Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، حجت‌الاسلام حسن روحانی صبح امروز (سه شنبه) در جمع مدیران ارشد نظام سلامت، اظهار داشت: سامانه الکترونیک سلامت هزینه های مردم را کاهش می‌دهد و از مفاسد احتمالی در این حوزه جلوگیری کرد و سلامت مردم را بهتر تامین می‌کند.

رئیس‌جمهور گفت: سیستم‌های تشخیصی ما در حوزه سلامت ممکن است اثرات ناگواری در سلامت افراد بگذارد و وقتی یک موردی را بدون ضرورت تکرار می‌کنیم، سلامت فرد را در معرض خطر قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ممکن است یک بیمار روزی ۱۰ بار بخواهد «سی‌تی‌اسکن» کند اما دولت و بیمه تا کجا موظف هستند هزینه آن را بپردازند؟ آنجایی که اقدامات تشخیصی صرفاً براساس سلیقه است، بیمار باید هزینه‌اش را خودش پرداخت کند.

روحانی جهل و خرافات را یکی از معضلات بزرگ در جامعه دانست و گفت: در گذشته بسیاری در مقابله با روش‌های نوین پزشکی مقاومت می کردند، البته مقصود من این نیست که طب سنتی و ایرانی را کنار بگذاریم، طب سنتی نیز می تواند مفید باشد اما باید بر اساس اصول خاص خود و توسط دانش آموختگان این حوزه انجام شود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اصل موضوع بهداشت و درمان یک موضوع حاکمیتی است، اظهار کرد: بعضی بیماری‌های واگیردار کل جامعه را در معرض خطر قرار می‌دهد.

روحانی نحوه ارتباط پزشک با بیمار را بسیار مهم دانست و گفت: تماس پزشک و بیمار بسیار مهم است، زیرا همه آن مربوط به جسم نیست و بخشی از این مسائل میان پزشک و بیمار به مسائل روحی و روانی بر می گردد. اولین علامتی که در ارتباط با پزشک چهره و حال روحی و روانی افراد است، بسیار مهم است و در کشور مردم شاد و به آینده امیدوار باشند.

وی ادامه داد: دستگاه های تبلیغاتی، روزنامه ها و صدا و سیما باید به مردم امید بدهند و نباید در زندگی مردم مداخله کرد، باید در حد ضرورت در زندگی مردم مداخله کرد، مداخله در زندگی افردای به نوعی بر هم زدن آرامش و سلامت آنهاست.

رئیس جمهور گفت: مسئله آرامش مردم بسیار مهم است و این به معنای آن نیست که واقعیت‌ها را به آنها نگوییم. واقعاً در دولت یازدهم و دوازدهم کارهای بسیاری مهمی انجام شد. البته رسانه ها وظیفه دارند با صداقت این مطالب را انتقال دهند و همه باید تلاش کنیم واقعیت ها را به مردم بگوییم تا مردم نشاط پیدا کنند.

وی با بیان اینکه زمانی که به مردم گفته شود در زمینه سلامت این قدم ها برداشته شده است، آنها امیدوارتر می شوند گفت: کارهای بسیاری برای حوزه بهداشت و درمان انجام شده و رضایت مردمی را در پی داشته است. در گذشته حتی مردگان مردم را در بیمارستان‌ها گروگان نگاه می داشتند تا آنها ابتدا هزینه را پرداخت کند.
رئیس جمهور رسیدگی به مسائل بیماران و تسهیل شرایط را برای آنها یک وظیفه انسانی دانست و گفت: همه ما باید همدیگر را یاری و کمک کنیم و باید تلاش کرد تا آب و غذایی که به دست مردم می‌رسد و هوا و محیط زندگی آنها سلامت داشته باشد و در این مسیر تنها وزارت بهداشت مسئول نیست، سایر وزارتخانه ها و سازمان ها و حتی کشورهای دیگر باید در حوزه بهداشت با هم همکاری کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهبود شرایط محیط زیست در دولت های یازدهم و دوازدهم تصریح کرد: اقدامات بسیاری در حوزه کیفیت بنزین و احیای دریاچه ارومیه انجام شد که من در جایی گفتم احیای دریاچه ارومیه احیای زندگی ۱۴ میلیون نفر است. من بارها به آقای هاشمی وزیر بهداشت سابق گفتم که در طرح تحول سلامت پیش از هر چیزی حفظ کرامت عزت و شخصیت مردم از هر چیزی برای ما مهم‌تر است.

روحانی با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان در گذشته بیان کرد: در گذشته قبل از اینکه به بیماری مردم رسیدگی شود، به این توجه می‌شد که آیا می تواند هزینه درمان را بپردازد یا خیر. این امر زیبنده جامعه اسلامی نبود اما در طرح تحول سلامت اقدامات بسیار خوبی انجام شد و بسیاری از مشکلات کاهش یافت.
وی به اشاره به تحریم های آمریکا گفت: در دولت یازدهم تا دی ماه ۹۴ کشور تحریم بود و بعد از آن نیز با مسائل مشکلات قیمت‌نفت روبرو بودیم، این مشکلات موجب شد تا دولت با کاهش درآمد ارزی روبرو شد اما اقدامات دولت موجب شد مردم کاهش درآمد دولت را احساس نکنند.

رئیس جمهور با اشاره به توافق هسته ای گفت: با برجام گشایشی برای مردم شد اما عده‌ای نگذاشتند که این شیرینی برای مردم ملموس شود، شرکت‌های خارجی به ایران می‌آمدند اما برخی می‌گفتند چرا آمده‌اند، نمی‌آمدند، می‌گفتند چرا نیامده‌اند، قرارداد بسته می شد می‌گفتند خیانت شده، قرارداد به هم می خورد می گفتند خیانت است.

روحانی با اشاره به ساقط شدن پهپاد آمریکایی‌، اظهار کرد: کشف پهپاد خیلی آسان نیست چراکه اندازه این پهپادها کوچک است و بالای ۵۰ هزارپا پرواز می‌کنند.

وی افزود: اگر این پهپاد را با اس ۳۰۰ می‌زدیم خیلی مهم نبود ولی این پهپاد با یک سامانه کاملاً بومی که موشک و رادار آن ساخت ایران بود، منهدم شد. این خیلی کار بزرگی بود. ما دست آنهایی که در وزارت دفاع و سپاه پاسداران این صنعت داخلی را بوجود آوردند، می‌بوسیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما در سرنگونی این پهپاد نمی‌خواستیم آمریکا را تحقیر کنیم، ما به دنبال کار تحقیر کسی نیستیم ولی این اقدام باعث تقویت روحیه ملت ایران شد.

روحانی با بیان اینکه صبر ما راهبردی است و صبر با ترس تفاوت دارد، گفت: ما از آمریکا نمی‌ترسیم. نمونه‌اش این بود که وقتی متجاوز به فضای ما می‌آید در عرض چند دقیقه منهدم می‌شود.

وی با اشاره به تحریم رهبر انقلاب توسط دولت آمریکا گفت: رهبری ایران فقط متعلق به ایران نیست؛ این همه مردم در لبنان، افغانستان، عراق و پاکستان مقلد رهبر ایران هستند. یک آدمی وقیحانه عقلش را از دست داده و رهبری یک کشور را تحریم می‌کند برای اینکه آمریکا نیاید. یا اینکه گفته اموال رهبر ایران را تصاحب می‌کنیم؛ اموال ایشان یک حسینیه و یک خانه ساده است و مانند رهبران دیگر دنیا نیستند که اموالی را در بانک‌های خارجی داشته باشند.

ادامه دارد… کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره محور جلسه اخیر این حزب گفت: روز پنجشنبه اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه، واعظی، جنتی و نوبخت برگزار شد. در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد. یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم. استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی و اعتراضات خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

وی افزود: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد.

هروی همچنین تصریح کرد: دومین محور که در جلسه روز پنجشنبه حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، سیاست خارجی است. هنگامی که احساس می‌کنیم غرب و شرق همگی برای توسعه کشور مانع‌تراشی می‌کنند باید باهم به وحدت و تنش‌زدایی بپردازیم، در غیر این صورت نتیجه‌ای نخواهد داد. در سیاست خارجی اعتقاد بر این داریم که باید درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود، کما اینکه کشوری مانند عراق در همین روزهای اخیر با تولید بیش از ۴ میلیون بشکه نفت توانسته بسیاری از مشکلات اقتصادی خود را حل کند اما ما همچنان با بسته بودن و انزوای سیاسی در عرصه جهانی، دچار مشکلات اقتصادی هستیم.

برخورد خیابانی با حجاب بی‌تدبیری است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: سومین محور و شاید اصلی‌ترین بحثی که در اجلاسیه حزب اعتدال و توسعه مطرح شد، تحلیل وضع داخلی بود. ما همه جناح‌های سیاسی باید نشان بدهیم ایران عامل ثبات منطقه خاورمیانه است اما در این میان که در حال کشمکش اسرائیل و قدرت‌ها هستیم، جریحه‌دار کردن افکار عمومی خطا است، در حالی که کشورهای منطقه در حال توسعه و پیشرفت هستند، اینکه ما به مجادلات داخلی و تحریک جوانان مبادرت کنیم، کاملاً از روی بی‌تدبیری است. تشویش اذهان، ایجاد ناامیدی و رعب و وحشت بین نسل جوان، آن هم در خیابان‌ها و با حرکت‌هایی مانند برخورد با حجاب، منجر به ایجاد نا امیدی در کشور می‌شود که این نشانه بی‌تدبیری است.

هروی اظهار کرد: اما آنچه در مورد وضعیت داخلی وجود دارد این است که دولت سیزدهم به دست اندازی در بخش خصوصی رو آورده و به جای درآمدزایی به سمت کسب درآمدهای بیشتر از مردم می‌پردازد که این امر شایسته و بایسته مردمی که همه چیز خود را برای نظام دادند، نیست. به عبارت دیگر مشکل اول کشور حجاب نیست بلکه ایجا روح همدلی و امید و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی با اشاره به برخورد دولت با فساد ابراز کرد: نکته دیگر ارجحیت منافع ایدئولوژیک بر منافع ملی است. متاسفانه احساس می‌شود اقلیتی از نظام حاکمیت به دنبال این هستند که مباحث ایدئولوژیکی یا نگرش‌های افراطی مذهبی را بر منافع ملی ترجیح بدهند ، که این امر موجب شده اشکالات اساسی در نحوه برخورد با مردم مانند برخوردهای شکل بگیرد، که این رفتارها کاملاً از سر بی‌تدبیری است. نکته بعدی مربوط به ناکارآمدی مدیران دولت سیزدهم است که متاسفانه در همه اضلاع دولت مشاهده می‌شود، چنانچه شایسته‌سالاری رنگ باخته و نظام مسئولیت‌سپاری دچار خدشه شده است.

هروی همچنین افزود: نکته پایانی که همه اعضای حزب و دبیرکل بر آن تاکید داشتند، مربوط به فساد و تبعیضی است که در جامعه وجود دارد. امروز برخورد دوگانه در سطح جامعه انجام می‌شود و این برخورد منجر به دلسردی و ناامیدی مردم شده است. درحقیقت به نظر می‌رسد که با عاملان فساد مدارا می‌شود ، مماشات با مفسدان در سطوح مختلف و در مباحث اقتصادی و عقیدتی منجر به این امر شده که مردم دچار یاس دینی و ناامیدی شوند که متاسفانه این مورد برای بهبود شرایط کشور مناسب نیست.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این در حالی که با جوانان برخوردهای خیابانی تحت عنوان حجاب و برخورد با منتقدین، افرادی که در روزنامه‌ها سخن می‌گویند و شرایط سیاسی و آرای دولت را نقد می‌کنند، برخلاف آن چیزی است که باید انجام شود. لذا از این برخورد دوگانه که با عاملان فساد مماشات می‌شود اما با جوانانی که نقادی می‌کنند برخورد می‌شود، را حزب اعتدال و توسعه محکوم می‌کند و خواهان تدبیر نظام حاکمیت در قبال این قضیه است.

هروی در رابطه با برنامه حزب اعتدال و توسعه برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، یادآور شد: در این مورد در کل کشور تلاشی آغاز کردیم و امیدوارم بتوانیم در بین نامزدهایی که به مرحله دوم رسیدند افرادی که عضو نیروها و یا هواداران حزب اعتدال و توسعه هستند، کمک می‌کنیم که بتوانیم حداکثر نیروهای اعتدالی را در این مرحله از انتخابات در مجلس داشته باشیم. همچنین در مورد فراکسیون تلاش‌هایی را در مجلس آغاز کردیم و امیدواریم فراکسیون با تمایلات اعتدالی شکل بگیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899876

دیگر خبرها

  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت