Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اصغر آهنی‌ها» در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به رکود اقتصادی حاکم بر اقتصاد که از وجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی برخواسته و حوزه تولید را مستقیم نشانه رفته است، گفت: به سبب وجود تحریم‌ها و تاثیر آنها بر بالا رفتن هزینه‌های تولید و کمبود مواد اولیه، میزان تولید کاشی و سرامیک از ۷۰۰ میلیون مترمربع به ۳۵۰ میلیون متر مربع رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاثیر تحریم‌های یکجانبه آمریکا که ناقض تعهدات پیشین دولت این کشور در حوزه بین‌الملل است، گفت: هم‌اکنون تولید کاشی و سرامیک کشور به ۵۵ درصد ظرفیت خود رسیده است. از این رو باید با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود این صنعت و سایر صنایع وابسته به صادرات را نجات دهیم.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کاشی و سرامیک تزئینی کشور با بیان اینکه تمامی امکانات و زیرساخت‌ها برای توسعه صادرات در این حوزه وجود دارد و عذر و بهانه‌‌ای قبول نیست، گفت: همزمان با رفع انسداد مسیرهای صادارتی باید تامین مواد اولیه را سرعت بدهیم. کشورهایی همچون ترکیه و... حاضر هستند در ازای واردت نفت از ایران، به کشورمان کالا صادر کنند. ترکیه برای این کار اعلام آمادگی و تاکید کرده است که می‌خواهد ساز و کاری مانند «اینستکس» اروپایی‌ها ایجاد کند.

آهنی‌ها افزود: مواد اولیه قلب صنعت است و این قلب به خاطر تحریم‌ها در حال ایستادن است. از این رو باید هرچه سریعتر اکسیژن مورد نیاز  برای تپیدن را تامین کرد.   

سخت‌ترین دوره تحریم‌ها در تمام تاریخ

این عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان با بیان اینکه تحریم تجربه تازه‌ای نیست اما این دور از تحریم‌های ظالمانه آمریکا، سخت‌ترین دوره تحریم‌ها در تمام تاریخ است، گفت: رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد که ملت ایران برایش زانو بزنند اما این یک خیال باطل است. مردم ایران برای کسی که کمر به نابوی‌شان بسته زانو نمی‌زنند و تا آخرین لحظه مقابل آن می‌ایستند.

با این حال وی می‌گوید: برای دو به شک بودن و استراتژی واحد نداشتن مقابل تحریم‌ها، زمان نداریم و مردم هم این شیوه مسئولان را نمی‌پسندند و در شرایطی که توپ‌های جنگ اقتصادی به سمت‌شان نشانه گرفته شده است، کوتاهی‌ها و سست کاری‌ها را نخواهند بخشید.

این عضو کارفرمایی شورای عالی کار با تاکید بر اینکه آمریکا بیش از هر زمانی بر تنبیه افرادی که با ایران تبادلات تجاری و همکاری‌های مشترک دارند؛ متمرکز شده است، گفت:  این نحوه متمرکز شدن تحریم‌ها، به شدت صنایع کوچک و متوسط  را متضرر می‌کند آنهم در شرایطی که ۹۰ درصد از اشتغال موجود در این حوزه‌ها و حوزه خدمات متمرکز شده است.

وی افزود: این بخش‌ها در مقابل تحریم‌ها تاب‌آوری بالایی ندارند و اگر سیاست درستی در پیش گرفته نشود، انبوهی کارگر بیکار می‌شوند.

نشانه‌گیری مقام معظم رهبری دقیق و حساب شده است

آهنی‌ها با بیان اینکه از این جهت مقام معظم رهبری برای کلیه دستگاه‌ها تکلیف کرده‌اند که باید بر رونق تولید متمرکز شوند، گفت: رهبری نیک دریافته‌اند که دشمن بر از میان بردن مشاغل و بیکار نمودن جوانان متمرکز شده است و چه بسا به این زودی‌ها از سیاست خود کناره‌گیری نکند. در نتیجه ایشان تکلیف و تاکید کرده‌اند که تمام مسئولان باید به عنوان سرباز در جنگ اقتصادی شرکت کنند.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کاشی و سرامیک تزئینی کشور، افزود: از نظر ایشان هیچ کوتاهی در شرایط جنگی قابل پذیرش نیست. به همین خاطر تاکید کرده‌اند که مسئولان باید در برابر دشمن آرایش جنگی داشته باشند.

این عضو کارفرمایی شورای عالی کار، تصریح کرد: منطق هم حکم کند که مسئولان امر احساس کنند در شرایط جنگی به سر می‌برند و  به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در موضع قوانین و اجرا دقت عمل و سرعت بالا داشته باشند. به هر روی به خاطر تحریم‌ها و البته ناهماهنگی در مواضع شاهد مشکلات عدیده‌ای هستیم اما می‌توانیم با حرکت جهادی، مشکلات را از پیش پای خود برداریم.  

وی افزود: ما می‌توانیم از این فشار سنگین دشمن عبور کنیم و عبور هم خواهیم کرد. در همین راستا کارفرمایان و کارگران دست به دست هم خواهند داد تا وظایف خود را در جنگ اقتصادی انجام دهند اما این کافی نیست و نیازمند حضور قوی‌تر و جدی‌تر قوای سه گانه با تمرکز بر رفع موانع تولید و صادرات هستیم.

این فعال صنفی کارفرمایان با بیان اینکه در همین حال باید کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را با ارز مرجع وارد کرد تا آنها نیازهای خود را برطرف کنند، گفت: در شرایط تحریم‌های ظالمانه تخصیص ارز مرجع برای ترخیص خودرو یا واردات قهوه جوش خودرو، بیل، زین اسب و... باید متوقف شود و آن را صرفا به صورت هدفمند برای تامین کالاهای اساسی اختصاص داد.

وی افزود: متاسفانه از ارز مرجع برای واردات کالاهای اساسی سوءاستفاده شد و حالا به چند برابر قیمت آنها را به مردم می‌فروشند! این یعنی پشت گوش انداختن فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد جنگ اقتصادی؛ گناهی نابخشودنی که مردم پس از عبور از این وضعیت از آن نمی‌گذرند. به هر صورت باید ریشه دلالی و فساد را بخشکانیم و بیشتر به فکر مردم باشیم. اینگونه با هزینه‌های کمتری از این شرایط حساس عبور می‌کنیم.

در اجلاس سازمان جهانی کار در مورد تحریم‌‌ها هشدار دادیم

این عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان در پاسخ به این پرسش‌ها که کانون عالی کارفرمایان به منظور مقابله با تحریم‌های آمریکا از چه ساز و کارهای در حوزه بین‌الملل بهره برده است و اینکه آیا از نهادهای بین‌المللی درخواست کمک کرده است و در مورد عواقب تحریم‌ها در حوزه روابط کار و تاثیرات حقوق بشری آن به این نهادها هشدار داده است، گفت: کانون عالی کارفرمایان  و نهادهای کارفرمایی از جمله اتاق بازرگانی در مورد تاثیرات تحریم‌ها بر حوزه روابط کار اقداماتی را انجام داده و برنامه‌هایی نیز در دست دارد.

وی افزود: در این خصوص در اجلاس سازمان جهانی کار به سازمان جهانی کار هشدار دادیم اما واقعیت این است که سازمان‌های بین‌المللی و سازمان ملل تحت تاثیر قدرت‌های بزرگ و قلدرمابی‌های آنها قرار گرفته‌اند. در خصوص این قلدرمابی‌ها بارها و بارها هشدار داده‌ایم و از نهادهای بین‌المللی خواسته‌ایم که تمرکز بیشتری بر اعمال یکجانبه آمریکا بگذارند.

این عضو کارگری شورای عالی کار افزود: متاسفانه سازمان ملل، نهادی نبوده است که بتواند برای جوامع تحت ستم کاری انجام دهد. این نهادها هم در خدمت اهداف و پیاده‌سازی برنامه‌های قدرت‌های بزرگ هستند. همانطور که گفتم با این وجود هرگاه تریبونی در این نهادها در اختیار داشتیم در خصوص اعمال مخرب آمریکا افشاگری کرده‌ایم. دولت هم اقدامات لازم را انجام داده است.

آهنی‌ها در پایان تصریح کرد: یکدستی و هماهنگی مواضع مسئولان بسیار مهم است و باید برای مقابله با تحریم‌ها حتی در حوزه تبلیغات برنامه داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان ملل سازمان جهانی کار ورشکستگی صنایع جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران تاثیر تحریم ها بر اقتصاد و تولید آرایش جنگی صنعت کاشی و سرامیک کانون عالی کارفرمایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی آجودان‌زاده» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در حوزه سلامت و بهداشت شاهد برخی مشکلات هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد. مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی تبریز، سلامت مردم این شهر و شهرهای اطراف را به خطر انداخته است و باید استفاده از این سوخت متوقف شود. آلودگی هوا در کشور به ویژه تبریز از معضلات جامعه بوده و استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه‌های حرارتی از دلایل اصلی بروز این آلودگی است.

هدف نظام جمهوری اسلامی و خواست ملی، تأمین و حفظ سلامت مردم است و در این راستا باید مازوت سوزی در منطقه متوقف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بهداشت و درمان

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آرزوی دیرینه مردم این منطقه تشکیل شرکت مس آذربایجان همانند شرکت مس سرچشمه است. جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی استان ضروری است. تشکیل این شرکت و ایجاد کارخانجات فرآوری مواد معدنی در این استان برای ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی منطقه و اشتغالزایی برای بیش از ۲ هزار نفر افراد جویای کار استان ضروری است.

آذربایجان شرقی، استان صنعتی بوده و با برخورداری از صنایع مادرتخصصی مانند ماشین سازی، تراکتورسازی، ایدم، پیستون سازی و بلبرینگ سازی، مزیت‌ها و قابلیت‌های زیادی در این حوزه دارد.

بر اساس نظر اندیشمندان اقتصادی توسعه صنعت کشاورزی زیربنای توسعه اقتصادی است و باید به بخش کشاورزی در کشور توجه بیشتری شود.در بخش کشاورزی با مشکلات اساسی مواجه هستیم، در صورت تصویب طرح ارائه شده از سوی صندوق توسعه بخش کشاورزی برای تهیه نهاده‌های دامی باکیفیت بالا و قیمت پایین و توزیع آنها بدون استفاده از رانت و ابزارهای فسادانگیز در بین کشاورزان، بخشی از مشکلات کشاورزان و دامداران حل می‌شود.

آذربایجان شرقی دارای صنایع مختلفی در زمینه‌های کفش، چرم، فرش و صنایع مادرتخصصی است و با توجه به وجود ۲۰۰ معدن در این استان، می‌توان با دعوت از سرمایه گذاران در جهت اشتغالزایی، حمایت از تولید و صادرات و توسعه اقتصادی استان قدم‌های اساسی برداشت.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

وجود مجلس شیشه‌ای و شفافیت آرا مهمتر از تقسیم بندی حزبی است چراکه موجب می‌شود تا مردم بدانند که نمایندگان آنها در مجلس به چه طرح‌ها و مصوباتی رأی مثبت یا منفی داده‌اند. ایجاد مجلس قوی و پاسخگو نیازمند حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی است و امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات حضور پرشور و پرتعدادی داشته باشند.

کد خبر 6091799

دیگر خبرها

  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا نشانه بیداری جهانی است
  • خیزش دانشگاهیان اروپا و آمریکا نشانه بیداری اسلامی است
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا