Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استانها: وجود معتادین متجاهر در سطح شهرهای لرستان، موجب زشت شده چهره شهرها شده تا این امر موجب شود که دستگاههای لرستان و همچنین سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان برای جمع آوری، نگهداری، درمان و همچنین ایجاد اشتغال این معتادان پای کار بیایند.

ایجاد مرکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر

مجتبی بیرانوند رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به موضوع تکمیل اردوگاه جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر استان، اظهار داشت: در آبان ماه سال گذشته تفاهم نامه ای بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و بسیج مستضعفین در سطح کشور در راستای نگهداری، درمان و صیانت از چهار هزار معتاد متجاهر ۱۰ استان کشور منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه لرستان نیز یکی از این استان ها بوده است، عنوان کرد: به محض ابلاغ این تفاهم نامه به استان، از ابتدای دی ماه موضوع در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست استاندار مطرح شد و در ۱۶ دی ماه نیز جلسه ای در بهزیستی استان برای صدور مجوز اردوگاه جدید صادر شد.

از ابتدای اسفندماه سال گذشته کار بازسازی و تکمیل این اردوگاه در استان شروع شده است رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با تاکید بر اینکه با توجه با تفاهم نامه ای که بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و بسیج منعقد شده، از امکانات سپاه در این زمینه استفاده می شود، تصریح کرد: بخشی از اعتبار را نیز ستاد مبارزه با مواد مخدر تامین می کند، اما با توجه به بحث های اقتصادی اعتبار تخصیص یافته پاسخگوی هزینه ها نیست.

بیرانوند با اشاره به اینکه تلاش ما بر این بود که این اردوگاه را خارج از شهرستان خرم آباد ایجاد کنیم، افزود: ما مرکز ظرفیت جدید ۲۴۰ تختی در شهرک «بابا عباس» خرم آباد را داریم، در این راستا تلاش کردیم که در شهرستان بروجرد یا الیگودرز این اردوگاه را ایجاد کنیم، اما با توجه به اینکه باید از امکانات سپاه استفاده می کردیم، این نهاد امکانات لازم را در بروجرد و الیگودرز نداشت.

وی با بیان اینکه در نهایت مقرر شد که بخشی از مرکز آموزشی شهید بهشتی خرم آباد را برای ایجاد این اردوگاه اختصاص پیدا کند، گفت: از ابتدای اسفندماه کار بازسازی و تکمیل این اردوگاه در استان شروع شد.

ضرب الاجل یک ماهه استاندار برای تکمیل اردوگاه

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به اینکه لرستان از ۱۰ استانی که قرار بوده این اردوگاه را ایجاد کنند جلوتر است، عنوان کرد: اعتباری که ابلاغ شده هزینه شده اما هنوز این اردوگاه تکمیل نشده است، از طرف دیگر مشکلی که در مرکز ماده ۱۶ داریم این بوده که ظرفیت ۲۴۰ نفری دارد و از بازه زمانی ۱۳ اسفند تا پایان اردیبهشت اعلام شده که باید ۴۰۰ نفر معتاد دیگر را جمع آوری و نگهداری کنیم و در حال حاضر بیش از ۴۰۰ نفر در این مرکز در حال نگهداری هستند که جای سوزن انداختن نیست و در بحث کرامت انسانی، بهداشتی، تغذیه و… این معتادان مشکل داریم.

دستگاههای متولی در این رابطه کمک کنند تا بتوانیم این مرکز را تکمیل کنیم بیرانوند با بیان اینکه تلاش شد که با همکاری دادستان خرم آباد و جانشین فرماندهی انتظامی استان، بخشی از این افراد که بیش از هفت تا هشت ماه در مرکز ماده ۱۶ نگهداری شده اند را به نحوی ترخیص کنیم که تعداد این افراد بالای ۴۰۰ نفر بودند، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۴۰۰ نفر دیگر در این مرکز در حال نگهداری هستند.

وی با بیان اینکه در مرکز ماده ۱۶ تنها کار نگهداری از معتادان متجاهر را بر عهده دارد و کار صیانت و درمان را ندارد، افزود: در این راستا تلاش بر این بوده که اردوگاه جمع آوری، نگهداری و صیانت را در مرکز آموزشی شهید بهشتی ایجاد کنیم.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان با تاکید بر اینکه در این راستا دستگاههای متولی در این رابطه کمک کنند تا بتوانیم این مرکز را تکمیل کنیم، گفت: در آخرین جلسه ای که با ریاست استاندار لرستان نیز برگزار شد، دستور دادند که این کار، کار مشترکی بوده و ظرف یک ماه این مرکز به بهره برداری برسد.

تامین برق اردوگاه تا ۱۵ تیرماه

بیرانوند با تاکید بر اینکه اگر این ۴۰۰ نفر باز هم به سطح جامعه برگردند به کانون بحران تبدیل خواهند شد، افزود: در این راستا دستگاه‌ها مشارکت داشته باشند که این مرکز تکمیل شود، همچنین بخش دیگری از کار نیز به موضوع نگهداری معتادین برمی گردد که در حوزه معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی بوده وتلاش بر این بوده که ظرف هفته آینده کادر درمانی، تخت، لوازم مورد نیاز، کارشناسان مورد نیز و… را تعیین تکلیف کنیم.

در حال حاضر حدود ۷۰۰ معتاد متجاهر در استان وجود دارد وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۷۰۰ معتاد متجاهر در استان وجود دارد، عنوان کرد: تا کنون فقط توانسته ایم برای مدتی این معتادان را جمع آوری و نگهداری کنیم، اما در ظرفیت جدیدی که قرار است ایجاد شود کار درمان و ارائه آموزش و مهارت نیز انجام می شود.

فریدون خودنیا مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان نیز در این رابطه با تاکید بر اینکه برای تامین برق این اردوگاه اقدام به ایجاد یک پست هوایی برق خواهیم کرد، اظهار داشت: همچنین سرویس چراغ‌های معابر و ارتقای شبکه فشار برق را نیز انجام خواهیم داد.

وی، بیان داشت: همچنین برای تیر برق‌های موجود در اردوگاه نیز چراغ برق نصب خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه تا کنون پنج پایه فشار ضعیف برق در این اردوگاه نصب شده است، افزود: در نهایت نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومان برای تامین برق این اردوگاه هزینه خواهد شد.

خودنیا، تصریح کرد: ما تا ۱۵ تیرماه کار تامین برق اردوگاه را به اتمام خواهیم رساند.

ایجاد مرکز تلفن ثابت و تامین آب و گاز اردوگاه

علیزاده مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری های لرستان نیز از تامین ماشین آلات مورد نیاز برای تکمیل و احداث زیرساخت های لازم در این اردوگاه خبر داد.

وحید رشیدی شهردار خرم آباد، نیز از استفاده از ظرفیت پیمانکاران این نهاد برای ایجاد برخی زیرساخت ها در این اردوگاه خبر داد.

هومان محمودی مدیر عامل شرکت مخابرات منطقه لرستان نیز در این رابطه با بیان اینکه بستر فیبر نوری را برای ایجاد مرکز تلفن ثابت در این اردوگاه فراهم خواهیم کرد، اظهار داشت: این امر حداکثر تا پایان تیرماه عملیاتی خواهد شد.

حدود یک میلیارد تومان اعتبار برای تامین آب و ایجاد شبکه فاضلاب نیاز است علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان نیز در این رابطه با بیان اینکه پیش بینی و ایجاد مخزن ۵۰ متر مکعب، دستگاه کلر زن، ایجاد سه کیلومتر خط ۷۵ میلی متر، ایجاد ۴۰۰ متر خط ۱.۴ میلی متر و یک آبخوری نیازمند به ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار است، اظهار داشت: همچنین در بخش فاضلاب این اردوگاه نیز اعتبارتی لازم بوده و در مجموع حدود یک میلیارد تومان اعتبار برای این امر نیاز است.

وی، گفت: ما به زودی کار لوله گذاری و «کلر زن» را نیز تامین خواهیم کرد، مخزن ۵۰ متر مکعبی را نیز شرکت آب و فاضلاب شهری ایجاد کنند.

غلامرضا لطفعلیان مدیرعامل شرکت گاز لرستان نیز از تامین گاز این اردوگاه نگهداری معتادان خبر داد و اظهار داشت: در این منطقه شبکه گاز را داریم و در این رابطه مشکلی نداریم، مقرر شده که از نظر مهندسی این امر مورد بررسی قرار گیرد.

وی، بیان داشت: اگر بازرسی به لحاظ مالی و قرار دادی ایرادی نگیرد ما می توانیم این امر را عملیاتی کنیم.

ایجاد اردوگاه نگهداری معتادان، کار بزرگی است

احمد مرادپور معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در این رابطه با بیان اینکه همه ما وقتی یک معتاد را در سطح شهر مشاهده می کنیم، ناراحت می شویم، اظهار داشت: با وجود معتادان در شهرها، سطح فرهنگی و اجتماعی مردم آن استان آسیب جدی می بیند.

کار به صورت علمی قرار است عملیاتی شود وی با تاکید بر اینکه اگر این معتادان متجاهر در سطح شهرها آزاد شوند، تعدادشان بیشتر می شود، افزود: ایجاد این اردوگاه نگهداری معتادان، کار بزرگی است، چرا که کار به صورت علمی قرار است عملیاتی شود.

معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه ایجاد این اردوگاه موجب ایجاد اشتغال و جایگاه اجتماعی برای معتادان این مرکز می شود، عنوان کرد: در این راستا این کار با همکاری همه دستگاههای استان و سپاه باید عملیاتی شود چرا که این امر، یک کار مشترک همگانی است و می توان از ظرفیت خیرین نیز در این رابطه استفاده کرد.

مرادپور، تاکید کرد: این امر در واقع یک نوع سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در استان است و دستگاه‌ها نیز با همکاری لازم ظرف مدت زمان تعیین شده اقدام به تکمیل این اردوگاه کنند.

سپاه لرستان پای کار آمد

سرگرد بهزاد بازوند معاون اجتماعی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در این رابطه با بیان اینکه دغدغه سپاه استان این بوده که چهره شهر از وجود این معتادان تغییر پیدا کند، اظهار داشت: در این راستا سپاه برای کمک به دستگاههای متولی در این حوزه ورود پیدا کرده است.

دغدغه سپاه استان این بوده که چهره شهر از وجود این معتادان تغییر پیدا کند وی با اشاره به بازدید از اردوگاه نگهداری معتادان تبریز، عنوان کرد: در این اردوگاه زمینه درمان، اشتغال و صیانت از معتادان فراهم شده است و ما نیز می توانیم این امر را نیز در لرستان عملیاتی کنیم.

معاون اجتماعی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به اینکه اگر دستگاه‌ها کمک کنند ما نیز می توانیم این اردوگاه را در استان ایجاد کنیم، افزود: بر اساس آمار تعداد معتادین متجاهر استان حدود ۷۵۰ نفر هستند، اگر اعتباری در این زمینه هزینه شود در واقع سرمایه گذاری است چرا که ما می توانیم در این اردوگاه برای معتادین شغل ایجاد کنیم.

سرگرد بازوند، بیان داشت: ما در این اردوگاه هم در حوزه درمان و هم در حوزه صیانت کار خواهیم کرد.

کد خبر 4650516

منبع: مهر

کلیدواژه: معتاد متجاهر شورای مبارزه با مواد مخدر استانداری لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر امور شهری استانداری لرستان گفت: شهردار نمونه براساس دستورالعمل سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور در سه حوزه ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد انتخاب می‌شود.

عنایت میرزایی به تجلیل از شهرداران نمونه استان در آیین گرامی‌داشت شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره و اظهار کرد: انتخاب شهردار برتر بر اساس دستورالعمل ابلاغی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور و در سه حوزه ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد انتخاب می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به این دستورالعمل تعداد شهرداران انتخابی بیش از یک شهرداری خواهد بود.

مدیرکل دفتر شهری استاندار گفت: با توجه به این دستور عمل در لرستان از ۷شهرداری تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد