Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدضیاء هاشمی امروز دوشنبه در شورای هماهنگی امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در سالن کنفرانس خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد، گفت: «همه باید مراقبت کنیم که شئونات و ارزش معنوی این حوزه تنزل پیدا نکند.»
وی افزود: ما وظیفه داریم جایگاه ایثارگران و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه تقویت کنیم و در این زمینه همه باید احساس تکلیف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل ایرنا با این حال از برخی رفتارهای شعاری و ایجاد برخی توقعات مادی در حوزه ایثارگری انتقاد کرد و آن را از موانع جدی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست.
وی گفت: «برخی مواقع به عنوان مدیر، توقعی ایجاد می‌کنیم، شعاری می‌دهیم یا برنامه‌هایی اعلام می‌کنیم که در نهایت تبدیل به یک فضای مادی گرایی یا بروکراتیک در جامعه می‌شود و این کار با آرمان‌هایی که در این حوزه داریم، سازگار نیست.»
هاشمی که خود یک جانباز جنگ تحمیلی و جزو خانواده ایثارگران است، افزود: باید بدون ادعا، شعار و فضا سازی عجیب و غریب و پیچیده، کارهایی را که شایسته ایثارگران است، انجام دهیم.
مدیرعامل ایرنا گفت: گاهی تبلیغات یا کارهایی به نام ایثارگران انجام می‌شود که نه تنها هیچ سنخیتی با منزلت و شئونات ایثارگری ندارد، چه بسا اثر ضدتبلیغی هم داشته باشد.

وی افزود: گاهی احساس می‌شود ایثارگران و فرهنگ ایثار را به عنوان شعاری برای منافع خودمان و راهی برای ارتقا در نظام اداری تبدیل کرده‌ایم. این کار ظلم به ایثارگران است و به منزلت آنها در جامعه آسیب می‌زند.

مدیرعامل ایرنا اظهار داشت: به عنوان یک مدیر، معتقدم هرکاری که ما انجام دهیم وظیفه و ادای دین ما نسبت به ایثارگران را کامل نمی‌کند و ما با ید به عنوان یک افتخار کار خودمان را در این زمینه ادامه می‌دهیم.

وی همچنین از ایرنا به عنوان سازمانی یاد کرد که به دلیل حضور و جایگاه خاص در دوران دفاع مقدس از جمله سازمان‌های دارای سهم زیاد ایثارگری است.

هاشمی توضیح داد: این سازمان با اینکه کمتر از یک هزار نفر عضو دارد، در حال حاضر ۱۷۳ ایثارگر دارد و بیش از ۹ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
مدیرعامل ایرنا در این زمینه از پیشنهاد برخی اعضای شورای ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نقش آفرینی ایرنا در حوزه جریان سازی رسانه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استقبال کرد.

وی گفت: ایرنا ظرفیت‌های خوبی در این زمینه دارد و می‌تواند در این زمینه بسیار تاثیرگذار باشد و از میلیون‌ها عکس فاخر و ارزشمند که از دوران دفاع مقدس در ایرنا وجود دارد به شایستگی بهره برداری نماید.

هاشمی تصریح کرد: ما معتقدیم یادگاران دفاع مقدس و جلوه‌ها و تجلی‌های ایثار، برای ما یک فرصت هستند و باید فرهنگ ایثارگری و قدرشناسی را ترویج کنیم.

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه ۱۱۴ نفر از ایثارگران در تهران و ۵۹ نفر در شهرستان‌ها حضور دارند، تصریح کرد: ۹ شهید، ۱۷ فرزند شهید، چهار نفر آزاده، ۳۶ نفر جانباز، ۵۷ نفر رزمنده و ۳۹ نفر از خانواده شهدا و جانبازان در ایرنا فعالیت دارند. این آمار برای ما خیلی معنادار است و وظیفه ما را مضاعف می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از مطالب ما در ایرنا و روزنامه ایران همواره در حوزه پایداری و دفاع مقدس است و با طراحی سایت جدید حوزه ایثار و شهادت به شکل جدید ومناسبی طراحی شده است.
شورای هماهنگی امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه با حضور محمدرضا سوقندی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران و مشاوران سازمان‌های تابعه این وزارت خانه در سالن کنفرانس سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند