Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@18:13:49 GMT

راه درمان درماتیت سبورئیک

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۲۳۱۶

متخصص پوست گفت: درماتیت سبورئیک در آقایان بیش از خانم‌ها شیوع دارد و در پوست‌های چرب و نوزادان بیشتر می‌شود. ناطقان: صادقی نیا متخصص پوست درباره بیماری درماتیت سبورئیک اظهار کرد: این اختلال یک مشکل التهابی پوستی شایع و غیر مسری است که بیشتر کف سر طرح را درگیر کرده و به تغییر رنگ و ایجاد ضایعات فلس مانند و خارش دار در این ناحیه منجر خواهد شد،‌ در این بین توجه به این نکته ضروری است که اگزما، پسوریازیس و واکنش‌های آلرژیک با درماتیت سبورئیک متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این اختلال علاوه بر سر ممکن است سایر نقاط چرب بدن مانند صورت را هم درگیر خود کند و در این بین می‌توان به کناره‌های بینی، پلک، ابرو، پشت گوش و در برخی موارد به قفسه سینه اشاره کرد.

صادقی نیا درباره علت بروز این بیماری گفت: علت اصلی این اختلال هنوز ناشناخته است اما عواملی مانند استرس، ژنتیک، هوای سرد و خشک، مالاسزیا، فعالیت غیرعادی سیستم ایمنی، برخی دارو‌ها، افسردگی و اعتیاد به الکل در ایجاد آن موثر خواهند بود.



وی گفت: درماتیت سبورئیک در آقایان بیش از خانم‌ها شیوع‌ دارد؛ همچنین پوست‌های چرب، نوزادان و بزرگسالان بین ۳۰ تا ۶۰ سال بیشترین آمار مبتلایان به این اختلال را دارند.

صادقی نیا درباره درمان این نوع بیماری اظهار کرد: درماتیت سبورئیک خود به خود بهبود پیدا خواهد کرد؛ اگر موضع دردناک و متورم شده و یا ترشح پیدا کند، در صورتی که مشکوک به عفونت باشد باید به پزشک مراجعه شود، این اختلال ممکن است در اکثر مواقع به یک بیماری مزمن تبدیل شده و یا تا آخر عمر همراه بیمار مانده و به صورت دوره‌ای فعال و شعله ور شود.



وی گفت: خبر خوب به مبتلایان این بیماری کنترل آن است؛ درمان‌ها به ۲ شکل صورت می‌گیرد؛ درمان نسخه‌ای با تجویز پزشک یا او تی سی دکانتر که نیازی به نسخه پزشک ندارد. راه درمان با توجه به شدت ضایعات پوست انتخاب می‌شود و در این بین مراقبت موضع مورد نظر مهم است. شست و شو آن با آب گرم و استفاده از شوینده مناسب که باعث کنترل چربی و حذف سلول‌های مرده می‌شود هم نقشی بسیار مهم در درمان دارند.


منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان ، درماتیت ، سبورئیک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان درماتیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند

نام علمی این گیاهPortulaca oleraceae  و از خانواده Portulaceae می باشد. تخم خرفه تصفیه کننده خون و رفع کننده تشنگی است و برای سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود.

به گزارش سرگرمی روز، خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد، تر و دارای نیروی قابضه است. در درمان اختلالات و التهاب مجاری ادرار موثر است. این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن در درمان بیماری های کبدی مفید است.

از جوشانده خرفه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین درد های سینه، سوزش مجاری ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود.

مصرف خوراکی خرفه به صورت سبزی خام و پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب کاربرد دارد و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درمان درد کلیه مفید است.

جویدن برگ خرفه به مقدار کم، کندی دندان را که بر اثر خوردن میوه های ترش و یا علت دیگری ایجاد شده است را رفع می کند. البته زیاد جویدن آن نیز کندی دندان ایجاد می کند. ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سر درد و دردهای میگرنی می شود.

گفتنی است که گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صوردت پودر و جوشانده استفاده می شود. خرفه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی را دارد. خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیدیه شده است.

از عصاره خرفه برای رفع التهابات گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. افراد سرد مزاج باید خرفه را با نعناع و کرفس بخورند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند