Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه مسکوت ماندن کنوانسیون‌های مرتبط با FATF در مجمع تشخیص اقدام درستی بود گفت: تمدید تعلیق ایران از لیست سیاه FATF نتیجه ایستادگی مسئولان انقلابی است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پورابراهیمی، با اشاره به تمدید تعلیق ایران از لیست سیاه FATF، گفت:پرونده FATF تجربه‌ای مشابه پرونده هسته‌ای، سند ۲۰۳۰و پرونده‌های حقوق بشر ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا هر جا احساس کند می‌تواند با رویکرد قلدرمآبانه حرف بزند تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد و از ادبیات ترور، کودتا و ظلم برای دستیابی به اهداف خود استفاده می‌کند.

نماینده مردم کرمان در مجلس تاکید کرد: در ادبیات جدید جبهه استکبار علیه ایران غرب با نگاه و پوسته علمی و کارشناسی و منطقی، مسئله‌ای را که در باطن فتنه و حیله علیه جمهوری اسلامی ایران است را در مجامع بین المللی مطرح می‌کند. اگر رفتار جمهوری اسلامی ایران در این حوزه مبتنی بر نگاه حرفه‌ای نباشد خروجی این برخورد منجر به ضعف جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.

در پرونده FATF ادبیات دشمن سیاسی بود

پورابراهیمی با بیان اینکه هر جا ادبیات ما در مقابل دشمن، علمی و تخصصی و مبتنی بر مبانی انقلاب اسلامی و در نتیجه مقاومت و پایداری بود، ما نتیجه گرفتیم، اظهار داشت: هر جا بر این اساس حرکت نکردیم دشمن سوءاستفاده و علیه نظام حرکت کرده است.

وی اضافه کرد: در پرونده FATF ادبیات دشمن از ابتدا این بود که یک موضوع سیاسی با پوسته‌ای علمی و منطقی تحت عنوان شفافیت اطلاعات اقتصادی، مبارزه با پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم را در قالب FATF برای جمهوری اسلامی ایران طراحی کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: در نگاه اول، وقتی این موضوع تبیین می‌شود همه با آن موافق هستند کما اینکه ما سال‌ها قبل از ایجاد کنوانسیون FATF، قانون مبارزه با پولشویی را تدوین و تصویب کردیم و در ایران قوانینی مبتنی بر شفافیت اطلاعات اقتصادی به تصویب رسیده بود.

پورابراهیمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی می‌توانست بر اساس نگاه دینی و اعتقادی و همچنین شرایط اقتصادی و منطقی نسبت به این موضوع اقدام کند، اما جریان FATF یک موضوع منطقی و علمی نبود؛ در واقع جبهه استکبار تلاش داشت از یک ابزار منطقی علیه جمهوری اسلامی به روش غیرمنطقی استفاده کند؛ کلمه حقی که از آن استفاده باطل می‌کند.

وی می‌گوید: در خصوص FATF صحبت ما با طرف مقابل این بود، اگر قرار است شفافیت اطلاعات و مبارزه با پولشویی وجود داشته باشد باید برای همه اعضا وجود داشته باشد.

نماینده مردم کرمان در مجلس با بیان اینکه امروز کشور‌هایی در لیست FATF قرار دارند که عقبه تأمین مالی تروریسم هستند، گفت: عربستان تأمین مالی داعش در سوریه و عراق را بر عهده داشت، ردیابی پول‌های عربستان در عراق و سوریه کار ساده‌ای است.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل کنوانسیون‌های بین المللی هوشمندانه عمل کند، تاکید کرد: شفافیت اطلاعات مالی در کشور ما وجود دارد، اما بخش مورد توجه این کنوانسیون که هدف اصلی جبهه استکبار است این است که مصادیق تأمین مالی تروریسم باید توسط هیأتی بین المللی که در اختیار کشور‌های خاصی است تشخیص داده شود.

وی اضافه کرد: کدام آدم عاقلی تصمیم گیری در مورد مسائل اقتصادی خود را به دست کشور‌هایی می‌سپارد که همیشه علیه منافع ملت ایران عمل کرده اند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این مطلب «آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در ماجرای کنوانسیون‌های مربوط به FATF تلاش دارند با ادبیات سیاسی با جمهوری اسلامی رفتار کنند نه با ادبیات اقتصادی»، تصریح کرد: این ادبیات سیاسی تأمین کنندگان واقعی منابع مالی تروریسم را مستثنی می‌کند و با تعابیر متفاوت قصد مبارزه با انقلاب اسلامی را دارند.

کنوانسیون‌های مدنظر FATF ابزاری سیاسی علیه ملت ایران است

پور ابراهیمی گفت: عده‌ای معتقد بودند جمهوری اسلامی ایران مجبور به پذیرفتن این کنوانسیون است در غیر این صورت بانک‌های ایران تحریم خواهند شد. اما واقعیت این است که در صورت پیوستن بدون شرط به کنوانسیون‌های مدنظر FATF غرب و آمریکا به راحتی می‌تواند از این کنوانسیون به عنوان ابزار سیاسی استفاده کند و ما با دست خودمان محدودیت‌های زیادی را تأیید خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: رویکرد دوم این است که تلاش کنیم در خصوص این موضوع با طرف FATF و سازمان‌های بین الملل توافق کنیم و شروط قابل اجرایی را تعیین نمائیم. اگر بر این اساس بتوانیم کار را جلو ببریم می‌توان به این کنوانسیون پیوست.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در این پرونده فراز و نشیب‌هایی را تجربه کرد، یادآور شد: اولین اقدام غیرکارشناسی در خصوص این پرونده به دولت اول آقای روحانی و پذیرش این کنوانسیون توسط آقای طیب نیا بدون هماهنگی با مجلس برمی گردد. در آن زمان، مجلس را مقابل کار انجام شده انجام دادند.

اقدام مجمع تشخیص در مسکوت گذاشتن کنوانسیون‌های FATF درست بود

پورابراهیمی گفت: پس از فراز و نشیب‌های بسیار این لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و مجمع اعلام کرد باید فعالیت کارشناسی برای بررسی این کنوانسیون انجام دهد. به عبارت دیگر زمانی که ما در فاز دفاع از منافع ملی قرار گرفتیم به جای اینکه هول هولکی و سریع این کنوانسیون‌ها را به تصویب برسانیم، بررسی و تصویب آن را متوقف کردیم در نتیجه رویکرد دشمن نیز تغییر کرد. زمانی که دشمن مقاومت و ایستادگی مسئولان را دید مجبور شد تعلیق پی در پی ایران از لیست سیاه FATF را بپذیرد.

وی تاکید کرد: تعلیق پی در پی ایران از لیست سیاه FATF ناشی از مقاومت ایران در عدم پذیرش FATF است. دشمن متوجه شد نمی‌تواند هر اقدامی را علیه جمهوری اسلامی انجام دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در بحث برجام نیز پس از خروج آمریکا از برجام عده‌ای به دنبال مذاکره دوم بودند البته ما اجازه چنین کاری را ندادیم و بالاخره با یک سال تأخیر، شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد اگر ظرف ۶۰ روز اروپا اقدامات مورد نظر را انجام ندهد سطح اجرای برجام در کشور تغییر خواهد کرد.

پور ابراهیمی گفت: مقاومت و نگاه هوشمندانه جمهوری اسلامی در عدم پذیرش الگوی مورد نظر غرب در خصوص FATF موجب تغییر رویکرد اروپا شد.

وی تصریح کرد: باید با رویکرد باج خواهانه دشمن مقابله کنیم، اگر ادبیات جمهوری اسلامی ایران مقاومت در برابر ادبیات باج خواهانه دشمن باشد موفق خواهیم شد در غیر این صورت ما قطعاً پیروز نخواهیم شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه معتقدم امروز ما در بلک لیست FATF قرار داریم، اظهار داشت: وقتی هیچیک از کشور‌های دنیا اجازه همکاری با ایران را ندارد FATF می‌خواهد چه کاری انجام دهد.

پورابراهیمی می‌گوید: پذیرش FATF موجب گستاخی اروپایی و آمریکایی در برابر ایران خواهد شد. زمانی که ما صددرصد برجام را اجرا کردیم و آن‌ها اجرا نکردند چه تضمینی وجود دارد که زمانی ایران تمام تعهدات خود را در FATF انجام داد FATF به تعهدات خود عمل کند.

وی گفت: برجام نمونه عینی خلف وعده اروپا و آمریکاست، تجربه برجام نشان داد اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند و اگر ما همه تعهدات خود را اجرا کنیم اروپا و آمریکا امکان دارد هیچیک از تعهدات خود را اجرا نکند.

لزوم ایستادگی در مقابل باج خواهی‌های آمریکا / عدم‬ وادادگی عامل پیروزی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: چه تضمینی وجود دارد که اگر ایران همه اقدامات خود را انجام دهد از لیست سیاه FATF خارج خواهد شد، شخص وزیر امور خارجه در صحن علنی مجلس در پاسخ به این سوال اعلام کرده است ما هیچ تضمینی در خصوص اقدامات FATF نمی‌دهیم.

پور ابراهیمی گفت: راه مواجهه با باج خواهی دشمن اتخاذ روش‌های هوشمندانه و عدم وادادگی در مقابل دشمن است. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصویب FATF تصویب لوایح FATF تصویب CFT در مجلس شورای اسلامی تصویب CFT تصویب FATF در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران و اقلیم کردستان عراق دوستانه است

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت میزبان نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق و هیات همراه بود.

در این دیدار امیرعبداللهیان ضمن ابراز خرسندی از سفر نیچروان بارزانی به تهران، روابط میان ایران و اقلیم کردستان عراق را در حوزه رسمی و مردمی روابطی قدیمی، دوستانه و ناگسستنی توصیف کرد.

وزیر امور خارجه سفر آقای بارزانی به تهران را فرصتی مهمی در تقویت روابط ایران و اقلیم کردستان عراق به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری دانست و ابراز امیدواری کرد که روابط فیمابین از این پس با شتاب بیشتری به پیش رود.

امیرعبداللهیان همچنین ارتقاء نقش اقلیم در چارچوب قانون اساسی عراق را مورد اهتمام جدی جمهوری اسلامی ایران دانست و با اشاره به روابط برادرانه میان مقامات اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی ایران افزود: این روابط در خدمت مناسبات دوستانه و سازنده میان دو کشور ایران و عراق قرار دارد.

رئیس اقلیم کردستان عراق نیز در این دیدار با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران در تمامی تحولات تاریخی و مهم در کنار اقلیم کردستان و عراق بوده است، نقش جمهوری اسلامی ایران در روند تحولات عراق را تاریخی، سازنده و ماندگار دانست.

نیچروان بارزانی با تجلیل از نقش سردار سلیمانی در تقویت امنیت منطقه افزود: از آنجایی که از نظر ما امنیت ایران امنیت عراق و اقلیم کردستان است، خاک اقلیم هرگز نقطه تهدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.

وی با اشاره به توافق امنیتی و تشکیل کمیته مشترک امنیتی میان دو کشور ایران و عراق گفت: گام‌های مؤثری در اجرای این توافق برداشته شده و ما با جدیت تمام، اجرای کامل این توافق را دنبال خواهیم کرد.

بارزانی همچنین با اشاره به دیدار بسیار خوب خود با رهبر معظم انقلاب، این ملاقات را بسیار شیرین، مفید و راهگشا توصیف کرد و افزود: با توجه به صحبت های امروز مقام معظم رهبری و نیز مباحث مطرح شده در دیدار امروز با دکتر رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران، برای تحقق منافع مشترک در روابط دوجانبه از جمله در حوزه اقتصادی و تجاری حداکثر تلاش و همکاری را خواهیم داشت.

در پایان این دیدار امیرعبداللهیان از نقش اقلیم در استقبال و میزبانی از زائران امام حسین(ع) و عتبات عالیات به ویژه در ایام اربعین حسینی تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • رئیسی یک قانون جدید ابلاغ کرد
  • گروسی: پیشنهادی را به جمهوری اسلامی ایران برای اتخاذ گام‌های جدید ارائه دادم
  • روابط ایران و اقلیم کردستان عراق دوستانه است
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • ویسی به سیم آخر زد؛ اصلا 10 میلیارد جریمه کنید، در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم و این می‌شود عدالت؟!
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا