Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به قاضی سراج نوشت: این حجم گسترده از تخلفات ساختمانی نشانگر فساد ریشه دار در مدیریت شهرداری‌های سراسر کشور است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ جنبش عدالتخواه دانشجویی طی نامه‌ای به رئیس سازمان بازرسی کل کشور نکاتی را در خصوص پیگیری ساخت و ساز های غیر مجاز را یادآوری  کرد و خواستار بررسی تخلفات ساختمانی و مجوز های غیر قانونی ساختمانی شد   متن نامه به شرح زیر است:   رئیس سازمان بازرسی کل کشور
جناب آقای سراج
همانگونه که می‌دانید بی توجهی به مقررات شهرسازی و ضرورت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست، زمینه ساز آسیب‌های گسترده در جریان سیل اخیر به بخش‌های زیادی از کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
متاسفانه در طول دهه ها، مقررات شهرسازی در روند توسعه کشور مورد بی اعتنایی واقع شده و حتی آشکارا ابزار کسب درآمد برای شهرداری‌ها بوده اند.   انحراف از مقررات شهرسازی به دو صورت بروز و ظهور داشته است. اول در مرحله صدور پروانه برخلاف طرح‌های جامع و تفصیلی که به شکل تراکم فروشی می‌باشد و دوم پس از صدور پروانه در قالب تخلفات ساختمانی و اخذ جریمه در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ به جای صدور حکم تخریب.   جنبش عدالتخواه با نگاه آسیب شناسانه و حل مساله در موضوع روند حاکم بر رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ ورود کرده و با بررسی دقیق اخبار منتشر شده در رسانه‌ها بخصوص در منطقه لواسان، تحلیل کارشناسی خود را در نامه‌ای خطاب به رئیس محترم دیوان عدالت اداری منتشر کرد که مورد استقبال ایشان قرار گرفت. ایشان در پاسخ خود به نامه جنبش عدالتخواه اعلام کردند که صد‌ها هزار حکم قطعی تخریب از کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ در سراسر کشور وجود دارد که هنوز اجراء نشده اند. این در حالی است که چندین برابر این میزان احکام جریمه وجود دارد که به دلیل رسیدگی‌های صوری و غیرقانونی در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ صادر شده اند.   این حجم گسترده از تخلفات ساختمانی نشانگر فساد ریشه دار در مدیریت شهرداری‌های سراسر کشور است چرا که در صورت انجام تکالیف قانونی از سوی شهرداران اساسا تخلفی نمی‌تواند صورت بگیرد که در پی آن پرونده‌ای برای رسیدگی به آن در کمیسیون ماده ۱۰۰ تشکیل شود.   حال سوال اینجاست که سازمان بازرسی کل کشور که بر اساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی برای نظارت بر اجرای صحیح قوانین تشکیل شده در این میانه چه می‌کند؟ آیا تابحال هیچ شهرداری به خاطر خودداری از انجام وظیفه نظارتی خود بر ساخت و ساز، تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات شده است؟ آیا تابحال هیچ یک از اعضای کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ به دلیل صدور احکام غیرقانونی و تبانی با مالکین متخلف تعقیب و مجازات شده اند؟ چرا شهردارانی که از اجرای احکام کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ استنکاف می‌کنند مورد مواخذه قرار نمی‌گیرند؟ اکنون دو پرونده ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه لواسان در معرض قضاوت افکار عمومی قرار گرفته است. اول ساخت و ساز غیرمجاز دختر آقای نعمت زاده وزیر سابق و دوم ساخت و ساز غیرمجاز داماد آقای شمخانی دبیر شورایعالی امنیت ملی. جالب اینکه داماد آقای شمخانی در مصاحبه رسمی با رسانه‌ها اعلام کرده اند که هزار متر مربع غیرقانونی ساخته اند. جالب‌تر اینکه بنای احداثی ایشان در حریم کیفی رودخانه تامین کننده آب شرب تهران واقع شده که ساخت و ساز در آن طبق مصوبه شورایعالی امنیت ملی ممنوع است.   انتظار می‌رود سازمان بازرسی به جای ادامه سکوت در برابر این حجم از تخلفات، وارد عمل شده و شما شخصا تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در مورد ویلای دختر آقای نعمت زاده و داماد آقای شمخانی را پیگیری نموده و نتیجه را به افکار عمومی گزارش دهید.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنبش عدالتخواه دانشجویی قاضی سراج مطالبه گری سازمان بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: امسال نرم افزار سامانه اجاره بها به صورت برخط فعال شده و همه مشاوران معاملات املاک در این شهر موظف به نصب آن هستند، با این نرم افزار امکان رصد فعالیتهایشان به طور کامل فراهم شده است.
محسن صیادی افزود: پارسال سامانه اجاره بها به صورت آفلاین بود و این موضوع قدری رصد فعالیت مشاوران املاک را دشوار می‌کرد، اما از ابتدای سال همه مشاوران املاک موظف شده اند این نرم افزار را نصب و براساس آن اقدام کنند، در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.

وی گفت: در پی گشت‌های مشترک و تشدید بازرسی‌ها در حوزه مشاوران معاملات املاک مشهد در هفته پایانی فروردین ماه، از ۳۴۶ مورد بازرسی، ۲۲ فرم تعزیری برای متخلفان این صنف تنظیم و چهار واحد نیز پلمب شده است.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد افزود: ۱۱ هزار و ۶۷۵ واحد مشاور معاملات املاک معتبر در مشهد وجود دارد، سال گذشته نزدیک به چهار هزار واحد مشاور املاک بدون پروانه کسب در این شهر شناسایی و به آنها اخطار داده شد.

صیادی گفت: هزار و ۹۵۴ واحد مشاور املاک جدید هم در مشهد مجوز کسب گرفتند.

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در شهرستان مشهد
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • فرهنگ عبور صحیح از خیابان