Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های تهران با اشاره به لزوم توجه به اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: کارگروه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر استان تهران راه‌اندازی می‌شود. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، عبدالله مرتضوی امروز در جلسه ساماندهی اشتغال ایثارگران با اشاره به لزوم کمک به رونق تولید اظهار داشت: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به رونق تولید نامگذاری شده باید همه مسئولان جهت رونق بخشیدن به تولید و فعال کردن واحدهای تولیدی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رونق تولید علاوه بر فعال کردن چرخه اقتصاد کشور به اشتغال‌زایی منجر می‌شود که در این راستا باید برای اشتغال‌زایی فرزندان شاهد و ایثارگر نیز تلاش کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های تهران ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران طبق قانون ششم توسعه مشوق‌ها و تسهیلات ویژه‌ای را برای واحدهای تولیدی قائل است که سعی می‌شود از این ظرفیت‌ها برای رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی استان تهران استفاده شود تا هم وضعیت این واحدها ارتقا پیدا کند و هم زمینه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر فراهم شود.

کسر خدمت فرزندان ایثارگران و جانبازان به مناسبت دهه فجرکسرخدمت فرزندان ایثارگران کلید خورد/ خدمت 300 هزار سرباز کسر می‌شوداستخدام فرزندان ایثارگر در شهرستان سلسله مغفول مانده است

مرتضوی با اشاره به لزوم معرفی مشوق‌ها، معافیت‌ها و تسهیلات بنیاد شهید به واحدهای تولیدی عنوان کرد: معرفی مشوق‌ها و تسهیلات بنیاد شهید باید به شکل عملیاتی و میدانی به واحدهای تولیدی معرفی شود که برای تحقق این امر کارگروه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر با محوریت رونق بخشیدن به فعالیت واحدهای تولیدی استان تهران تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌