Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ از زمان آغاز جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین، آمریکا به دنبال یافتن راه‌هایی برای دوری از تعرفه‌های اعمال شده بر کالاهای وارداتی از چین بوده است. بر اساس گزارش ارائه شده توسط  Nikkei Asian Review در هفته گذشته، اپل قصد دارد 30 درصد از تولیدات خود در چین را خارج کرده و به یکی از دو کشور ویتنام یا هند منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل ذکر است که اپل تنها شرکتی نیست که به دنبال کاهش وابستگی خود به چین است. داده‌های ارائه شده در خصوص میزان واردات آمریکا از کشورهای ویتنام، تایوان و کره جنوبی حاکی از آن است که به ترتیب 38.4، 22.1 و 17.1 درصد، در فصل نخست سال 2019 در مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که میزان واردات از چین نسبت به سال گذشته 12.8 درصد نزول را تجربه کرده است. همچین، باید اشاره کرد که در میان بحبوحه جنگ تجاری میان آمریکا و چین، سود عایدی ویتنام کاملا مشهود است.

در ادامه، گفتنی است که با توجه به داده‌های ارائه شده توسط کمسیون تجارت بین‌المللی ایالات متحده، میزان واردات گوشی‌های همراه از ویتنام، در فصل نخست سال 2019 نسبت به سال گذشته، دو برابر شده، این در حالی است که میزان واردات کامپیوتر 79 درصد افزایش را تجربه کرده است. واردات کفش، منسوجات، مبلمان و ماهی که در گذشته از چین وارد می‌شد نیز، با افزایش تقاضای آمریکا برای واردات از ویتنام مواجه شده است.

جالب توجه است که افزایش واردات از ویتنام توسط ایالات متحده موجب قرار گرفتن این کشور آسیای جنوبی در زمره یکی از هشت شرکای واردتی ایالات متحده، در چهار ماه نخست سال 2019 شده است. ویتنام که در این دسته‌بندی در جایگاه دوازدهم قرار داشت، در سال جاری از کشورهای ایرلند، ایتالیا، هند و فرانسه پیشی گرفت.

در نمودار ارائه شده، 15 کشور از شرکای وارداتی ایالات متحده و مقایسه میزان تغییر واردات از این کشورها نسبت به سال گذشته را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد چین اقتصاد آمریکا جنگ تجاری جنگ تعرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مجلس سنای ایالات متحده اواخر روز سه شنبه به لایحه‌ای رأی داد که بر اساس آن مالک چینی این شرکت، بایت دنس، باید دارایی‌های برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را ظرف حدود 9 ماه واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

این اقدام که روز شنبه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، ناشی از نگرانی‌ها در مورد دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها است.اکنون این لایحه به موافقت رئیس جمهور آمریکا نیاز دارد و بایدن قبلا گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: سال‌ها به چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در آمریکا را کنترل کند.»

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و نخواهدگذاشت، استدلال کرده که این قانون ممنوعیتی است که حقوق آزادی بیان کاربران ایالات متحده را نقض می‌کند.

تیک‌تاک روز شنبه به کارکنان خود گفت: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا این قانون نقض آشکار حقوق 170 میلیون آمریکایی عضو تیک‌تاک تحت قانون متمم اول است. مجلس سنا با 79 رای موافق در مقابل 18 رای مخالف به این طرح رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • جهان عملا وارد جنگ جهانی سوم شده است