان خرد را نابود کردند.

وی افزود: شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و ۲ صندلی مدیریتی از ۵ صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

عسگری اظهار داشت: الان هم سهام خرد و شناور را می‌خرند هم سهام‌های درشت. صندلی سوم را که بگیرند کل ایران خودرو دست یک شرکت قطعه ساز می‌افتد.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یک طرف میز قطعه ساز است طرف دیگر میز خودروساز؛ هر دو یکی هستند و قطعه را سه برابر قیمت می‌فروشند و انحصار می‌کنند و بقیه قطعه سازان خرد نابود می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • قانون حمایت از مستأجران جور شد
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی