Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در مراسم روز ملی اصناف ضمن تبریک روز اصناف به این جامعه بزرگ، به نقش و جایگاه بازاریان و اصناف در همه تحولات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته دور تا به امروز، عنوان کرد: همراهی این قشر با نیروهای مصلح اجتماعی به خصوص علمای برجسته و انقلابی کاملا مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هر گاه جامعه به حضور و ایثار و از خود گذشتگی بازاریان نیاز داشته این قشر بدون هیچ گونه کوتاهی به یاری کشور شتافته است، افزود: بازاریان دعوت حضرت امام خمینی(ره) برای اعتصاب و اعتراض علیه استبداد و ظلم را لبیک گفته و در دوران دفاع مقدس نیز نه تنها در جبهه ها حضور داشتند و شهدای زیادی نیز به انقلاب تقدیم کرده اند، در پشت جبهه نیز به حمایت از رزمندگان و نظام جمهوری اسلامی می پرداختند.

رحیمی بیان کرد: مشارکت در فعالیت های اجتماعی از جمله ساخت مدرسه، مسجد و حسینیه و پرداختن وجوه شرعیه و شرکت در برگزاری مراسم مذهبی از دیگر نقش های اجتماعی بازاریان و اصناف در طول تاریخ کشور بوده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه امروز نیز وضعیتی بر کشور تحمیل شده که بازار می تواند نقش بی بدیلی در گذر از این شرایط ایفا کند، اظهار کرد: امروز وظیفه و نقش بازار این است که تاب آوری اقتصادی کشور را افزایش داده و دسیسه ها را با همراهی و مشارکت مردم و مسئولین خنثی کنند.

استاندار فارس تاکید کرد: بازاریان و اصناف با رعایت انصاف و عدالت همانند همیشه می توانند در ایفا این نقش موفق باشند.

رحیمی رعایت انصاف، عدالت، اخلاق، خوشرویی و تکریم مشتری را به عنوان ارزش های اعتقادی جامعه برشمرد و یاداور شد: یقینا رعایت این موارد سبب رونق بازار و شکوفایی آن خواهد شد.

استاندار فارس با بیان اینکه حاکمیت و دولتمردان در برابر بازریان و اصناف مسئولیت هایی دارد، ایجاد امنیت در جامعه، رعایت حقوق اصناف، تکریم اصناف، کاستن از التهاب بازار، حمایت در سایه قانون و تامین کالا به میزان مورد نیاز جهت عرضه را از جمله این انتظارات دانست و گفت: به رغم اینکه همه این موارد به نحو احسن رخ نداده اما تلاش های زیادی برای تحقق این انتظارات در حد توان انجام شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: از طرفی حاکمیت نیز انتظار دارد که بازار به نقش های تاریخی و آنچه مورد نیاز جامعه است جامه عمل بپوشاند.

وی ایجاد روحیه نشاط و امید در میان مردم، پرداخت مالیات به عنوان بخشی از درآمدهای دولت جهت اداره امور مملکت، ایفا نقش در اشتغال و کارآفرینی و پرداخت بیمه شاغلان را از جمله انتظارات حاکمیت و دولت از اصناف برشمرد.

رحیمی با اشاره به اهمیت نقش اصناف در اقتصاد کشور، عنوان کرد: مواردی همچون معرفی و ارائه کالای ملی که از سوی اصناف انجام می شود، اهداف و برنامه های مهمی از جمله شعار رونق تولید را محقق و از کاغذها به بازار و جامعه منتقل می کند.
انتهای پیام/م

مراسم بزرگداشت روز ملی اصناف در شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن

 به گزارش اتاق خبر به نقل از عرشه آنلاین :گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد مستاجران در کشور به یک‌سوم رسیده است. این در حالی‌ست که تورم بازار اجاره و مسکن هر روز در روند صعودی پیشروی می‌کند و این موضوع در آینده به بحرانی بزرگ دامن خواهد زد.

، آسیب‌های ناشی از تحریم‌های اقتصادی که علیه یک کشور شدت می‌گیرد، آثار خود را تنها در یک عرصه نشان نمی‌دهد. این تحریم‌ها در ایران نیز سالهاست در تار و پود اقتصاد تنیده‌ و سرنوشت تمام حوزه‌های آن را تحت تاثیر خود قرار داده است.

یکی از اصلی‌ترین این حوزه‌ها مسکن است که به‌ویژه از سال ۱۳۹۷، افزایش قیمت افسارگسیخته‌ای را تجربه کرده است. این تورم قیمتی نیز خود، عرصه مسکن را از چند بعد متفاوت تحت فشار گذاشته است، به‌گونه‌ای که در یکی از سیاه‌ترین دوره‌های خود به‌سر می‌برد.

اپیزود اول؛ تورم مسکن و ناامیدی مردم از صاحبخانه شدن

تورم صعودی مسکن طی سال‌های اخیر در حالی اتفاق افتاده که قدرت اقتصادی مردم، از آن، جا مانده است؛ در نتیجه مسکن برای تعداد زیادی از خانوارها در سراسر کشور تبدیل به رویایی دست‌نیافتنی شده است. به‌گونه‌ای که تعداد معاملات نسبت به ‌سال‌های گذشته افت چشمگیری را تجربه کرده است.

سیاست‌های انقباضی دولت در سال ۱۴۰۲ نیز به این موضوع دامن زده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی، تعداد معاملات از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ حدود ۷۵ درصد افت داشته است. کارشناسان می‌گویند ضربه‌ای که این رکود بر بدنه بازار مسکن وارد کرده، کاری‌تر از ضربه افزایش قیمت در سال‌های اخیر بوده است.

اپیزود دوم؛ رکود در معاملات مسکن و یاس سازندگان 

قیمت مصالح ساختمانی و افزایش هزینه‌های ساخت مسکن در سال‌های اخیر، حاشیه سود انبوه‌سازان را کاهش داده است. این موضوع در کنار نبود مشتری و کاهش قدرت اقتصادی مردم باعث شد انبوه‌سازان عطای ساخت و ساز را به لقای آن ببخشند و خود را از این صنعت کنار بکشند.

در نتیجه اکنون بازار مسکن، هم از سمت عرضه و هم از سمت تقاضا با مشکل مواجه است و از هر سو که به آن نگریسته شود جز سیاهی رنگی نیست!

اپیزود سوم؛ رشد تورم در بازار اجاره و نگرانی مستاجران

قیمت مسکن علاوه بر تاثیری که بر عرضه و تقاضا دارد به‌طور مستقیم بر بازار اجاره نیز موثر است. تورم در این دو بازار، موازی با یکدیگر حرکت می‌کند و هرگاه سرعت قطار رشد قیمت در بازار مسکن شدت بگیرد، بازار اجاره را نیز به‌دنبال خود خواهد کشید.

آماری که دنیای‌اقتصاد به تازگی منتشر کرده نشان می‌دهد، روند رشد اجاره‌‌بهای مسکن، هم در تهران و هم در کشور از «ورود بازار اجاره‌‌ به عصر جدید» حکایت می‌کند؛ سال گذشته هزینه اجاره‌‌نشین‌‌ها در کشور، نزدیک به ۴۰‌ درصد (۳۹.۶ درصد) نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرد و در تهران نیز تورم اجاره، نرخ ۵۲ را به ثبت رساند که هر دو نرخ، «رکورد رشد سالانه اجاره‌‌بها» در تاریخ ثبت آمارهای اجاره، محسوب می‌شود.

بر اساس آمارهای مورد اشاره، مشخصه اصلی این دوره از بازار اجاره مسکن که به صورت محسوس از اواخر دهه ۹۰ –به طور دقیق از سال ۹۹، یعنی دو سال پس ‌‌از شروع جهش قیمت مسکن- شکل گرفته، «پوست‌‌اندازی تورم اجاره» است.

در فاصله سال‌های ۱۳۹۷ تا پایان ۱۴۰۲، میانگین نرخ رشد سالانه اجاره‌‌بها در کشور سه برابر نرخ سال‌های ۹۰ تا پایان ۹۶ بوده است. در شهر تهران نیز همین شاخص یعنی میانگین تورم سالانه اجاره به ۴ برابر قبل رسید. این در حالی‌ست که با کوتاه شدن دست مردم از خرید خانه هر روز نیز به تعداد مستاجران در کشور افزوده می‌‌شود.

داده‌های مرکز آمار ایران نشان از آن دارد که از دهه ۳۰ خورشیدی نسبت مالکان مسکن به مستأجران به صورت مداوم در حال افزایش بوده است. این روند از دهه ۷۰ شیب نزولی گرفته و اجاره‌نشینی به سرعت رشد کرده است؛ تا آنجا که در حال حاضر نزدیک به یک‌سوم جمعیت کشور و بیشتر از نیمی از تهرانی‌ها مستأجر هستند.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در سال ۱۴۰۳ قیمت مسکن روندی صعودی را طی کند و در مقابل، تورم اجاره نیز مسیری افزایشی پیش رو داشته باشد. 

حالا باید دید در آینده چه بر سر قشری خواهد آمد که دیگر با شرایط فعلی توانی برای خرید مسکن ندارند و در مقابل اجاره یک خانه حداقلی نیز هر روز برای آنها سخت‌تر می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • رسالت معلمی دفاع از حق است