Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالی‌نژاد روز سه شنبه در کمیته بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان در استانداری خوزستان اظهار داشت: در قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده به غیر از مساله تخصیص اعتبارات و بودجه‌ای برای تعمیر و تجهیز زیرساخت‌ها، روند بازسازی‌ها نیز دنبال می‌شود به ویژه در خوزستان که تابستان آن با سایر نقاط کشور متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود اینکه کمبود اعتبارت وجود دارد اما همین اعتبارت موجود در استان خوزستان نیز به خوبی مدیریت شده است و مشکلات و مسائلی که در نشست‌های قبلی وجود داشته در این نشست برطرف شده است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با اشاره به حوزه‌های زیرساختی در شهرها و روستاها تاکید کرد: با توجه به اینکه شهرهای و روستاهای استان خوزستان در سیلاب‌های اخیر بیشترین خسارت را دیدند در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها توجه ویژه ای به شهرها و روستاهای استان خوزستان دارم.

وی افزود: در هفته‌های آینده قرارگاه بازسازی و نوسازی را با حضور وزیر کشور در خوزستان خواهیم داشت و همچنین به شهر و روستاهای استان به منظور تجهیز زیرساخت‌های روستایی و شهری اعتباری تخصیص خواهیم داد.

جمالی نژاد با اشاره به مصوبه‌های هیأت دولت در بحث سیل تصریح کرد: معیشت مردم، کشاورزی و باغات آن‌ها برای ما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و جزو اولویت‌های ما محسوب می‌شود، پس از آن نیز سرپناه مردم و مسکن بسیار برای ما مهم است.

وی گفت: دومین مصوبه هیأت وزیران که هفته گذشته در خصوص زیرساخت‌های شهری و روستایی تصویب شد و مبلغ خوبی برای راه شهر سازی، وزرات نیرو و سازمان شهرداری‌ها تخصیص داده شد که فکر می‌کنم بتواند تا حد زیادی مشکلات را رفع کند.

روند ثبت پرونده سیل زدگان کند است

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در این نشست با اشاره به وضعیت ثبت پرونده‌ها گفت: شتاب ثبت پرونده‌های سیل زدگان در سامانه سجاد بسیار پایین است که همین موضوع موجب ایجاد مشکلاتی شده است لذا ضرورت دارد در روند ثبت پرونده‌ها تسریع شود.

کیامرث حاجی زاده افزود: یکی از مشکلات قرارگاه در حوزه بانک‌ها بود که با پیگیری‌ها وافر قرارگاه و ارسال ابلاغیه به آنها در حال برطرف شدن است.

وی گفت: مصوب کردیم در شهرستان‌هایی که تعداد شعب بانک‌های عامل کم است افراد بیشتری مأمور شوند و در روند کارهای بانکی سیل زدگان سرعتی ایجاد شود.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان ادامه داد: میزان اعتباری که بانک‌ها دارند به اندازه پرونده‌ها نیست و برای همین این میزان اعتبار تنها ۷۰ درصد پرونده‌ها را پوشش می‌دهد.

وی بیان کرد: ۱۰ هزار بسته لوازم خانگی برای توزیع میان سیل زدگان در نظر گرفته شده که تاکنون به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر تحویل داده شده است.

حاجی زاده در خصوص وضعیت اراضی کشاورزی بیان کرد: عمده زمین‌ها کشاورزی آماده کشت هستند و اقدامات لازم برای تخلیه آب از هفت هزار مترمکعب اراضی باقی مانده در حال انجام است که به زودی به اتمام می‌رسد.

وی بیان کرد: با توجه به این اراضی زیادی زیر کشت برنج رفته است ما نگران زهاب های تولید شده هستیم که باید به این مساله توجه جدی صورت گیرد.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان ادامه داد: در مجموع روند اقدامات قرارگاه بازسازی و نوسازی شتاب خوبی گرفته است.

وی با اشاره به نارضایتی کشاورزان نسبت به کمکهای بلاعوضی که برای آنان در نظر گرفته شده است گفت: اعتبارات بلاعوض تخصیص داده شد ولی کشاورزان هنوز نقدینگی کافی ندارند و اکنون مشکل اصلی ما خسارت کشاورزی است چرا که مردم به دنبال دریافت خسارت خود هستند تا بتوانند کشت تابستان را آغاز کنند.

به گزارش ایرنا سیلاب فروردین امسال و سیل‌های آذر و بهمن ۱۳۹۷ خوزستان دست کم ۱۲۵ هزار میلیارد ریال به تأسیسات عمومی و زیربنایی، صنعتی، کشاورزی و مسکونی خسارت وارد کرد و بر زندگی ۴۰۰ هزار نفر در ۲۱ شهرستان این استان تاثیر گذاشت.

۷۱۶۴/‏۶۰۰۲

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۸۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز از واگذاری ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان اهوازی خبر داد. - اخبار استانها -

امیر صفی‌خانی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به 136 دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت 75 دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و 61 دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع 1955 دستگاه تاکسی اهواز 1700 دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (486 میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل 500 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

وی افزود: در اهواز از سال 1390 تا 1400، کمتر از 200 دستگاه تاکسی نوسازی شد که یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود و با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی 18 ماه اخیر بیش از 450 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها 100 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق ساحلی استان بوشهر تقویت شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد