Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چند سران ریاض و ابوظبی انکار کنند، اما درگیری متحدان این دو در جنوب یمن از جمله استان شبوه، حکایت از وخامت اختلافات طرفین در پنجمین سال جنگ یمن دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یمن در پنجمین سال جنگ ائتلاف سعودی اماراتی علیه خود، شاهد اختلافات بیشتر ریاض و ابوظبی است.

پس از آنکه با عقب‌نشینی نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی (انصارالله) از شهر‌های جنوبی و قرار گرفتن کنترل چهار پنج استان جنوبی یمن، اندک اندک اختلافات عربستان و امارات آغاز شد و این اختلافات در درگیری نیرو‌های متحد امارات با نیرو‌های دولت «عبدربه منصور هادی» که مورد حمایت ریاض است، آشکار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدیدترین مورد درگیری‌های دو طرف، روز دوشنبه (۲۳ ژوئن، دوم تیرماه) منابع محلی در شهر «عتق» مرکز استان شبوه اعلام کردند، نیرو‌های مورد حمایت امارات به فرودگاه این شهر حمله کرده‌اند و درگیری‌های شدیدی میان نیرو‌های مذکور و نیرو‌های دولت مستعفی آغاز شده است.

وبگاه خبری «الخبر الیمنی» گزارش کرد که نیرو‌های موسوم به «النخبه الشبوانیه» [نیرو‌های ویژه شبوه] مورد حمایت امارات بر ورودی‌های شهر عتق در مرکز استان شبوه مسلط شده‌اند. در پی این درگیری‌ها حداقل پنج نفر از نظامیان دولت مستعفی یمن و یک نیروی امنیتی از النخبة الشبوانیة زخمی شدند.

در کشاکش این اختلاف، آنچه «شورای انتقالی جنوب» نامیده می‌شود، و مورد حمایت امارات است، از روز گذشته هواداران خود را به تجمع در استان شبوه فراخوانده است؛ طبق گزارش وبگاه خبری «اخبار الیوم»، این فراخوان «اعلام جنگ علیه دولت هادی» توصیف شده است.

این شورا از هواداران خود خواسته امروز در شهر عتق (مرکز استان شبوه) تجمع کنند و با این کار حمایت خود را از نیرو‌های «النخبة الشبوانیة» نشان بدهند. این شورا به دنبال تأیید مردمی برای اقدامات نظامی این نیرو‌ها علیه دولت عبد ربه منصور هادی است که مورد حمایت عربستان سعودی است. اختلافات نیرو‌های متحد امارات و عربستان تا جایی بالا گرفته که شورای انتقالی جنوبی، نیرو‌های هادی را «نیرو‌های تروریسم و اشغالگر شمالی» توصیف کرده است.

طبق سایت اطلاع‌رسانی شورا، در بیانیه و فراخوانی که شورای انتقالی جنوب منتشر کرده، خود را به «آزادسازی صحرای حضرموت، بیحان و میکراس» متعهد دانسته است تا اینکه جنوب یمن قوای خود را بازیابد و مستقل شود.

منابع خبری و تحلیلگران امور یمن، اختلافات اخیر میان نیرو‌های متحد ریاض و ابوظبی در جنوب یمن را، کودتای امارات علیه عربستان توصیف کرده‌اند. تحرکات اخیر نیرو‌های متحد امارات علیه نیرو‌های دولت مستعفی یمن به ریاست هادی، در چند استان جنوبی، در راستای کودتای ابوظبی علیه دولت هادی تعبیر شده که هدفش جدا کردن جنوب یمن و حمایت از آن تحت عنوان «استقلال جنوب» است که عملا به معنای تجزیه یمن خواهد بود.

در مقابل فراخوان متحدان امارات، متحدان ریاض نیز بیانیه هشدار آمیز دادند. طبق گزارش وبگاه خبری «المشاهد» یمن، سرتیپ احمد مساعد حسین عضو گروه موسوم به «الهیئة الشعبیة» درباره فراخوان‌ها تحریک‌آمیز برای «تجمع و کوبیدن بر طبل فتنه در مرکز استان شبوه در شهر عتق» هشدار داد.

سرتیپ حسین در این خصوص اعلام کرده، آنانکه دعوت به تجمع برای تأیید یک طرف علیه طرفی دیگر می‌کنند، فتنه‌گر و خصم مردم شبوه و مخالف ثبات و امنیت آن هستند و مسئولیت ناامنی بر عهده آنان است و تجمع‌کنندگان بازداشت خواهند شد.

این مقام نظامی یمنی نزدیک به دولت مستعفی یمن، درباره هرگونه درگیری نظامی هشدار داده و خواستار تشکیل کمیته‌ای بی‌طرف برای روشن شدن حقایق و پایان دادن به دو دستگی‌ها در شبوه شده است.

شورای انتقالی کیست؟

شورای انتقالی جنوب که خواستار جدایی جنوب یمن از شمال یمن است، یازدهم ماه می‌سال ۲۰۱۷ (اردیبهشت ۱۳۹۶) در شهر عدن، جنوبی‌ترین شهر یمن و دومین شهر بزرگ این کشور اعلام موجودیت کرد.

این شورا با حضور شماری از سیاسیون و مسئولان قبیله‌ای و نظامیان شهر عدن به همراه «عبدروس الزبیدی» استاندار وقت عدن که تصاویرشان به همراه پرچم «جمهوری یمن جنوبی» زنده از تلویزیون محلی پخش شد، اعلام موجودیت کرد.

طبق گزارش «بی. بی. سی عربی»، ریاست این شورا را «هیئت رئیسه شورای انتقالی جنوبی» بر عهده دارد. الزبیدی در آن روز اعلام کرد که این شورا ۲۶ عضو دارد که پنج نفرشان استانداران پنج استان جنوبی یمن و دو نفر از وزرای دولت (مستعفی) یمن هستند و این هفت نفر مسئولیت مدیریت و نمایندگی استان‌های جنوبی را بر عهده دارند.

هر چند این شورا در ماده دو اساسنامه یا بیانیه موجودیت خود از «ادامه شراکت جنوب با ائتلاف عربی در مقابله با توسعه نفوذ ایران در منطقه و شراکت با جامعه بین‌الملل در جنگ علیه تروریسم» سخن گفته بود، اما این شورا با مخالفت منصور هادی و دولت او روبه‌رو شد و در بیانیه‌ای که پس از بیانیه شورای انتقالی، در ریاض از طرف دولت هادی منتشر شد، بر «رد قاطع» این شورا تأکید شد.

اختلافات عربستان و امارات از بدو تشکیل این شورا در سال ۲۰۱۷ آغاز شده و تاکنون ادامه یافته و به درگیری‌های نظامی در استان شبوه و عدن رسیده است. عدن از دیگر شهر‌های جنوبی یمن است که نیرو‌های متحد امارات این روز‌ها در آن بشدت فعال شده اند. هفته جاری، یکی از فرماندهان نظامی دولت مستعفی یمن اعلام کرد، امارات طرحی دارد تا با حمایت از جدایی‌طلبان، بر یمن مسلط شود.

«مهران قباطی» فرمانده تیپ زرهی چهارم گارد ریاست جمهوری دولت مستعفی یمن در فایل صوتی فاش شده می‌گوید؛ در پی بسیج نیرو‌های موسوم به شورای انتقالی جنوب یمن برای تسلط بر این شهر ساحلی، اوضاع در عدن بد است.

یک هفته قبل، سه‌شنبه هجدهم ژوئن، «ژرالد وایرشتاین» سفیر سابق آمریکا در یمن، در رأس هیأتی از کارشناسان آمریکایی، با «عیدروس قاسم الزبیدی» رئیس شورای انتقالی دیدار کرد.

برخی ناظران سیاسی این دیدار را حمایت از شورا می‌دانند که رویکرد جدایی‌طلبانه از یمن دارد. این هیأت شامل هجده پژوهشگر و کارشناسان از اندیشکده‌های مهم و راهبردی مختلف در آمریکا بوده است که الزبیدی در این دیدار از حضور این هیأت آمریکایی بشدت ابراز خرسندی و ابراز امیدواری می‌کند که این دیدار، باب دیدار‌های بیشتر و در سطوح عالی‌تر را باز کند.

الزبیدی در این دیدار با رویکرد جدایی‌طلبانه این شورا تأکید و از هیأت آمریکایی خواست که «پیام شورا و مردم جنوب یمن را به مردم آمریکا و سران آن برسانند تا حق مردم جنوب یمن در بازپس‌گیری کشورشان با مرز‌های ۲۱ می ۱۹۹۰ را درک کنند».

به نظر می‌رسد آنچه در جنوب یمن در جریان است، از یک سو قربانی شدن منافع مردم جنوب یمن میان ابوظبی و ریاض است و از سویی دیگر تجزیه شدن یمن که در نهایت به سود آمریکا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنگ یمن بحران یمن انصارالله ارتش یمن امارات عربستان اختلاف امارات و عربستان جنایت جنگی عربستان جنایت جنگی امارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

تابناک _ رئیس جمهور تاکید کرد: وعده‌های خود را از یاد نمی‌بریم این دولت بنا دارد که صادق الوعد باشد، به همه مسئولان اعلام کرده ام که مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد و در این زمینه اقداماتی را هم انجام داده ایم.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در جمع مردم جنوب غرب تهران با اشاره به ساخت دو میلیون‌و ۴۰۰ هزار مسکن تصریح کرد: اگر سالی یک‌میلیون مسکن در ادوار قبل ایجاد می‌شد امروز با مشکل مسکن در استان ها مواجه نبودیم ولی این اتفاق رقم نخورد.طبق قانون و نیاز کشور اگر یک میلیون مسکن در سال ایجاد شود، نیاز ها در این زمینه برطرف می‌شود.

رئیس جمهور بیان کرد: میزان اراضی که در دولت سیزدهم به محدوده شهری در سراسر کشور متصل کردیم با گذشته قابل قیاس نیست.دومیلیون‌و ۴۰۰ هزار مسکن در حال ساخت است و شبانه روز وزارتخانه ها و دستگاه ها در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

دولت از هدفگذاری ایجاد اشتغال به هیچ وجه عقب نیست

رییس جمهور خاطر نشان کرد: رفع تنش آبی ۱۰ هزار روستا از ضرورت‌هایی است که آغاز شده و نیمی از میزانی که هدف گذاری شده انجام شده است.در تهران خاموشی‌های زیادی داشتیم و در مجموع ۲۲ هزار مگاوات کسری و ناترازی برق داشتیم امروز در خدمت شما خانواده معظم و معزز شهیدان این منطقه عرض می‌کنم که با تولید برق ۸۰۰۰ مگاوات ناترازی رفع شده است و مابقی نیز به سرعت در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: از مشکلات این منطقه و بسیاری از مناطق و جوانان تهران، مشهد و سایر نقاط کشور بیکاری بود در برنامه‌ریزی دولت اعلام کردیم که هر سال باید یک میلیون شغل ایجاد شود اگر پیش از این ایجاد می‌شد در حال حاضر با این مشکل مواجه نبودیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه از وعده ایجاد اشتغال به هیچ عنوان عقب نیستیم، اظهار کرد: در بسیاری از استان‌ها آمار بیکاری کاهش جدی را نشان می‌دهد و بعضاً به ۵ درصد رسیده است.حتماً می‌توان با اتکا به داشته‌های کشور کاری کرد که خانواده‌های عزیز ما دغدغه بیکاری فرزندان خود را نداشته باشند.

هرآنچه به نفع مردم باشد انجام می‌دهیم

رئیس جمهور در جمع مردم جنوب غرب تهران بیان کرد:اینطور نیست که ندانم در زندگی‌مردم چه می‌گذرد قبل از اینکه به جمع شما بیایم برای حل مسائل تشکیل جلسه دادیم و مسائل بهداشتی که از موضوعات این منطقه است برایش زمان‌بندی شد تا مشکلات مرتفع شود. بافت فرسوده از دیگر نکاتی بود که مطرح شد و باید بسته تشویقی در این زمینه قرار داد.

وی گفت:دولت از کنارچاله ها نمی‌گذرد مگر اینکه برای آنها چاره اندیشی کند. هرآنچه به نفع مردم باشد انجام میدهیم.

همانطور که وعده دادیم، مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم

رئیس‌جمهور بیان کرد:بنای بنده طلبه خدمتگزار صداقت با مردم است آنچه را تشخیص می‌دهیم اگر در جایی به هر دلیلی نشد، در کنار کارهای انجام شده، آن را نیز به مردم اعلام خواهیم کرد.

رییسی تاکید کرد: ما وعده‌های خود را از یاد نمی‌بریم این دولت بنا دارد که صادق الوعد باشد، بدانید و آگاه باشید که به همه مسئولان اعلام کرده‌ام، نه فقط اعلام بلکه اقدام کرده‌ام که مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد.بدانید در این دولت همانطور که بارها اعلام کردیم در تمام استان‌ها در تمام شوراهای اداری، ما مخالف هرگونه رابطه ناسالم، تبعیض، پارتی‌بازی و رشوه در تمام ادارات و سازمان‌های کشور هستیم.

بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد

رئیسی بیان کرد: موسسات بانکی که اضافه برداشت از بانک‌دارند موجب تورم‌می شوند، در سال گذشته سه موسسه متخلف را بدلیل رعایت نکردن مقررات منحل کردیم. بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند حتما منحل خواهند شد.

وی تاکید کرد: تمام توان دولت این است که با استفاده از ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد نسبت به وضعیت اقتصادی اقداماتی انجام دهد تا شرایط اقتصادی برای زندگی مردم بهبود بخشیده شود.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: نمی خواهم به گذشته نگاه کنم که چه کردند و نمی خواهم بگویم دولت چه چیزی را تحویل گرفت چون این روش را در این جمع باصفای شما مردم نمی پسندم که بگویم اما در جلسات کارشناسی ممکن است بگوییم که چه وضعیتی تحویل شد و ما کجا بودیم.شهریور ۱۴۰۰ که دولت آغاز شد با کسری بودجه مواجه بودیم یکی از نگرانی های مردم تورم است که نگرانی درستی است و باید تورم را کاهشی کنیم.

وی تصریح کرد: با کمک مردم و فعالان اقتصادی در حال حاضر تورم کاهشی شده اما بدانیم عامل تورم چیست؟ چون برخی موارد معلول است و باید علت را بررسی کرد و از بین برد.یکی از علت های تورم کسری بودجه است به این معنا که دولت بیش از توان و درآمد، هزینه داشته باشد و هزینه بر دولت بار کنیم که فشار آن بر مردم می آید.

رییس جمهور گفت:دولت سیزدهم تلاش کرد اولا کسری بودجه باقی مانده از دولت قبل که قریب به ۴۸۰ هزار میلیارد تومان را بتواند به نحوی پشت سر بگذارد که روی زندگی مردم فشار نیاید.تنها راه آن افزایش تولید بود که با ایجاد درآمد، مسأله را حل کنیم وگرنه اگر قرار بود از بانک مرکزی استقراض شود یا پول چاپ کنیم، باز هم فشار نهایی بر مردم تحمیل می شد.نتیجه این شد که ۱۴۰۰ را پشت سر گذاشتیم و کسری بودجه با تولید و ایجاد درآمد حل شد.در ۱۴۰۱ تلاش شد که منابع و مصارف ما همخوانی داشه باشد که کار جدیدی بود.

وی خطاب به نمایندگان بیان کرد: بارها از دوستان مجلس خواسته ایم که به لایحه بودجه ای که به مجلس داده می شود، هزینه جدید افزوده نشود و هزینه ها را کاهش دهند نه افزایش.اول باید به منابع‌مان نگاه کنیم چه چه میزان پول داریم بعد به مصارف‌مان بنگریم که چه قدر هزینه داریم.همیشه قرارمان این بود که در لایحه بودجه ای که ما تنظیم می کنیم کسری بودجه که به بیان رهبر انقلاب ام الخبائث است و مشکلات را ایجاد می کند، نباشد.

بنای ما تعامل با کشورهایی است که می خواهند با جمهوری اسلامی روابط سالم و سازنده داشته باشند

رئیس جمهور گفت:بنای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مقاومت و ایستادگی در برابر همه دشمنان است.به مردم پاکستان به نمایندگی از شما مردم گفتم که پیام ما به دشمنان ایستادگی ‌ومقاومت است.همچنین پیام‌ما برای دوستانمان همبستگی و پیوند اخوت است، بارها اعلام‌کردیم هرکس در دنیا دست به طرف ما دراز کند با محبت دستای اورا میفشاریم و بنای ما تعامل و همکاری با همه کشورهایی است که می خواهند با جمهوری اسلامی روابط سالم و سازنده داشته باشند.

رفتار با دانشجویان چهره واقعی آمریکا را به جهان نشان داد

رئیسی افزود:غزه تابلویی در جلوی چشم‌جهان ترسیم کرده که در آن نورانیت، ایستادگی و مقاومت و جانفشانی در راه خدا به تصویر کشید همچنین کودک‌کشی ونسل کشی وجنایت علیه بشریت هم در غزه به نمایش گذاشته شد. اینها جنایتکاران در تاریخ و بزرگترین ناقضان حقوق انسان هستند.

وی گفت: مگر تا دیروز نمی‌گفتند به دانش و دانشگاه احترام میگذاریم دیدیم که چگونه پلیس به مراکز دانشگاهی حمله کرد و دانشجویانی که از غزه و فلسطین حمایت کردند را مورد آزار و اذیت قرار دادند. رفتار با دانشجویان چهره واقعی آمریکا را به جهان نشان داد.

 

دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

رئیس جمهور با حضور در بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران و استماع مشکلات اولویت‌دار این منطقه در زمینه‌های درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جلسه پیگیری موضوعات ویژه، دستوراتی را برای رفع هر چه سریع‌تر این مشکلات صادر کرد.

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در راستای سفرهای استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز۱ طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت رفع شود.

مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضاهای آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه ۳ تا ۵ مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود.

رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکارهای قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • اختلافات ملکی در تالش منجر به قتل شد
  • دستگیری قاتل به بهانه اختلافات ملکی در تالش
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • دستگیری زن قاتل در اردبیل در کمتر از ۲۴ ساعت
  • زن قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد